Naslovna Fabričke auto navigacije Audi fabričke navigacije

Audi fabričke navigacije

Audi fabričke navigacije koje se ugrađuju u modele nemačkog automobilskog giganta odlikuju kvalitetna izdanja detaljnih i do nivoa kućnog broja rutabilnih navigacionih mapa. Audi fabričke navigacije se opciono ugrađuju u sve modele Audi vozila i trenutno se na našem tržištu mogu naći u pet različitih verzija koje se ugrađuju u sve modele Audi automobila u zavisnosti od godine proizvodnje.

Modeli Audi fabričkih navigacija

Pet najprisutnijih modela fabričkih navigacija koji su aktuelna ugradnja u Audi automobile su:
  1. RNS-e
  2. MMI 2G
  3. MMI 3G BASIC
  4. MMI 3G HIGH
  5. MMI 3G PLUS
Svi navedeni modeli Audi fabričkih navigacija imaju mogućnost instalacije najnovijih detaljnih i rutabilnih navigacionih mapa Srbije i ostalih balkanskih zemalja. Maping provajder za audi navigacije je HERE, a Srbija i zemlje regiona su pokrivene detaljno i rutabilne su do nivoa kućnog broja. Pokrivenost mape Srbije je oko 92%. U zavisnosti od verzije fabričkog navigacionog uređaja mape se instaliraju direktno sa DVD diskova, USB flash memorije ili memorijske kartice. Audi fabričke navigacije MMI 2G

Najnovija mapa Evrope i Srbije 2017 za Audi MMI 3G HIGH...

Audi MMI 3G High Europa 2017 je najnovija navigaciona mapa Evrope i Srbije za Audi MMI 3G High fabričke navigacije. Odlikuje je odlična pokrivenost, detaljnost i rutabilnost do nivoa kućnih brojeva u Srbiji i svim ostalim dostupnim evropskim zemaljama. Brz i precizan grafički prikaz navigacionih podataka izdvajaju ovo izdanje kao jedno od najboljih izdanja navigacionih mapa za fabričke navigacije u 2017-oj godini.

Najnovija mapa Evrope i Srbije 2017 za Audi MMI 3G Basic...

Najnovija mapa Evrope i Srbije 2017 za Audi MMI 3G Basic fabričke navigacije: Detaljna pokrivenost putne mreže Srbije i ostalih zemalja Balkana do nivoa kućnog broja.