iGO Navigacija

iGO Navigacija

Navigacioni softver iGO je ubedljivo najbolji navigacioni softverski paket za sve modele GPS Navigacija. Svoju izuzetno veliku popularnost iGO navigacioni softver je dostigao zahvaljujući kvalitetu, intuitivnosti i lakoći korišćenja, mogućnošću rada i na hardverski slabijim navigacionim uređajima i dostupnošću najnovijih detaljnih GPS Mapa. Upravo zbog toga smo sve GPS navigacije na koje je moguće instalirati neku od verzija ovog navigacionog softvera, a to su skoro svi navigacioni uređaji koji koriste WinCE operativni sistem, i svrstali pod veliku kategoriju iGO Navigacija. Saznajte sve  informacije o najnovijim verzijijama ovog navigacionog softverskog paketa i najnovijim GPS Mapama za njega.

iGO 8.3 Navigacioni softver

5 37
Trenutno najnoviji softver za sve modele WIN CE GPS Navigacija iz ovog programskog paketa je iGO Primo 2.4 GPS Navigacija ga prosto obožava i koristi .
iGo Primo Navigacioni softver

0 1814
iGo Primo 2.4 je još jedna odlična verzija iz porodice iGo navigacija. Manja poboljšanja i odličan rad su odlična preporuka za iGo Primo 2.4 navigaciju.

4 293
GPS Navigacija koju sam koristio u GPS patroli je bila Becker Redy 43 otključana i sa reprogramiranim iGO Primo 1.2 softverom i najnovijim GPS mapama Srbije
iGO 8.3 Navigacioni softver

1 312
iGO 8 navigacioni softver je rekorder po broju instalacija u navigacijama svih vodećih proizvođača.Saznajte i zašto je iGO8 najpopularniji navigacioni softver ikada.