Instalacija navigacije na android tablet računare – iGO Primo 2.4

Instalacija navigacije na android tablet računare je danas jedan od najpopularnijih vidova upotrebe android tablet uređaja, a korišćenje i svakodnevna upotreba navigacija za android tablet računare i android smart telefone je trenutno najpopularniji vid korišćenja GPS tehnologije.

Android je trenutno najpopularniji operativni sistem među svim tipovima mobilnih uređaja i sve je više korisnika koji koriste i android tablet računare kao primarne navigacione uređaje.

Kao što je slučaj sa android telefonima tako je i popularnost navigacija za android tablet računare svoj vrhunac dostigla upravo u poslednjih godinu dana.

Pad cena i veća dostupnost android tablet uređaja  kao i sve veći broj android tablet računara sa ugrađenim GPS risiverom, učinile su tablet računare pristupačnim i kvalitetnim GPS navigacionim uređajima.

Tržište android tablet uređaja je svakim danom bogatije za poneki kvalitetan primerak.

Rastom tržišta tableta raste i tržište aplikacija koje možemo koristiti na njima.

Danas postoji veliki broj  besplatnih i komercijalnih navigacionih aplikacija koje sa uspehom i zadovoljstvom možemo koristiti kao primarnu navigaciju na našim putovanjima.

Jedini uslov koji vaš tablet mora ispuniti da biste ga koristili kao navigacioni uređaj je da ima integrisan GPS risiver.

Instalacija navigacije na android tablet

Navigacija za android tablet računare, koju instaliramo na neštostarije modele android tablet uređaja sa verzijom firmvera od 1.6.-3.2 je iGO My Way.

iGo My Way je odlična navigaciona aplikacija, prilagođena uređajima sa nešto sporijim procesorima i manjom količinom RAM memorije (do 256MB).

Najbolja navigaciona aplikacija za android tablet računare je definitivno iGO Primo 2.4.

Kao što je iGo Primo 2.4 prvi izbor za instalaciju kada je u pitanju instalacija navigacija za android telefone, tako je iGO Primo 2.4 primarni navigacioni softver i za android tablet računare.

iGO Primo 2.4 se sa uspehom instalira na najnovije modele android tablet računara sa verzijom firmvera od 4.0-5.1.

To su uređaji koji inaju veću količinu RAM memorije (preko 512MB), brže procesore i bržu obradu grafičkih podataka.

Najnovija verzija navigacionog softvera iGO Primo 2.4 od sada podržava i sve rezolucije ekrana android tablet računara.

Navigacioni softver iGO Primo i navigaciona GPS mapa oblasti u kojoj se nalazite, obuhvataće ceo ekran vašeg android tableta bez obzira na veličinu njegovog ekrana osetljivog na dodir.

Instalirani iGO Primo 2.4 navigacioni softver možete uvek ažurirati sa najnovijim dostupnim verzijama  GPS Mapa.

Najnovija verzija, iGo Primo 2.4 navigacionog softverskog paketa, koji je i naš primarni instalacioni navigacioni softver je veoma bezbedna verzija , stabilna u radu i testirana na velikom broju android tablet uređaja.

Instalacija iGO Primo navigacionog softvera ni na koji način ne utiče na kvalitet rada vašeg tablet računara.

Korišćenje i upotreba iGO Primo navigacionog softvera ne zahteva internet povezivanje putem GPRS-a ili WiFi-a.

Za pozicioniranje i navigaciju koristi integrisani GPS risiver android tableta pa je upotreba GPS navigacije na vašem android tablet računaru POTPUNO BESPLATNA i bez dodatnih ili skrivenih troškova.

Ukoliko niste sigurni da li je moguće i na vaš android tablet instalirati navigaciju za android tablet računare, kontaktirajte nas pa ćemo to zajedno utvrditi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.