Najbolja GPS Navigacija u 2011-oj godini

Poštovani ljubitelji GPS Navigacija bliži se kraj i ove 2011 godine. Vreme je da sumiramo sve ono što je vredelo u ovoj godini i napravimo kratak pregled najboljih ostvarenja u kategoriji GPS navigacija. Sem kvalitetne izrade, hardvera, dizajna, upotrebljivosti jedan od parametara koji su rangirali ove najbolje modele GPS Navigacija 2011 bila je i cena.Veći broj ovih modela smo već i detaljnije opisivali tako da ste sigurno upoznati sa svim njihovim karakteristikama.

GPS Navigacija – TOP 10

1. Garmin Nuvi 3790T

GPS Navigacija Garmin nuvi 3790T
Garmin Nuvi 3790T

Već duže vreme je Garmin jedan od vodećih proizvođača GPS Navigacija. GPS Navigacija Garmin Nuvi 3790T je jedno od najboljih ostvarenja i ponos kompanije Garmin. Proglašena je GPS uređajem godine od mnogih eminentnih tehnoloških časopisa i sajtova. Inovativni tanani dizajn, moćne hardverske karakteristike, fenonemalni multi touch glass displej svrstavaju Garmin Nuvi 3790T u sam vrh elite navigacionih uređaja. Može se otključavati i u Garmin Nuvi 3790T se mogu ubacivati najnovije GPS Mape.

2. TomTom Start 20 

GPS Navigacija TomTom Start 20
TomTom Start 20

Neverovatno laka GPS Navigacija za upotrebu. Dovoljno ju je raspakovati i možete krenuti na put. Perfektna je za početnike i vozače koji se po prvi put susreću sa GPS navigacijama. Čitav set korisnih funkcija i lakoća upotrebe lansirale su ovaj model među najbolja ostvarenja 2011 godine. Mana kao i kod svih TomTom Gps navigacija je nedostatak novijih GPS mapa za Srbiju i Balkan uopšte. Takođe uzmite u obzir da za TomTom Start 20 još uvek nema rešenja za otključavanje i ubacivanje novih GPS mapa.

3. Binatone F350

GPS Navigacija Binatone F350
Binatone F350

Trenutna ekonomska situacija izbacila je mnoge jeftinije modele na površinu. Jedan od takvih modela GPS Navigacija je i Binatone F350. Ova GPS Navigacija je uređaj ekonomske klase i nudi osnovne navigacione funkcije. Malih dimenzija sa 3,5″ ekranom osetljivim na dodir lako se upotrebljava i van automobila. Moguće ga je otključati i osvežiti sa najnovijim GPS Mapama.

4. Mio Navman V575 TV

GPS Navigacija Mio Navman V575 TV
Mio Navman V575 TV

Za sve korisnike GPS Navigacija koji žele iskustvo gledanja i uživanja u TV programu na ekranu od 4,7 inča Mio V575 TV je pravi izbor. Kvalitetno hardversko rešenje u saradnji sa odličnim softverskim funkcijama omogućava pronalaženje najbolje rute i u najvećim gužvama. Inovativna QuickSpell tastatura vam olakšava ukucavanje željenih adresa i predstavlja jedno od najboljih softverskih rešenja u 2011. godini. Može se otključati, reprogramirati i ažurirati sa najnovijim GPS mapama.

5. Garmin Nuvi 265WT

Još jedna jeftinija i niskobudžetnija GPS navigacija. Jeftninija po ceni ali nikako po performansama i kvalitetu izrade. Ova 4,3 inčna GPS navigacija spada u najprodavanije i najviše korišćene modele za 2011. godinu. Stabilan rad, mogućnost otključavanja i ažuriranja najnovijim GPS Mapama i najbolji mogući odnos kvalitet cena najbolje preporučuju ovaj model Garmin navigacija.

6. Navigon 70 Premium Live

GPS Navigacija Navigon 70 premium Live
Navigon 70 Premium Live

Iako nisam poklonik Navigon GPS Navigacija, Navigon 70 premium svakako zaslužuje da se nađe na listi najboljih GPS navigacija u 2011. godini. Korisnička iskustva su apsolutno pozitivna i ova 5 inčna navigacija zahvaljujući svom Live servisu korisnicima pruža sve moguće informacije koje su vozaču potrebne u realnom vremenu. Mogućnost otključavanja i instaliranja drugih navigacionih softverskih paketa ovaj model Navigon GPS navigacija je učinilo popularnim i na našim prostorima.

7. TomTom XXL 550-TM

GPS Navigacija TomTom-XXL-550-TM
TomTom-XXL-550-TM

Veliki 5 inčni ekran osetljiv na dodir i podrška za prikazivanje preko punog ekrana čine ovaj model TomTom GPS Navigacija jednim od najboljih modela svih vremena. Vrlo moćan uređaj sa bazom od preko 7 miliona POI tačaka i prijemnikom za live traffic. Precizan GPS risiver i odlično urađene GPS Mape (opet nema Srbije) olakšavaju pronalaženje čak i najkomplikovanijih destinacija.

8. Magellan RoadMate 5045

Magellan RoadMate 5045 lm
Magellan RoadMate 5045 LM

Magellan modeli GPS Navigacija su uvek znatno jeftiniji od svojih konkurenata Garmin i TomTom Gps Navigacija. Za to svakako postoji razlog. GPS Navigacije Garmin i TomTom uvek idu konstantno napred i u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima. Magellan je brend na koji se ne možemo baš uvek totalno osloniti. To svakako nije slučaj sa Magellan RoadMate 5045. Ova 5 inčna GPS navigacija je pokazala sav kvalitet i trud koji je Magellan u nju uložio. Prisustvo svih neophodnih navigacionih funkcija, fenomenalan dizajn i perfektan hardver su sasvim dovoljne preporuke da bi se ova GPS Navigacija našla u Top 10 za 2011. godinu. kao i većinu GPS Navigacija sa ove liste i Magellan Road Mate je moguće otključati i reprogramirati novim navigacionim softverima.

9.  Snooper S7000 Syrius

GPS Navigacija Snooper S7000 Syrius
Snooper S7000 Syrius

Ovo je GPS Navigacija koja je malo poznata na našem tržištu ali je apsolutni hit među jeftinijim modelima GPS Navigacija u svetu. GPS navigacija Snooper S7000 Syrius je pravi izbor za vozače kamiona i autobusa jer poseduje ogromni 7 inčni ekran osetljiv na dodir, širok spektar multimedijalnih mogućnosti ( TV, MP3,DivX,) i izvanredni Aura sistem za otkrivanje i detektovanje brzinskih kamera na putevima širom planete.

10. Garmin Nuvi 1690

Najbolja GPS Navigacija za 2011 - Garmin Nuvi 1690
Garmin Nuvi 1690

GPS Navigacija Garmin Nuvi 1690 je još jedan odličan GPS uređaj iz porodice Garmin GPS Navigacija. Ova Garmin GPS Navigacija je jedan od onih “pametnih” navigacionih uređaja sa kojima ne moratre brinuti o ceni benzina, najboljim restoranima ili pronalaženju najbliže menjačnice jer ima funkciju pretraživanje Google lokalne baze pretraga. Takođe poseduje sve ostale navigacione funkcije i opcije koje krase i ostale Garmin GPS Navigacije. Hands free pozivanje i Eco routing su neke od navigacionih funkcija koje Garmin Nuvi 1690 svrstavaju među najbolje GPS Navigacije u ovom trenutku. Kao i sve modele Garmin GPS Navigacija i Garmin Nuvi 1690 je moguće ažurirati najnovijim mapama Srbije i Evrope.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR