NAVIGACIJA ZA ANDROID – MIREO I ZA ANDROID TELEFONE

U prethodnom članku smo približili korisnicima navigacija za android softverski paket Navigacija za Android CoPilot Live. Evo još jednog interesantnog softvera za korisnike navigacija za android Mireo DON’T PANIC .

Navigacija za Android Mireo  DON’T PANIC pametne mobilne telefone unapređuje u kvalitetne GPS Navigacije

Korisnicima  iPhone mobilnih telefona, je Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC bila dostupna još od marta meseca, a od sada se i srpski korisnici Navigacija za Android mobilne telefone mogu  radovati putovanju uz ovu poprilično dobru navigaciju.

Navigacija za Android Mireo  DON’T PANIC vaše pametne mobilne telefone zaista unapređuje u odlične i kvalitetne navigacione GPS uređaje, sa potpuno rutabilnim i detaljnim GPS Mapama i glasovnim navođenjem uz lokalizovan Srpski glas.

Uz sasvim korektnu GPS Mapu Srbije i ostalih Balkanskih zemalja, kompaktan, dosta brz i elegantan softver, korisnici Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC su dobili zaista dosta kvalitetnu i atraktivnu alternativu za neprevaziđeni iGO My Way.

Ono što je za sve korisnike Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC najvažnije je da Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC u svom radu ne koristi GPRS mobilni internet operatera, tako da ni u roamingu ni u standardnom korišćenju nema dodatnih i skrivenih troškova.

Navigacija za Android Mireo DON'T PANIC
Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC

Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC – Najpopularnija u okruženju

Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC, je na tržištu našeg hrvatskog suseda najpopularnija navigacija za android, i od početka jula 2011 godineje dostupna za download na Android Marketu, globalnom Googleovom tržištu aplikacija.

Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC može se potpuno besplatno skinuti s Android Marketa, s adrese. Uz besplatnu verziju Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC dobićete i  besplatnu GPS Mapu centra Zagreba.

Na ovaj način korisnici Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC  imaju priliku potpuno besplatno isprobati ovaj softverski paket  i funkcionalnosti prije nego se odluče za kupovinu kompletnih GPS Mapa.

GPS Mape svih evropskih zemalja se kupuju posebno iz Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC , a cene su vrlo dosta pristupačne (npr. karta Srbije košta 7,99 EUR, oko 800dinara ).

Ljubitelji  iPhone uređaja u Srbiji takođe su predgodišnje odmore i letnja putovanja dobili osveženu, najnoviju verziju Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC , koju mogu kupiti preko App Storea.

Više informacija oko Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC na www.mireo.hr.

2 Komentari

Ostavite komentar