Navigacija za iPhone

Navigacija za iPhone

iPnone fenomen i na portalu Navigacija.iGO Navigacija, najnovije GPS aplikacije, recenzije iPhone telefona sve na jednom mestu iskljucivo za vas.

iPhone unlock

iPhone telefoni se sada mogu uspešno polu trajno otključati. Nova metoda otključavanja svih modela iPhone telefona je popularno nazvana SAM.
Kako podesiti Bluetooth Handsfree na iPhone 4S

U sledeća četiri koraka provešćemo vas kroz jednostavnu proceduru instalacije Bluetooth Handsfree na Iphone 4S. Probajte i imaćete i vi instaliran bluetooth
Navigacija za iPhone iGo My Way

GPS Navigacija za iPhone za koju smo se opredelili i za koju smatramo da je najbolja navigacija za iPhone je iGO My Way.iGO je odličan navigacioni softver.
Garmin ANT+ adapter

Garmin je kompanija koja je nam najpoznatija po svojim modelima GPS Navigacija. Predstavićemo Garmin i kao lidera u fitnes iPhone aplikacijama. Uživajte!!!
iPhone 4S nije GPS navigacija za mene

Nema sumnje da je novi iPhone 4s jedan od najlepših primeraka elektronskih uređaja današnjice.Ipak iPhone 4S GPS Navigacija nije za mene.Pročitajte zašto?
iPhone 4s

Apple je konačno predstavio dugo očekivanog naslednika iPhone4.Samo što to nije iPhone5,kao što smo to svi mi očekivali, već iPhone 4S.Da li će te ga kupiti
iGo Primo - Navigacija za iPhone iGO Primo 2.0

iPhone iGO Primo 2.0 navigacija na vašem iPhone-u se može koristiti da vas voditi na gotovo bilo koje odredište putem vrste rute koju želite.