Navigacija za iPhone

Navigacija za iPhone

iPnone fenomen i na portalu Navigacija.iGO Navigacija, najnovije GPS aplikacije, recenzije iPhone telefona sve na jednom mestu iskljucivo za vas.
Jailbreak za iOS

0 367

Najnoviji Jailbreak za iOS 7 je konačno dostupan za preuzimanje i instalaciju. iPhone, iPad,iPod uređaji sa verzijama iOS 7 do iOS 7.0.4 su podržani.

iPhone 5

4 276

Konačno je predstavljen novi iPhone 5. Dugo najvljivani iPhone 5 je konačno izašao pred kupce i korisnike širom planete. Uskoro sa najnovijim informacijama.

4 764

iPhone besplatna GPS navigacija je veoma popularna i postoji veliki broj kvalitetnih a besplatnih navigacionih aplikacija. Pogledajte uži izbor najboljih.

GPS Navigacija Za Iphone - MotionX GPS Lite

1 976

Najboljih 5 besplatnih GPS navigacija za iPhone. Otkrijte koje smo besplatne GPS navigacione aplikacije za i Phone testirali samo za web portal Navigacija.

iPhone unlock

1 350

iPhone telefoni se sada mogu uspešno polu trajno otključati. Nova metoda otključavanja svih modela iPhone telefona je popularno nazvana SAM.

Kako podesiti Bluetooth Handsfree na iPhone 4S

1 267

U sledeća četiri koraka provešćemo vas kroz jednostavnu proceduru instalacije Bluetooth Handsfree na Iphone 4S. Probajte i imaćete i vi instaliran bluetooth

Navigacija za iPhone iGo My Way

9 670

GPS Navigacija za iPhone za koju smo se opredelili i za koju smatramo da je najbolja navigacija za iPhone je iGO My Way.iGO je odličan navigacioni softver.

Garmin ANT+ adapter

4 288

Garmin je kompanija koja je nam najpoznatija po svojim modelima GPS Navigacija. Predstavićemo Garmin i kao lidera u fitnes iPhone aplikacijama. Uživajte!!!