Audi fabričke navigacije MMI 2G – navigaciona mapa za 2017-tu godinu

Audi fabričke navigacije MMI 2G su dobile najnovije izdanje svojih navigacionih mapa za Evropu, verzija za 2017-tu godinu.

Najnovije navigacione mape za Audi fabričke navigacije nam dolaze na dva DVD izdanja podeljana po Evropskim regionima i kompletnim mapama pojedinačnih zemalja koje su pokrivene.

U okviru najnovijeg izdanja navigacionih mapa za MMI 2G Audi fabričke navigacije nalazi se i najnovija detaljna i do kućnog broja rutabilna navigaciona mapa Srbije kao i mape ostalih balkanskih zemalja.

Pored mape Srbije nove detaljne navigacione mape su dobile i ostale zemlje regiona Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Grčka i Slovenija.

Mapa Srbije je poprilično dobro odrađena i prilikom testiranja po Kragujevcu i Beogradu, pokazala se kao do sada najbolje izdanje za MMI 2G fabričku navigaciju. Veliki broj izmena je napravljen u odnosu na prethodno izdanje tako da zaslužuje sve pohvale.

I najnovija verzija mapa ima prisutan problem nešto slabijeg pokrivanja do nivoa kućnih brojeva kada su manja mesta u Srbiji i regionu u pitanju ali to je postalo sasvim normalna pojava kada su mape za fabričke navigacije u pitanju.

Vozila sa MMI 2G Audi fabričkom navigacijom

Audi fabričke navigacije MMI 2GNajnovije izdanje Audi fabričke navigacije MMI 2G za 2017-tu godinu je kompatibilno sa sledećim vozilima i može se instalirati na sva navedena vozila koja imaju MMI 2g fabričku navigaciju:

  • A4 (B8 / 8K) Limuzina: 2007-2009
  • A4/S4 (B8 / 8K) Avant: 2008 -2009
  • A5 / S5 (8T) (Kupe): 2007-2008
  • A6 / S6 (C6 / 4F) Limuzina: 2004 →2008
  • A6 / RS6 (C6 / 4F) Avant: 2005-2008
  • A6 (C6 / 4F) allroad quattro: 2006-2008
  • A8 / S8 (D3 / 4E): 2002 -2008
  • Q7 (4L): KW 2006-2009

Evropa je u ovom najnovijem izdanju navigacionih mapa za 2017-tu godinu podeljena na dva DVD diska na koima se nalaze pojedinačne navigacione mape 44 evropske zemlje.

Prvi DVD disk obuhvata navigacione mape zemalja Zapadne Evrope i  na disku se nalaze detaljne i rutabilne navigacione mape sledećih zapadno evropskih zemalja:

DVD 1  – Zapadna Evropa 2017

Andora, Belgija, Nemačka, Francuska, Gibraltar, Velika Britanija,Irska, Lihtenštajn, Luksemburg, Monako, Holandija, Austrija, Portugalija, Švajcarska, Španija.

Drugi DVD disk pored mape Srbije i Balkana obuhvata detaljne i do nivoa kučnog broja rutabilne navigacione mape zemalja Centralne i Istočne Evrope i Skandinaviju. Na drugom DVD disku se nalaze i navigacione mape Nemačke i Švajcarske što je veliki plus za ovo izdanje i sigurno će obradovati veliki broj korisnika ovog fabričkog uređaja.

DVD 2 – Skandinavija, Centralna i Istočna Evropa 2017

S R B I J A, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Danska, Nemačka, Estonija, Finska, Grčka, Italija, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Makedonija, Crna Gora, Norveška, Austrija, Poljska, Rumunija, San Marino, Švedska, Švajcarska, Slovenija, Slovačka, Češka, Mađarska, Vatikan.

Verzija navigacione baze podataka ovog najnovijeg izdanja 2017 za Audi fabričke navigacije je 07.2016.

Naručite najnoviju navigacionu mapu Evrope i Srbije za Audi MMI 2G fabričke navigacije

Navigaciona mapa Evrope 2017 za Audi MMI 2G fabričke navigacije

Najnoviju navigacionu mapu Evrope u okviru koje se nalazi i detaljna i rutabilna mapa Srbije za Audi MMI 2G fabričke navigacije možemo instalirati direktno u Audi MMI 2G fabrički navigacioni uređaj vašeg vozila ili je možete poručiti na dva DVD diska.

Isporuka DVD diskova sa najnovijim navigacionim mapama Evrope i detaljnim uputstvom za instalaciju se vrši na teritoriji Srbije poštom ili kurirskim službama brze pošte.

Porudžbinu i informacije o ceni najnovije navigacione mape Evrope 2017 možete izvršiti preko kontakt formulara sajta,  SMS porukom ili telefonskim pozivom na broj koji se nalazi u okviru kontakt formulara web portala Navigacija. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here