Otključavanje GPS navigacija i instalacija najnovijih mapa i najnovijeg navigacionog softvera je svakako jedna od osnovnih stvari nakon kupovine novog navigacionog uređaja.

Većina GPS Navigacija prilikom kupovine poseduje fabrički instaliran navigacioni softver sa unapred ubačenim navigacionim GPS Mapama i dodacima GPS mapa.

U poslednje vreme na tržištu navigacionih uređaja se pojavljuju i GPS navigacije koje nemaju fabrički instaliran navigacioni softver pa se navigacioni softver mora naknadno instalirati sa najnovijim verzijama GPS mapa.

Otključavanje GPS navigacija i instalacija najnovijih mapa

Bez obzira da li ste kupili navigacioni uređaj sa ili bez navigacionog softvera, nakon izvesnog vremena navigacioni softver morate ažurirati i reprogramirati ukoliko želite koristiti najnovije GPS mape i biti potpuno sigurni prilikom putovanja u daleke i nepoznate predele.

Pojedini noviji modeli GPS Navigacija dozvoljavaju reprogramiranje i instalaciju novog navigacionog softvera bez potpunog otključavanja, dok velika većina posebno starijih modela GPS navigacija zahteva potpuno otključavanje operativnog sistema kako bi smo mogli da instaliramo novi navigacioni softver koji podržava najnovije GPS mape.

Prednost otključavanja i reprogramiranja GPS navigacija je zaista višestruka i ukoliko se želite detaljno informisati u vezi ove teme više detalja imate u tekstu na portala Navigacija – GPS Navigacija i Otključavanje (Unlock your GPS).

Za otključavanje i reprogramiranje različitih modela GPS navigacija koristimo i različite metode otključavanja i reprogramiranja navigacionih uređaja. Više o metodama otključavanja i reprogramiranja GPS navigacija možete pročitati u tekstu Navigacija – Otključavanje i reprogramiranje.

Otključavanje GPS navigacija i instalacija najnovijih mapa

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.