Nova Tehnologija GPS Navigacija – HUD sistem Virtuelni Kabal

Novi tip heads up (HUD) displeja će nam uskoro omogućiti sasvim novu dimenziju u svakodnevnom korišćenju 3D Gps Auto Navigacija. Uputstva će se dobijati direktno preko GPS Navigacije pa do softvera ovog 3D HUD GPS sistema na vetrobranskom stakliu vašeg automobila i izgledaće kao da su zaista deo stvarnog sveta.

HUD sistem Virtuelni Kabal – Pojačana realnost na vetrobranskom staklu vašeg automobila

HUD sistem Virtuelni Kabal je novi sistem izmenjene realnosti, koji je dobio glavnu nagradu na Evropskom GPS takmičenju u Minhenu, obećava da će čitav svet pretvoriti u jedan veliki GPS Navigacioni displej. Kompanija  Making Virtual Solid (MVS – California) je tvorac ovog novog revolucionarnog GPS sistema. HUD sistem Virtuelni Kabal projektuje slike sa vaše GPS Navigacije direktno na vetrobransko staklo automobila i kreira pojačanu izmenjenu realnost koju svaki korisnik može upotrebljavati vrlo lako.Umesto ravne mape pojektovane na šoferšajbni revolucionarna MVS  tehnologija kreira jedan “Virtuelni Kabal” napravljen da liči na jasnu liniju na nebu izvan automobila koja nam pokazuje pravac kretanja do naše željene destinacije.

HUD sistem Virtuelni Kabal  je dizajniran tako da vozaču znatno manje skreće pažnju nego većina sadašnjih GPS Navigacija u koje vozač mora direktno pogledati i tako skrenuti pažnju sa kolovoza. HUD sistemVirtuelni Kabal je intuitivno napravljen tako da ga mogu koristiti apsolutnio svi bez ikakvog treninga ili obuke. Jednostavno uđete u auto i vozite. Virtuelni kabal pravac kretanja podjednako dobro pokazuje i danju i noću i po tom pitanju nema nikakvih ograničenja.

HUD sistem Virtuelni Kabal
HUD sistem Virtuelni Kabal

Postoji dosta značajnih razlika između HUD sistema Virtuelni Kabal i ostalih HUD sistema koji se trenutno razvijaju. Prva značajna razlika je u kvalitetnom dizajnu i jednostavnosti upotrebe. Dok se ostali HUD sistemi guše u gomili nepotrebnih ikonica na displeju i zvukova koji ometaju pažnju vozača, HUD Sistem Virtuelni Kabal odiše jednostavnošću i kvalitetnim prikazom trenutnog stanja našeg putovanja bez da nas nepotrebno zamara.

HUD sistemVirtuelni Kabal  ima prevashodnu svrhu da bude disktretan i nenametljiv, a u isto vreme i da bude kvalitetan asistent vozaču. HUD sistem Viruelni Kabal će raditi sa svim modelima GPS Auto Navigacija bilo da su fabrički ugrađene u automobil ili su to modeli eksternih portabl GPS Auto Navigacija.

MVS će se potruditi i da HUD sistem Virtuelni Kabal bude i cenovno pristupačan i da zaista postane realnost u vašim kolima , a ne samo da ostane dobra ideja. Cena HUD sistema Virtuelni Kabal još uvek nije formirana, a prvi modeli se u prodaji očekuju na proleće 2012. godine.
Pogledajte video kako revolucionarni HUD sistem Virtuelni Kabal radi.

3D Navigacija – HUD sistem Virtuelni Kabal

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.