Adria Route 4.40 – Najnovija Garmin GPS Mapa Balkana

Adria Route 4.40 je trenutno najaktuelnija detaljna i rutabilna Garmin GPS mapa Balkana i jugoistočne Evrope.

Najnovije izdanje Garmin GPS mape za Balkan, Adria Route 4.40 sadrži do detalja obrađenu putnu mrežu sedam balkanskih zemalja. To su: Srbija, Crna Gora, Hrvatska,Makedonija, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Albanija.

Adria Route 4.40 više nema Sloveniju kao sastavni deo mape jer je detaljna Garmin GPS Mapa Slovenije premeštena u najnovije izdanje evropske mape Garmin City Navigator 2016.30.

Korisnici kojima je GPS mapa Slovenije neophodna mogu koristiti nešto starije izdanje balkanskih mapa, Adria Route 4.10 ili instalirati najnoviju evropsku mapu Garmin City Navigator Europe 2016.30.

Adria Route 4.40 je trenutno zaista najdetaljnija gps mapa ovih prostora i Garmin se potrudio da u najnovijem izdanju ove mape ispravi sve greške i nepravilnosti koje su uočene u prethodnim verzijama mape.

Podatak da Adria Route 4.40 sadrži 360000km putne mreže sa preko 100000 POI tačaka dovoljno govori o ozbiljnosti i kvalitetu sadržaja koji nam je predstavljen u najnovijem izdanju balkanskih mapa.

Garmin GPS Mapa Adria Route

  • Hrvatska je zastupljena sa 7324 detaljno obrađenih naseljena mesta i sva su pokrivena do nivoa ulica sa  kućnim brojem. Posebno raduje da hidrografija (vodeni putevi) ovoga puta nije izostavljena i zaista impresivno deluje na mapi.
  • Bosna i Hercegovina– GPS mapa je predstavljena sa 5800 sela i 119 gradova  pokrivenih do nivoa ulica, dok su Sarajevo, Banja Luka i Tuzla pokriveni do nivoa ulica sa  kućnim brojem.
  • Makedonija je zastupljena sa detaljnom putnom mrežom i 2400 naseljenih mesta. 35 najvažnijih gradova je detaljno pokriveno do nivoa naziva ulica i mnogobrojnim POI tačkama.
  • Albania je pokrivena sa detaljnom putnom mrežom. 7100 sela i 283 većih mesta su detaljno pokriveni do nivoa naziva ulica i POI tačkama.
  • Kosovo je predstavljena sa detaljnom putnom mrežom i 3000 naseljenih mesta. 9 najvećih gradova su obrađeni do nivoa naziva ulica i POI tačaka.
  • Srbija ima do detalja pokrivenu putnu mrežu. U okviru nje je obrađeno 10000 sela, 716 gradova su pokriveni do naziva ulica, a 654 najveća grada do nivoa naziva ulica sa kućnim brojevima i POI tačkama. Posebno raduje i znatno detaljnija hidrografija sa jasno obeleženim vodenim putevima.
  • Crna Gora – detaljna putna mreža sa 1200 naseljenih mesta. 15 najvećih gradova su predstavljeni detaljno do nivoa naziva ulica i POI tačaka.

Naša preporuka za korisnike Garmin GPS navigacija u Srbiji i Crnoj Gori je korišćenje detaljne rutabilne GPS mape Srbije i Crne Gore SCG route 2.8 koja ima znatno veći broj detaljno obrađenih gradova sa mnogo više naziva ulica i kućnih brojeva.

Neki najveći gradovi u Srbiji, poput Niša i Kragujevca, i najnovijem izdanju Adria Route 4.40 nisu u potpunosti dobro pokriveni ili nazivi ulica uopšte i nepostoje.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.