Android Navigacija i Android Telefon

Zašto su Android telefoni toliko popularni? Jedan jedini je ali kjučni razlog  velike popularnosti Android telefona u odnosu na Iphone ili telefone na drugim operativnim sistemima. Taj ključni razlog je  velika brojnost , a samim tim velika raznolikost modela android telefona.  Masivna produkcija i velika kvalitetna konkurencija na tržištu Android Telefona donose i veliku popularnost ali i ogroman kvalitet.

Samsung pravi izuzetno veliki broj modela android telefona. Sony napravi nekoliko modela android telefona manje od Samsunga. LG, Acer, Huawei i drugi proizvođači takođe izbacuju dosta modela telefona, a HTC  izbacuje  u jednom mesecu android telefona izuzetnog kvaliteta koliko svi ostali izbace za godinu dana.

Brojnost, jačina i brzina procesora,jednostavan korisnički interfejs, raznovrstan i zanimljiv dizajn, kvalitetne korisničke aplikacije, rezolucije ekrana, korišćenje GPS navigacije čine izbor pravog modela Android telefona zaista teškom misijom.

Da bismo vam malo pomogli u izboru vašeg novog Android telefona, suzili smo izbor ponude na svega 10 top modela po svim parametrima. Parametri kojima smo izabrali ovaj Top 10 Android Telefona su pre svega kvalitetan PRIJEM  GPS signala, mogućnost instaliranja aplikacija za GPS Navigaciju, hardverske karakteristike, mogućnost podizanja verzija firmvera, cena i naravno dizajn po kome će te biti prepoznatljivi kod svojih prijatelja ili kolega sa posla.

Ovo je prvi deo priče o 10 najboljih android telefona. Neka odbrojavanje od 10 mesta počne i da konačno vidimo koji su to top 10 modeli android telefona ispunili naša očekivanja.

Android Navigacija – TOP 10 android telefona za korišćenje Android navigacija

10. Sony Ericsson Xperia Mini

Zaista je mini ali u svakom drugom pogledu je veliki u svetu Android Telefona. Sony Ericsson je uspeo da napravi čudo tehnologije sa  moćnim procesorom od 1GHZ u ovako malom pakovanju.Xperia Mini se pokreće sa Android 2.3 značajno poboljšanim sa fabričkim korisničkim interfejsom koji stilom i dodatnim funkcijama unapređuje popularni Google OS.

Email aplikacija sa svojim pregledom je ubedljivo najbolja na tržištu android telefona i teško je da će neko u skorije vreme napraviti bolji email klient za Android OS.

Android Navigacija i Najbolji Android telefon
Sony Ericsson Xperia Mini

Ekran koji je izuzetno brz sa oštrim tekstom. Kamera  koja pravi kvalitetan video zapis i  oštre fotografije. Mali i jednostavan android telefon u perfektnom i kompaktnom pakovanju. Ukoliko  želite da svet posmatrate kroz 3 inča fenomenalnog displeja  ovo je odličan i  upotrebljiv Android Telefon za vas. Android Navigacija koju preporučujemo za ovaj android telefon je iGo My Way iz februara 2011. Sa najnovijim mapama  Srbije i Evrope2011.07 iz oktobra 2011, koje možete poručiti kao novogodišnji Promotivni Disk,  GPS Magazina Navigacija, dobićete kvalitetanu i pouzdanu GPS navigaciju.

9. Motorola Atrix

Android Navigacija i Najbolji Android Telefon
Motorola Atrix

Još jedan model u nizu modela android telefona sa dual-core procesorima. Baterija od 1930mAh čini ovaj telefon robusnim i glomaznim ali je opet lepo imati android telefon sa dugim trajanjem baterije. Kao i sa pređašnjim modelima Motorole korisnički interfejs nije za svačiji ukus. Takav je slučaj i sa “Motoblur” android korisničkim interfejsom. Ali ukoliko vam odgovaraju  živopisne boje i brojni dodaci sa raznim potrebnim i nepotrebnim funkcijama bićete prezadovoljni sa Motorola Atrix. Kamera od 5MP daje solidne rezultate u slikanju i snimanju video zapisa. Prednja kamera dokazuje svoju pravui funkciju u video čatu i prepoznavanju otiska prsta kao bezbedonosne funkcije.

Lapdock” funkcija pretvara Motorola Atrix u mini laptop. Po nama ovo nije ključna karakteristika jer android još uvek nije toliko dobar u pravljenju i editovanju dokumenata. Veliki i moćan android telefon sa odličnim 4” ekranom  i androidom 2.2. Veoma brz i lak za korišćenje donosi promenu i biće dosta popularan među ljubiteljima i poštovaocima Motorole kao Brenda.

Android Navigacija koju preporučujemo za ovaj android telefon je iGo My Way iz februara 2011. Sa najnovijim mapama  Srbije i Evrope2011.07 iz oktobra 2011, koje možete poručiti kao novogodišnji Promotivni Disk,  GPS Magazina Navigacija, dobićete kvalitetanu i pouzdanu GPS navigaciju.

8. LG Optimus Black

Najbolji android telefon - LG Optimus Black
LG Optimus Black

Ovaj single-core android telefon tanak samo 9mm sa androidom 2.2 uspeo je da izazove mnogo više radosti korišćenja i postane dosta popularniji od svog mnogo moćnijeg dual-core naslednika Optimus 2x. Sa perfektnim 4” ekranom rezolucije 480 x 800 i kvalitetnoj LG Nova tehnologiji pregled slika, teksta i svega ostalog sa ovim android telefonom postaje jedno sasvim novo i kompletno iskustvo. Slika je odlična bez obzira da li ste napolju ili unutra, da li je mračno ili vam u toku vožnje sunce sija pravo na telefon.  Zaista Perfekatan displej. Korisnički interfejs ovog android telefona je izuzetno jednostavan i lak za upotrebu i uz odličan kvalitet finalne obrade i perfektan displej ovaj android telefion zaista zaslužuje vašu pažnju. GPS Android Navigacija koja je kvalitetno radila na ovom modelu android telefona je CoPilot Live. Međutim naša preporuka je i dalje iGo My Way upravo zbog konstantnosti i stalnog unapređivanja koje iGo My Way stalno dobija. Prednosti iGo My Way Android Navigacija u odnosu na ostale navigacione aplikacije se kod ovog modela ogleda i u odličnom prikazu, brzini i renderingu najnovije GPS Mape za Srbiju koju pravi i konstantno poboljšava Contrast D.o.o.. Jednostavno deluje kao da je ova Android Navigacija pravljena isključivo za LG Optimus Black.

7. HTC ChaCha

Dugo smo čekali na neki model android telefona sa QWERTY tastaturom, a HTC CHA CHA  je pogodio pravo u centar. Ovaj Beli “ Facebook telefon” ima izuzetno upotrebljivu tastaturu sa dobro dizajniranim i raspoređenim tasterima što ga čini jednim od najboljih QWERTY telefona, uz neponovljive Blackberry modele, ikada napravljene.

Android 2.3.3 koji ga pokreće ima mogućnost stalnog ažuriranja, kada god je to potrebno i kada izađe nova verzija. Smooth korisnički interfejsje lak i jednostavan za upotrebu i izuzetno se dobro uklapa u ovaj kvalitetni landscape ekran

Android Navigacija i Najbolji Android Telefon
HTC ChaCha – Android Facebook telefon

2.6” displej svakako neće zadovoljiti igrače i internet fanatike ali HTC ChaCha i nije pravljen za njih već za ogromnu populaciju novih korisnika koji imaju problem prelaska sa klasičnih modela mobilnih telefona na nove modele android telefona. Prednosti u pisanju SMS poruka su svakako na strani HTC ChaCha i  tu mu nijedan telefon u klasi nije ravan.

Facebook taster je zaista minorna funkcija, dok su zaista prednosti QWERTY tastature ogromne, a i prisustvo malog ekrana znači mnogo duži vek trajanja baterije.

Android Navigacija koju preporučujemo za ovaj android telefon je iGo My Way iz februara 2011. Sa najnovijim mapama  Srbije i Evrope2011.07 iz oktobra 2011, koje možete poručiti kao novogodišnji Promotivni Disk,  GPS MagazinaNavigacija, dobićete kvalitetanu i pouzdanu GPS navigaciju.

6. Google Nexus S

Android Navigacija i Najbolji Android Telefon
Google Nexus S

Prvi u nizu Android 2.3 modela android telefona. Zakrivljeni Super Amoled displej I robusni izgled sa dugim životnim vekom baterije čine ovaj android telefon vrhunskim izborom za sve one koji vole multimediju, igrice, internet na svom android telefonu. Posebno kvalitetan GPS prijemnik omogućuje sasvim dobar signal, a veliki displej osigurava komfornu upotrebu i korišćenje svih Android navigacija i uživanje u svim čarima GPS Navigacije na android telefonu.

Android Navigacija koju vam od srca preporučujemo za Google Nexus S android telefon je iGo My Way iz februara 2011. Sa najnovijim mapama  Srbije i Evrope2011.07 iz oktobra 2011, koje možete poručiti kao novogodišnji Promotivni Disk,  GPS Magazina Navigacija, dobićete kvalitetanu i pouzdanu GPS navigaciju za vaš novi android telefon.

 Android Navigacija i Najbolji Android Telefon – Epizoda 1

2 KOMENTARA

  1. […] je  drugi deo priče o 10 najboljih android telefona, a samim tim i android navigacija . Nastavljamo odbrojavanje od 5 mesta i konačno […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.