Android tablet, Windows 7,iPad…..

Android Tablet je najbolje rešenje za vas ukoliko tražite neki novi tablet ili niste ljubitelj fensi iPad uređaja. Pored Android tableta postoje i druge opcije kao što su Windows 7 tableti, HP Touch Pad, BlackBerry PlayBook, ali je simpatični Android Tablet sa svojim Android 3.2 svakako najveći i najopasniji rival Apple iPad tabletima, kako po kvalitetu tako ipo ceni.

Android tablet je za vrlo kratko vreme stekao ogromnu popularnost i sada se proizvodi i kupcima nudi veliki broj tableta sa Android 3.2 operativnim sistemom. Naravno nisu svi android tablet uređaji istog kvaliteta i performansi. Neki nam dolaze sa deset inča displeja, a drugi sa 7 inča. Ogromne razlike su i u autonomiji i trajanju baterija, u brzini i snazi procesora, količini RAM memorije…

Upravo zbog svih ovih raznolikosti portal Navigacija je napravio istraživanje “Koji je najbolji Android Tablet” koga danas imamo u ponudi. Sve ove razlike koje smo izneli i neki drugi detalji su nam bili parametri u vrednovanju sledećih modela Android tablet računara.

Android Tablet – 5 najboljih 

1. Asus Eee Pad Slider

Android tablet najbolji za :sve što radi radi malo drugačije ali i bolje.

Android TabletMeđu tabletima je Apple iPad 2.0 “glavni baja” i “tata” svima. Ne bitni su svi mogući argumenti koje mi upotrebljavamo da bi smo mu suprostavili Android i Android Tablet, kada je činjenica da je iPad 2.o najbolji i najprodavaniji “spolnji tablet” IKADA. E upravo, zato je Asus Eee Pad Slider prva opcija i pravi izbor. Slider nije direktan konkurent iPad 2.0 tabletu jer ovaj android tablet nudi nešto novo i nešto drugačije. Asus Eee Pad Slider nam nudi poboljšanu fleksibilnost i izuzetnu funkcionalnost koju ne viđamo tako često kod android tableta ali i kod drugih modela.

Asus Eee Pad Slider vam olakšava rad i komunikaciju bilo gde da se nalazite. Avion,voz, automobil, brod,tramvaj sve su to mesta odakle će te moći slati email ili pouzdano uređivati razna dokumenta, bez ikakvih dodataka, sa ovim Android tablet računarom.

Android Tablet Asus Eee Pad Slider poseduje 10″-to inčni displej koji  je jedan od najvećih i najboljih koje smo imali prilike videti na na novijim modelima Android tablet računara sa perfektnim odzivom. Android Tablet Asus Eee Pad Slider zaista nije za svakoga kako po ceni tako i po naprednim funkcijama koje poseduje, ali je po nama trenutno najbolji Android Tablet današnjice.

2. Samsung Galaxy Tab 8.9

Android tablet najbolji za :mobilnost, prenosivost, snaga.

Android Tablet
Samsung Galaxy Tab 8.9.

Na počasnom drugom mestu se nalazi interesantna mala spravica Samsung Galaxy Tab8.9.  Ekran od 8.9 inča ga razlikuje od starijeg brata Samsung Galaxy Tab 10.1. Ovaj android tablet je lakši i tanji od prethodinh samsungovih modela, pa je tako i pogodniji za nošenje duža putovanja i pakovanje u kofer ili putničku torbu. Sem fizičke razlike u veličini displeja, tehničke karakteristike i specifikacije su o osnovi slične. Dobićete jedan odličan android tablet sa izuzetnim performansama i briljantnim ugođajem lakoće korišćenja koji ovaj android tablet pruža na svakom koraku svojim korisnicima.

Ovaj model smo namerno stavili ispred modela sa većim ekranom upravo zbog povećane sigurnosti i komfora koji u radu pruža Samsung Galaxy Tab8.9. Ovo nikako ne znači da trebate odustati od modela sa 10.1 inčom ukoliko ste ljubitelj većih ekrana na android tablet računarima.

3. Asus Eee Pad Transformer

Android tablet najbolji za :prava zamena za laptop.

Android Tablet
Asus Eee Pad Transformer

Mi zaista obožavamo Asus Eee Pad Transformer. Već je neko vreme sa nama, koristimo ga u svakodnevnom radu i po našem skromnom mišljenju još uvek je jedan od najjačih i najboljih modela android tablet računara koji su u ponudi danas. Ne samo što je moćan, snažan i dobro uklopljen i opremljen, već je dizajniran da radi sa dock tastaturom koja ga pretvara u pravi pravcati punopravni model Android Laptopa. Činjenica je da je Android kao operativni sistem još uvek u zaostatku za iOS po pitanju upotrebljivosti u radu sa korisničkim aplikacijama i da mu poboljšanja i dorade trebaju što pre. Kada se to jednom bude dogodilo, a dogodiće se vrlo brzo, ovaj model Android Tablet računara će zauvek promeniti igru.

 

4. Samsung Galaxy Tab 10.1

Android tablet najbolji za :upotrebu na terenskim aktivnostima

Android Tablet
Samsung Galaxy Tab 10.1.

Za razliku od Transformera i Slidera koji nude nešto novo i drugačije uz zaista nepobedivu cenu, naš broj 4 Samsung Galaxy Tab 10.1 nudi sebe kao direktnu alternativu i konkurenciju nenadmašnom Apple iPad 2. Sportska Tegra 2 dual-core procesor i tankoća i laganost su velike prednosti u odnosu na iPad 2. To što je lakši i tanji je veliki uspeh za Samsung pogotovo ako se setimo kako je Apple u nebesa dizao iPad 2 upravo zbog njegovog tanko dizajniranog kućišta i izuzetno male težine. Sada se pojavio još tanji i lakši Android Tablet i to je upravo ono što Samsung Galaxy Tab 10.1 čini glavnom alternativom iPad-u 2.0.Ako se uzme u obzir i jednaka cena onda je ovaj tablet pravi zbor za ljubitelje robusnih modela Android Tablet računara. Ukoliko želite neki tablet koji je kao iPad, a nije iPad onda je to upravo Android Tablet Samsung Galaxy Tab 10.1.

5. Sony Tablet S

Android tablet najbolji za PlayStation igranje

Android Tablet
Sony Tablet S

 

Sony je kao tehnološki gigant u svim tehnološkim oblastima konačno rešio da se umeša i na vrlo intereseantno i ne baš tako gusto popunjeno tržište Android Tablet računara. I ovoga puta je Sony napravio fenomenalan uređaj. Sony Tablet S je android tablet vrhunskih karakteristika i neobičnog klinastog oblika. Prefinjen dizajn i specifična karakteristika koja ovom modelu dozvoljava pristup originalnim Play Station igricama, biće sigurno interesantan mlađoj populaciji korisnika Android Tablet računara. Mana ovog Android Tablet je što nije tako tanko dizajniran kao Samsung Galaxy 10.1 i nema svestranost i funkcionalnost jednog Asus Transformera. Ipak njegove specifikacije i odličan korisnički interfejs sa pravom ga svrstavaju među najbolje Androiod tablet računare na planeti u ovom trenutku.

U zavisnosti od same rezolucije ekrana Android Tablet računara postoji i mogućnost instaliranja najnovijih navigacionih aplikacija za njih. Mi smo u par predstavljenih modela Android tablet računara uspeli da uspešno instaliramo iGO My Way sa najnovijnim setom GPS Mapa i utisci su zaista fenomenalni. Veliki ekran, vrlo brza obrada i rendering mapa, brzo fiksiranje satelita su nas zaista prijatno iznenadile u testiranju navigacija za android tablet računare. Mana je trenutni nedostak podrške za veće rezolucije, ali nadamo se da će se i to u dogledno vreme ispraviti. 

4 KOMENTARA

  1. […] uraditi i kada se približite njoj ova aplikacija će vas upozoriti na to. Posebno interesantna GPS Navigacija za android za zaboravne korisnike ovog popularnog mobilnog operativnog […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.