Legendarna Blueberry Navigacija – Blueberry 2GO510

Blueberry navigacija -Blueberry 2GO510 – Serijal  ” Legendarne GPS Navigacije”  koji smo pripremili za sve posetioce portala Navigacija nastavljamo sa modelom Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510. I opet našu vremensku mašinu vraćamo koju godinu u nazad i pričamo o modelu  Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510.
Ova zaista popularna GPS Navigacija je još uvek prisutna u mnogim automobilima i još uvek je tražen je model zahvaljujući pristojnoj ceni i korektnim kvalitetom hardvera i softvera koji se instalira naknadno posle procedure otključavanja navigacije.
Priču o Legendarnim GPS Navigacijama nastavljamo sa jednim od najprodavanijih i najboljih modela Blueberry Navigacija. To je  Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510.
Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 je uspešno otključana i reprogramirana sa najnovijom verzijom iGo Primo 2.4 navigacionog softvera i u ovaj model Blueberry navigacije su uspešno ubačene najnovije GPS mape kompletne Evrope – HERE 2016.q3 i TopMap 2014.12.

Blueberry Navigacija Blueberry 2GO510 – Recenzija

Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 ima veliki ekran osetljiv na dodir od 5.1″ sa rezolucijom od 480×272 piksela.
Osim standardnih funkcija koje sve GPS Navigacije ovog platnog razreda imaju, Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 ima Bluetooth handsfree, FM transmiter i multimedijalni plejer.
Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO51dosta toga nudi po pristojnoj ceni i treba joj dati šansu i probati je.
Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510
Blueberry 2GO510

Blueberry je brend koji je na srpskom marketu dostupno već duži niz godina, a pored glavnog proizvoda portabl auto GPS Navigacija Blueberry nudi i široki spektar proizvoda.

Blueberry proizvode odlikuje odličan odnos cena – kvalitet, jer Blueberry, na tržištu kao što je tržište GPS navigacija  koje je već poprilično pretrpano, uvek pronalazi nešto novo i interesantno za krajnje korisnike.

Blueberry Navigacija Blueberry 2GO510 je veoma interesantan model jer poseduje veliki broj funkcija i ide za korak isrped ostalih , a veliki ekran osetljiv na dodir je prava radost za sve prave ljubitelje GPS Navigacija.

Nećemo ovom prilikom puno objašnjavati prednosti velikog i preglednog ekrana kao ni Bluetooth podrške i brojnih drugih detalja koje Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 poseduje.

Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 je u to vreme bio samo jedan od malog broja 5″ modela GPS navigacija, Nenaviknuti na veličinu ekrana vozači su kupovali ovaj model bez obzira na veličinu automobila i prostora u njemu.

Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510je po našem mišljenju navigacija koja se komforno može koristiti isključivo u većim automobilima, kamionima i autobusima.Originalno pakovanje je sa standardnom opremom.

Ona obuhvata: nosač za kojim se navigacija fiksira za šoferšajbnu, auto punjač, USB kabl za PC konektovanje i futrola za nošenje.

Stylus olovčica koja se nalazi sa zadnje strane navigacije. Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510j je atraktivnog dizajna, crna kvalitetna plastike sa hromiranom lajsnom i sasvim dobre i kvalitetne završne izrade. Postolje je korektno i lako se postavlja u željenu poziciju.

Grafički korisnički interfejs Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 je vrlo jednostavan i intuitivan za upotrebu, mada ne i najlepše dizajniran. Korisnici sa većim prstima neće imati problem sa kontrolom jer su svi touch tasteri veliki.

Pored navigacije, na ovaj model Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 možete instalirati bilo koji sofver za navigaciju, moguće je reprodukovati muziku (WMA, MP3 i WAV), video fajlove (WMF, ASF, Mpeg 4, MPEG, Flash), slike (JPG), čitanje txt fajlova (popularno nazvano eBook) kao i nekoliko igrica. Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510poseduje  integrisani Bluetooth adapter pa postoji mogućnost handsfree.

Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 poseduje MediaTek 3351 procesor na 468 MHz, i ima na raspolaganju po 64MB RAM i ROM memorije, uz memorijski slot za SD i MMC kartice do 4GB zvanično (a nezvanično bi trebale da rade i one većeg kapaciteta).

GPS Prijemnik je SiRFStar III koji je i standard za portabl gps navigacije, a inicijalizacija i fiksiranje satelita je dosta brzo i sa skoro identičnim performanse kao i kod drugih gps navigacija u ovoj klasi.

Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 ima i FM transmiter (87.6-107.9MHz) pomoću koga vrlo jednostavno možete muziku proslediti na ugrađene zvučnike vašeg automobila. Konektori koje Blueberry Navigacija -Blueberry 2GO510 poseduje , su mini USB (za punjač , AV ulaz, izlaz za slušalice)

Blueberry Navigacija Blueberry 2GO510 – Zaključak

Blueberry Navigacija Blueberry 2GO510 je odlično osmišljen i poseduje popriličan broj dodatnih opcija sem gps navigacije: Bluetooth handsfree, FM transmiter i multimedijalni plejer.

Zvuk je za nijansu tiši kada je Bluetooth u upotrebi, no može te ga lako pojačati, i tako se ovaj problemčić se lako i brzo rešava.

Probali smo više softvera za GPS navigacije i na svakom od njih smo dobijali slično dobre rezultate, a  performanse Blueberry Navigacija Blueberry 2GO510 su bile sasvim korektne.

Ugrađena baterija od 1600mAh je dovoljna za oko 2.5h rada bez punjača, što je odličan rezultat i može poslužiti čak i u nekimkraćim relacijama pešačkog moda. Blueberry Navigacija Blueberry 2GO510 ima dovoljno snažan procesor da rad bude brz i gladak i da na kraj izađe sa velikom dijagonalom svog ekrana.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.