GPS navigacija besplatno ili ne ? Veliki broj pitanja naših čitalaca pristiže na ovu temu čak i posle decenije korišćenja GPS tehnologije kod navigacionih uređaja.

Evo detaljnog odgovora za sve one koji su i dalje u nedoumici da li je korišćenje GPS navigacija besplatno?

GPS NAVIGACIJA – Slobodno je koristite besplatno

Korišćenje GPS Navigacija je potpuno besplatno.

Kada jednom kupite neki od modela GPS Navigacija, bez obzira koja je to navigacija u pitanju, nemate nikakve mesečne obaveze plaćanja, nikakve pretplate i nikakve skrivene troškove.

GPS (Globalni Sistem Pozicioniranja ) je u vlasništvu vlade SAD i tretira se kao jedan od nacionalnih resursa. GPS je otvoren sistem i svi korisnici na svetu ga mogu besplatno koristiti za sve modele i tipove GPS Navigacija. Korišćenje GPS je kao i korišćenje i slušanje radio aparata.

Upotreba GPS navigacija besplatno – BESPLATNA ILI NE ?

U zavisnosti koje modele GPS Navigacija koristite, mogu postojati neki troškovi i plaćanja ali to su troškovi isključivo koje naplaćuje nosilac i isporučilac usluge.

Primer je korišćenje navigacija u mobilnim telefonima koji nemaju integrisan GPS tjuner, već se navigacija obavlja korišćenjem GPRS mobilne mreže bilo kog mobilnog operatera.

Ovi troškovi spadaju u takozvane ekstra troškove i nikako nisu troškovi korišćenja osnovnog Globalnog sistema za pozicioniranje koji je ponavljamo još jednom potpuno BESPLATAN.

Ekstra servisi koje određeni operateri nude su usluge bez kojih vaša GPS Navigacija može da obavlja svoju osnovnu funkciju.

U te servise spadaju razna ažuriranja POI tačaka, osnovnih mapa (BASEMAP), saobraćajnih podataka. Korišćenje ovih ekstra servisa koje dodaju novu funkcionalnost vašim modelima GPS Navigacija je svakako preporučljiva i zavisi isključivo od loakacije na kojoj koristite vaš model GPS Navigacije.

Zaključak je da je upotreba GPS tehnologije prilikom korišćenja u GPS navigacionim uređajima apsolutno besplatna za sve korisnike na planeti. Uživajte u putovanjima uz korišćenje GPS navigacija besplatno.

 

GPS Navigacija

www.navigacija.net

6 KOMENTARA

  1. […] Preko 10 godina iskustva u radu sa svim modelima GPS  NAVIGACIJA o čemu govori i referenca od preko 150 urađenih modela GPS NAVIGACIJA. Svi modeli GPS NAVIGACIJA se posle intervencije testiraju posebnim softverskim i hardverskim  testovima opterećenja signala i validacijom reprogramiranog softvera i instaliranih najnovijih mapa koje postoje na tržištu za vaše modele  GPS NAVIGACIJA. […]

  2. […] tehnološki razvijenih nacija Evrope,  Amerike i Australije su postali maksimalno zavisni od GPS Navigacija i svaki korisnik GPS navigacija bi se našao u velikom problemu ukoliko bi se ovaj sistem ugasio ili […]

  3. […] Šta je to što bi bila još jedna nijansa i mali korak u misiji jeftinijeg i pristupačnijeg korišćenja naših automobila. Odgovor je svakako GPS […]

  4. […] GPS risiver koji danas poseduju skoro svi modeli android smartfonova. Korišćenje ovog tipa GPS Android navigacija je potpuno BESPLATNO. Potrebno je instalirati naku od GPS Navigacionih aplikacija i vaša avantura može da […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.