Do sada je Head Up Display navigacija bila karakteristika i privilegija vlasnika novijih i skupljih automobila sa visokom tehnologijom, a od sada će zahvaljujući Garminu biti dostupna za ugradnju u svakom vozilu.

Garmin nas je već navikao da početkom svake godine predstavlja veliki broj navigacionih noviteta po principu za svakog po nešto. Asortiman Garmin proizvoda je svake godine sve bogatiji i u njemu će se sigurno pronaći vozači automobila i nautičari,profesionalni sportisti kao i rekreativci.

Pored Garminove Dash Cam kamere za vetrobransko staklo, koja u realnom vremenu snima događaje tokom vožnje, Garmin novitet koji je uzburkao GPS tržište je Garmin HUD+ Navigacija (Head Up Display) koja će raditi sa navigacionom aplikacijom Garmin HUD app.

Kupovinom HUD+ uređaja, Garmin HUD app dobijate besplatno.Garmin HUD+ komunikaciju i prenos podataka sa smartfonom obavlja preko Bluetooth konekcije i može se koristiti na svim Android uređajima. Pored Androida, HUD+ je dostupan i na iPhone-u kao i na Windows smartfonovima.

Garmin HUD+ aplikacija je dostupna za preuzimanje na iTunes, Google Play, i na Windows Phone prodavnici.

Projektovanjem i predstavljanjem velikom GPS tržištu najnovije verzije HUD+ navigacije, Garmin je zadovoljio potrebu vozača za većom preglednošću trenutne navigacione rute i lokalne GPS Mape, kao i dobrom fiksiranju navigacionog uređaja u savršenom vidnom polju vozača.

Prema Garminu, HUD+ će te izuzetno lako i brzo instalirati, a korisnicima će biti omogućeno da sami izaberu način prikazivanja navigacionih parametara između providne folije na vetrobranskom staklu ili na reflektoru koji se kači direktno na HUD+ uređaj.

Garmin HUD+ poseduje USB port preko koga se uređaj može puniti u automobilu auto punjačem koji je sastavni deo opreme prilikom kupovine. Navigacioni parametri i informacije koje će biti prikazane na HUD+ direktno zavise od navigacione aplikacije koju koristite za rad sa Garmin HUD+. Od standardnih navigacionih parametara tu su: informacija o brzini, saobraćaj u realnom vremenu, vizuelni prikaz sledeće akcije, vodič kroz trake i mnoge druge korisne navigacione informacije.

Vizuelna uputstva sa HUD+ su praćena i “skretanje po skretanje” glasovnim navođenjem preko zvučnika smartfona ili zvučnika automobilskog audio sistema. Ukoliko trenutno slušate muziku preko audio uređaja u automobilu, ona će biti diskretno utišana i trenutno će prednost dobiti glasovno navođenje.

Garmin HUD+ je navigacioni uređaj koji će svakako povećati bezbednost učesnika u saobraćaju prilikom korišćenja navigacije i pomoći vozačima da uvek budu skoncentrisani na samu vožnju i dešavanja na putu.

Cena Garmin HUD+uređaja i navigacione aplikacije je 179,99$.

Garmin HUD+
Garmin HUD+

Foto:Garmin

PREGLED RECENZIJE
Garmin HUD+
Prethodni tekstNajnoviji Jailbreak za iOS 7 konačno dostupan
Sledeći tekstFabrička auto navigacija

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.