Do sada je Head Up Display navigacija bila karakteristika i privilegija vlasnika novijih i skupljih automobila sa visokom tehnologijom, a od sada će zahvaljujući Garminu biti dostupna za ugradnju u svakom vozilu.

Garmin nas je već navikao da početkom svake godine predstavlja veliki broj navigacionih noviteta po principu za svakog po nešto. Asortiman Garmin proizvoda je svake godine sve bogatiji i u njemu će se sigurno pronaći vozači automobila i nautičari,profesionalni sportisti kao i rekreativci.

Pored Garminove Dash Cam kamere za vetrobransko staklo, koja u realnom vremenu snima događaje tokom vožnje, Garmin novitet koji je uzburkao GPS tržište je Garmin HUD+ Navigacija (Head Up Display) koja će raditi sa navigacionom aplikacijom Garmin HUD app.

Kupovinom HUD+ uređaja, Garmin HUD app dobijate besplatno.Garmin HUD+ komunikaciju i prenos podataka sa smartfonom obavlja preko Bluetooth konekcije i može se koristiti na svim Android uređajima. Pored Androida, HUD+ je dostupan i na iPhone-u kao i na Windows smartfonovima.

Garmin HUD+ aplikacija je dostupna za preuzimanje na iTunes, Google Play, i na Windows Phone prodavnici.

Projektovanjem i predstavljanjem velikom GPS tržištu najnovije verzije HUD+ navigacije, Garmin je zadovoljio potrebu vozača za većom preglednošću trenutne navigacione rute i lokalne GPS Mape, kao i dobrom fiksiranju navigacionog uređaja u savršenom vidnom polju vozača.

Prema Garminu, HUD+ će te izuzetno lako i brzo instalirati, a korisnicima će biti omogućeno da sami izaberu način prikazivanja navigacionih parametara između providne folije na vetrobranskom staklu ili na reflektoru koji se kači direktno na HUD+ uređaj.

Garmin HUD+ poseduje USB port preko koga se uređaj može puniti u automobilu auto punjačem koji je sastavni deo opreme prilikom kupovine. Navigacioni parametri i informacije koje će biti prikazane na HUD+ direktno zavise od navigacione aplikacije koju koristite za rad sa Garmin HUD+. Od standardnih navigacionih parametara tu su: informacija o brzini, saobraćaj u realnom vremenu, vizuelni prikaz sledeće akcije, vodič kroz trake i mnoge druge korisne navigacione informacije.

Vizuelna uputstva sa HUD+ su praćena i “skretanje po skretanje” glasovnim navođenjem preko zvučnika smartfona ili zvučnika automobilskog audio sistema. Ukoliko trenutno slušate muziku preko audio uređaja u automobilu, ona će biti diskretno utišana i trenutno će prednost dobiti glasovno navođenje.

Garmin HUD+ je navigacioni uređaj koji će svakako povećati bezbednost učesnika u saobraćaju prilikom korišćenja navigacije i pomoći vozačima da uvek budu skoncentrisani na samu vožnju i dešavanja na putu.

Cena Garmin HUD+uređaja i navigacione aplikacije je 179,99$.

Garmin HUD+
Garmin HUD+

Foto:Garmin

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.