Garmin Navigacija – Instalirajte nove besplatne ikonice vozila

Ukoliko koristite neki od modela Garmin Navigacija sigurno ste barem jednom pali u iskušenje da promenite ikonicu vašeg automobila u neku koja vam više leži ili vam se više dopada. Ukoliko niste zadovoljni sa postojećim ikonicama postoji način i mesto gde možete skinuti i pronaći mnogo veći izbor ikonica nego što ste mislili da uopšte i postoji. Ne morate upotrebiti za vaš model Garmin Navigacija samo ikonice automobila.

Možete voziti tenk, ambulantna kola, Vatrogasni kamion, čoper, Sunđer Boba ili šta god vam već padne na pamet. Sve zavisi od vaše trenutne inspiracije. Ukoliko vam ovo zvuči zabavno ili su vam ikonice na vašem modelu Garmin Navigacija poprilično dosadile pratite ovo malo uputsvo i naučite kako da skinete i instalirate najnovije besplatne ikonice za vaš model Garmin Navigacija. Za ovu ekstremno laku operaciju biće vam potrebno svega desetak minuta , dobar internet i USB kabal, a zabava koju dobijate je zaista neprocenjiva.

Garmin Navigacija Ikonica
Garmin Navigacija Ikonica

 

Garmin Navigacija – Procedura Instalacije Ikonica

  1. Garmin Navigacija koju možete koristiti da biste skinuli ove besplatne ikonice je bilo koji model iz Garmin Nuvi, Zumo ili StreetPilot serije Garmin navigacija.
  2. Posetite Garmin Garage da biste pregledali izbor ikonica vozila koje su dostupne za skidanje i instalaciju na vašem modelu Garmin Navigacija.
  3. Kliknite na “all vehicles” page i odaberite klikom na ikonicu onu koja vam se svidela.
  4. Zatim pratite uputstva koja imate na Garmin Garage sajtu. Ukoliko želite da skinete ikonicu va vaš PC računar kliknite na “Download Vehicle“.
  5. Ikonicu možete i odmah direktno instalirati na vaš model Garmin Navigacija.  Konektujte garmin navigaciju sa PC Računarom i kliknite “Install Vehicle“. Odaberite “Garmin/vehicle” folder na vašem modelu Garmin Navigacija (napravite folder ukoliko ga nema na vašoj navigaciji) i dvaputa kliknite na fajl da bi započeo instalaciju. Sačekajte dok se sve ne završi, diskonektujte navigaciju sa račuunara i skinite vaš model Garmin Navigacija sa USB kabla.
  6. U glavnom meniju vašeg modela Garmin Navigacija odaberite “Podešavanja” pa “Mapa” pa “Vozilo“. Ostaje vam samo da pronađete ikonicu koju ste skunuli i odaberete je za prikazivanje.

Naš savet svim vlasnicima Garmin Navigacija je da direktno instaliraju ove ikonice u svoje Garmin Navigacije jer nema potrebe da ih prvo skidaju na PC računar.

1 KOMENTAR

  1. […] nešto novo. Nađite neku temu koja vas interesuje. Odvojte malo vremena i surfujte internetom o toj temi. Možete otići u […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.