Garmin nuvi GPS navigacije će i u 2016-toj godini predstavljati pravi izbor prilikom kupovine novog navigacionog uređaja

Najnoviji modeli Garmin Nuvi GPS Navigacija

Najveći broj korisnika GPS navigacija je svoju pažnju usmerio na android smartfonove i navigacione aplikacuje koje oni poseduju.

Ali jedno je sigurno, klasični modeli portabl GPS navigacija su još uvek najbolji i najsigurniji način snalaženja u nepoznatom za veliki broj vozača. Ovo posebno ističemo kao preporuku vozačima profesionalcima.

Garmin je konačno objavio listu svojih najnovijih nuvi modela za 2016-tu godinu. Na prvi pogled, vidljiva su drastična poboljšanja u dizajnu koji je sada još moderniji i funkcionalniji.

Veći ekrani osetljivi na dodir i još tanji volumen su glavne karakteristike najnovije Garmin nuvi serije za 2016-tu godinu.

Očigledno je da su Garmin dizajneri projektovali nove nuvi modele kao prave GPS navigacije za korišćenje u automobilu.

Pored dizajnerskog pomaka, značajno su unapređene i korisničke funkcije. Lakše praćenje i pravljenje navigacione rute, uputstva koja se znatno lakše slede, visoko precizna GPS mapa i novi sistem glasovnog navođenja su dobra preporuka za najnoviju Garminovu seriju nuvi modela GPS navigacija.

Garmin je svoju novu Nuvi liniju podelio u tri serije. To su Osnovna (Essential), Napredna(Advanced) i Prestižna(Prestige) serija najnovijih Garmin GPS navigacija za 2016-tu godinu.

Garmin nuvi 2016
Garmin Nuvi modeli za 2016-tu

Garmin Nuvi GPS Navigacije za 2016-tu godinu – Osnovna (Essential) serija

Pored dobro poznatih predstavnika Osnovne (Essential) serije Garmin Nuvi GPS navigacija Garmin Nuvi 42 (4.3″ ekran) i Garmin Nuvi 52 (5″ ekran) predstavljena su i četiri najnovija modela za 2016-tu godinu.

To su Garmin Nuvi 54LM (5″ ekran) i Garmin Nuvi 65LM (6″ ekran sa dual orijentacijom), Garmin Nuvi 2447 (5″ ekran) i Garmin Nuvi 2508 (5″ ekran).

Kao naslednici popularnih Garmin Nuvi 40 i Garmin Nuvi 50 modela ova dva najnovija modela imaće težak zadatak da dostignu popularnost svojih prethodnika.

Glavna karakteristika im je osnovna navigaciona funkcija koja je sa svojim mogućnostima zaista daleko odmakla od osnovne navigacione funkcije.

Tanji dizajn, svetao i oštar ekran i inovativne nove funkcije glavni su aduti ovih modela.

Precizne GPS mape i veliki broj POI tačaka uz dobru cenu garantuju popularnost ovih novih modela i u tekućoj 2016-oj godini.

Ovi najnoviji navigacioni uređaji su dostupni u dve veličine ekrana osetljivih na dodir.

Garmin Nuvi GPS Navigacije za 2016-tu godinu – Napredna (Advanced) serija

Do sada aktuelni modeli Napredne (Advanced) serije Garmin Nuvi GPS Navigacija su bili: Garmin Nuvi 2497 (4.3″ ekran), Garmin Nuvi 2597 (5″ ekran) i Garmin Nuvi 2797 (7″ ekran).

Najnoviji predstavnici Napredne (Advanced) serije Garmin Nuvi GPS Navigacija za 2016-tu godinu su:Garmin Nuvi 2599 (5″ ekran), Garmin Nuvi 2699 (6″ ekran), Garmin Nuvi 2559 (5″ ekran) i Garmin Nuvi 2799 (7″ ekran).

Posebno ističemo model Garmin Nuvi 2589 (5″ ekran) koji sa svojim performansama lagano može biti svrstan u kategoriju premium uređaja i po meni ovo je jadan od najboljih Garmin navigacionih uređaja.

Sve najnovije Garmin navigacije odlikuje Dual orijentacija ekrana osetljivog na dodir, Bluetooth povezivanje i veliki broj smartphone servisa i funkcija.

Svi modeli Garmin GPS navigacija iz ove serije poseduju poboljšane napredne funkcije intuitivnog navođenja.

Imaćete osećaj da se, kako i sam Garmin kaže, da niste sami i da se vozite sa prijateljem.

Najnovije funkcije Garmin Real Directions i Garmin Real Voice omogućavaju vam osećaj ugodnosti i sigurnosti u jasnim govornim “skretanje po skretanje” navigacionim instrukcijama.

Najnoviji modeli navigacionih uređaja za 2016-tu godinu su dostupni u tri veličine ekrana osetljivih na dodir.

Garmin Nuvi GPS Navigacije za 2016-tu godinu – Prestižna (Prestige) serija

Garmin Nuvi GPS navigacije
Garmin Nuvi 3760

Predstavnik Prestižne (Prestige) serije Garmin Nuvi GPS Navigacija za 2016-tu godinu je Garmin Nuvi 3760. Naslednik je do sada najelegantnijeg i najtanjeg modela među svim modelima portabl GPS Navigacija Garmin Nuvi 3790. 5″ ekran sa kristalno ćistom slikom i izuzetnom oštrinom vam omogućuje jasan pregled GPS mape sa svim okolnim zgradama i POI tačkama.

Garmin Nuvi 3760 poseduje sve najnovije poboljšane funkcije kao što su Garmin Real Directions i Garmin Real Voice  i uz mogućnost bluetooth konekcije i još tanji dizajn predstavlja zaista uređaj koji će biti stvar prestiža među fanovima Garmin GPS navigacija.

Garmin nuviCam je definitivno i najprijatnije iznenađenje u 2016-oj godini.

Željno isčekujemo početak prodaje najnovijih Garmin Nuvi 2016 modela i u Srbiji kako bi smo vam što pre preneli iskustva sa terena i njihovu stvarnu upotrebnu vrednost.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.