Najnovije navigacione GPS mape za Garmin navigacije – Srbija, zemlje bivše SFRJ, Balkan i Evropa

GPS mape za Garmin navigacije obezbeđuje i razvija renomirani maping provajder HERE.

Garmin mape spadaju u najdetaljnije i najkompletnije na GPS tržištu. Garmin GPS mape možemo podeliti u pet osnovnih korisničkih kategorija.

Kategorije GPS mapa za Garmin navigacije:

 1. Putne mape – Mape na putu sa milionima obrađenih kilometara putne mreže i milionima detaljnih POI tačaka širom Evrope i sveta. Milioni integrisanih POI tačaka garantuju sigurno pronalaženje hotela, restorana, tržnih centara, turističkih atrakcija i objekata kulture u potpuno nepoznatim zemljama i gradovima
 2. Gradske mape– Mape gradova su detaljne i rutabilne GPS Mape sa navođenjem do kućnog broja na nivou uilice. Polako izlaze iz upotrebe i integrišu se u Putne GPS Mape.
 3. Nautičke mape – Mape na vodi koje obrađuju kopnene, obalske i morske puteve i pomažu vam da se bez ikakve bojazni uputite u izazovnu avanturu na vodi.
 4. Topografske mape – Mape prirode sa svim potrebnim topografskim, kartografskim i satelitskim podacima sa kojma se uz vaš Garmin navigacioni uređaj nikada nećete izgubiti na planinarenju, kampovanju, pešačenju, vožnji bicikla. Jednostavno, ovo su mape za svako brdo i planinu i prave avanturiste.
 5. Golf mape – Zelene mape sa detaljnim topografskim i satelitskim podacima golf terena širom Evrope, Amerike i Kanade

Najnovija izdanja Garmin navigacionih mapa

Evropske Mape Za Garmin GPS navigacije izlaze i dopunjuju se četiri puta godišnje. Lokalne navigacione mape Srbije i ostalih zemalja bivše SFRJ se obnavljale su se dva puta godišnje. To više nije slučaj jer su sve lokalne mape integrisane u okviru detaljne navigacione mape Evrope.

Ukoliko ste u negde inostranstvu kupili Garmin GPS navigaciju postoji mogućnost da ste dobili i mogućnost besplatnog doživotnog ažuriranja mapa (Lifetime Update). U tom slučaju je dovoljno da odete na Garmin Express i besplatno ažurirate svoj Garmin GPS najnovijim GPS mapama.

Nama najinteresantnije GPS Mape za Garmin GPS Navigacije su mape zemalja bivše SFRJ (Srbije, Crne Gore , Hrvatske, Makedonije, Slovenije,Bosne i Hercegovine) kao i Garmin navigacione mape kompletne Evrope.

Garmin SCG Route 2.80
 • SCG ROUTE 2.8 je GPS mapa Srbije i Crne Gore za Garmin GPS Navigacije. Izašla je početkom maja 2013-te godine i trenutno je najnovija detaljna i rutabilna do kućnog broja GPS Mapa Srbije i Crne Gore.
 • Adria Route 4.40 je GPS mapa  zemalja bivše SFRJ i Albanije. Obuhvata Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, Kosovo i Albaniju. Izašla je krajem avgusta 2015-te godine i trenutno je najnovija detaljna i do kućnog broja rutabilna GPS mapa zemalja bivše SFRJ i Albanije.
 • Europe NTU 2021.10 je GPS mapa kompletne Evrope (uključujući i zemlje bivše SFRJ) bez Rusije. Objavljena je krajem jula 2020-te godine i trenutno je najnovija Garmin GPS mapa koja obuhvata kompletnu putnu mrežu Evrope uključujući i Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Hrvatsku i Sloveniju.
 • Europe NT 2020.20 je navigaciona mapa za nešto starije modele Garmin navigacija.  Objavljena je sredinom novembra 2019-te godine i trenutno je najnovija dostupna Garmin navigaciona GPS mapa za sve starije Garmin navigacione uređaje.Obuhvata kompletnu putnu mrežu Evrope uključujući i detaljnu i do nivoa kućnog broja rutabilnu mapu Srbije, Crnu Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Hrvatske i Slovenije.
4650_3

Sve četiri navigacione GPS mape za Garmin navigacije se mogu zajedno instalirati i uskladiti do kompletne kompatibilnosti na vašem Garmin navigacionom uređaju.

Pored detalja o najnovijim promenama na putnoj mreži uz mape se dobijaju i veoma detaljne POI tačke koje će vam pružiti detaljnu informaciju o parkinzima, benzinskim pumpama, hotelima, restoranima, tržnim centrima, bolnicama, znamenitostima  i mnogim drugim vama potrebnim informacijama kada se nalazite u nepoznatoj zemlji ili nepoznatom gradu.

Za sve one koji žele da pročitaju koje su trenutno najnovije Mape za Garmin Navigacije mogu to uraditi u tekstu Vodič kroz najnovije GPS Mape za sve modele Garmin navigacija.

GPS mape za Garmin navigacije pored pomenutih navigacionih GPS mapa za Garmin navigacije, u ponudi imamo i pojedinačne mape Evropskih regiona, Sjedinjenih Američkih Država, Rusije,Turske, Ukrajine, Meksika i mnogih drugih zemalja koje su vam potrebne.

Ukoliko želite da vam Garmin navigacija pruži svoj maksimum prilikom putovanja preporuka je da redovno, barem jednom u toku kalendarske godine, ažurirate GPS mape vašeg navigacionog uređaja.

Za sve korisnike Garmin navigacija koji nisu u mogućnosti da redovno ažuriraju svoje uređaje to mogu uraditi i besplatno. Mali vodič kako besplatno ažurirati mapu na vašem Garminu pročitajte u tekstu Besplatna GPS Mapa Za SVE Garmin  Navigacije.

GPS mape za Garmin navigacije

6 KOMENTARA

 1. Pozdrav. Da li postoji mogućnost da se iz gore pomenute mape Europe NT 2019.10,izdvoje mape država koje nisu potrebne?

 2. instalirao sam najnovije mape na Garmin Nuvi 610 regional problem koji imam je kada ukucavam adresu nemoze je pronaci cak ni gradove ne moze pronaci ali kada naprimer putujem stavim pregled mape ima sve i uluce i gradove ali kada se ide na trazenje nece. i navigacija ne prepoznaje ŽĆČŠĐ pa su heroglife ali pretrazivanje gradova bez navedenih slova nemoze naci

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.