Blaupunkt navigacija – Legendarne GPS Navigacije

Blaupunkt NavigacijaLucca 3.3.  Nastavljamo seriju članaka Legendarne GPS Navigacije i vratićemo vremensku mašinu par godina unazad. Cilj je da vas podsetimo na neke od starijih modela GPS Navigacija. Pojedini modeli ovih legendi GPS tehnologije su još uvek atraktivni kako cenom tako i kvalitetom i mogu se naći u automobilima pasioniranih ljubitelja.

Sledeća u nizu GPS Legendi  je čuvena GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 .

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 je jedan od najpopularnijih Blaupunktovih modela GPS navigacija na teritoriji Srbije. Predstavljen je  krajem 2007 godine,ali se još uvek može naći u ponudama polovnih GPS navigacija kao i na vetrobranskim staklima u automobilima velikog broja korisnika i fanova.

Široko rasprostranjen i izuzetno cenjen i voljen među taksistima i profesiionalnim vozačima. GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 se može otključati i reprogramirati sa iGO 8.3  softverom. GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 se može ažurirati i najnovijim GPS mapama Srbije (2012.07) i Evrope (2013.q2), i ima i srpski meni i srpski glas.  

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 je opremljena ekranom osetljivim na dodir veličine 3.5″. Ekran je izuzetno dobre oštrine i kontrasta i odličnim odzivom pri unosu komandi. Format ekrana je 4:3.

Težina od svega 190gr i autonomija baterije od nekih 120 minuta ovu Blaupunkt navigaciju čini pogodnu za korišćenje i u pešačkom navigacionom modu.

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 ima interesantan dizajn i kvalitetno i izdržljivo kućište i nosač sa držačem za staklo. Estetski,  Blaupunkt će se lepo uklapiti u unutrašnjost automobila i daće mu dodatnu crtu svežine.

Kao i svaki uređaj dizajniran u Nemačkoj poseduje izuzetnu finalnu obradu i punu izdržljivost.

Nosač sa vakumom se krajnje jednostavno montira na vetrobransko staklo vašeg automobila.

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3
Blaupunkt Lucca 3.3

 

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 je navigacioni uređaj sa internom fleš memorijom od 512MB.

Poseduje slot za SD ili MMC memorijske kartice. Memorijske kartice su proširive do 4 gb što je sasvim dovoljno za instalaciju i reprogramiranje najnovijim navigacionim softverom i GPS mapama.

Operativni sistem koji je i srce GPS Navigacije Blaupunkt Lucca 3.3 je Windows CE 4.2.

Zvučnici kod GPS Navigacije Blaupunkt Lucca 3.3 su sasvim korektni i nećete imati nikakvih problema prilikom prijema glasovnih komandi.

GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 je svakako opravdala poverenje koje su joj korisnici širom planete ukazivali. Ukoliko želite pouzdan i jeftin navigacioni uređaj potražite je u oglasima polovnjaka, a  GPS Navigacija Blaupunkt Lucca 3.3 će vam se svakako odužiti na najbolji mogući način.

Ukoliko želite otključati ovu navigaciju probajte sa ovim besplatnim softverom.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.