Navigacija MIO S568

Kao pionir u oblasti GPS Navigacija sa 16 godina iskustva u ovoj oblasti MIO nas neprekidno raduje i u isto vreme iznenađuje sve boljim i kvalitetnijim modelima MIO GPS Navigacija. U saradnji sa dva svetski priznata GPS giganta Navmanom i Magelanom, Mio uspešno radi u preko 50 zemalja, i sa razlogom je dospeo na treće mesto proizvođača PND GPS Navigacija.  Činjenica je da su sa napretkom tehnologije, GPS Navigacije trenutno  mnogo više od zamene za klasične mape. Jednu modernu GPS Navigaciju karakterišu mnogobrojne multimedijalne mogućnosti i napredne softverske funkcije koje čine upotrebu ovog uređaja zabavnim iskustvom. Danas sa jednim prosečnim modelom GPS Navigacije možete da gledate TV, video zapise, slušate muziku, pretražujete internet,igrate igrice i pronađete sebi zabavu na dugim putovanjima. Čak su i osnovne funkcije GPS Navigacija – pomoć pri navigaciji dovedene na jedan viši nivo, kroz napredne korisničke interfejse i funkcije koje olakšavaju snalaženje na putu.

GPS Navigacija Mio Moov S568- Kolika je upotrebna vrednost ovog uređaja?

Upravo  to što modeli GPS Navigacija Mio pružaju izuzetan kvalitet softvera je ono što odvaja kompaniju Mio od konkurencije i čini je prvim izborom za većinu krajnih korisnika. Mio Spirit softver je dugi niz godina bio unapređivan i trenutno uz iGO softver,  važi za jedan od najpotpunijih i najfunkcionalnijih softverskih rešenja na tržištu. Mio nastavlja sa usavršavanjem svoje Moov familije GPS Navigacija, nudeći potencijalnim kupcima modele većih dijagonala ekrana.  Mio Moov S568 je jedan od predstavnika novog talasa GPS Navigacija MIO koji dolaze sa Spirit softverom, koga je kompanija usavršila do te mere, da u ovom momentu predstavlja jedno od najboljih rešenja na svetskom tržištu.

GPS Navigacija Mio Moov S568 ima ugrađenu i TruMap tehnologiju, koja čini da mape izgledaju jasno i pregledno. GPS Mape imaju manje grafike i boja, pozadina je crno-bela, pa je i fokus na najbitnijom stvari, a to je sama putanja kretanja.

Svakako dobrodošla opcija u toku vožnje gde vozač treba lako i brzo da razume šta je na ekranu i da je primarno skoncentrisan na ono što se dešava oko njega u saobraćaju. Karakteristike koje svakako doprinose popularnosti GPS Navigacija MIO su jednostavnost i brzina navigacije kroz sam menije u Spirit softveru. Takođe mogućnost otključavanja, reprogramiranja softvera (zamena sa iGO Primo softverom), kao i ažuriranje najnovijim mapama GPS Navigacije MIO čini pravim izborom za sve nas.

Mio GPS Navigacija Moov S568 poseduje displej dijagonale 4.7″ i oblikom podseća na ostale modele iz S familje o kojima smo nedavno pisali. Ultra tanak je, lako se postavlja na nosač i što je najbitnije u radu je veoma brz. Za svoju fleksibilnost i dinamičnost najviše može da zahvali odličnom procesoru, koji je i u ovom slučaju potpisala kompanija Samsung (oznaka 2450) jedan od najvernijih partnera pomenute. Za konekciju ka satelitima zadužen je (nama dobro poznati) SiRFstar III with InstantFixII čipset koji paralelno operiše sa 20 satelita i u stanju je da pruži odličan signal, koji se i u najzabačenijim delovima ne gubi. Mio Moov S seriju navigacionih uređaja karakteriše elegantan dizajn i veliki, osetljiv na dodir ekran od 5 inča.

Modeli GPS Navigacija MIO su oduvek izgledale elegantnije od GPS Navigacija iste klase drugih proizvođača, što je svakako bitan “detalj”, a GPS Navigacija MIO Moov S568  nije izuzetak, posebno ako se uzme u obzir da su inženjeri u kompaniji Mio sa  Moov S568 otišli i korak dalje. Mio GPS Navigacija Moov S568 je napravljena od glossy plastike koja prelepo izgleda ali dosta pažnje treba posvetiti čuvanju i održavanju GPS Navigacije jer je podložna ogrebotinama i ukoliko ga čistite nekim krućim tkaninama, doćiće do risovanja, podloge, ali i ekrana. Upravo iz tog razloga savetujemo upotrebu mikrofiber tkanina koje su se pokazale kao najpouzdanije sredstvo. Cenovno je izuzetno pozicioniran, pa smo sigurni da će bez većih problema naći put do srca velikog broja domaćih kupaca, naročito onih koji cene eleganciju, male dimenzije i Mio GPS Navigacije kao brend.

GPS Navigacija Mio Moov S568
GPS Navigacija Mio Moov S568

GPS Navigacija MIO – u budućnosti

Mio ima kompletnu ponudu GPS Navigacija, koji će zadovoljiti širok krug korisnika, pre svega kvalitetom,završnom obradom, a svakako i cenom.Trend tržišta GPS Navigacija ukazuje na to da će se GPS Navigacije na samostalnim GPS uređajima i navigacione funkcije na mobilnim telefonima uporedo razvijati, jer i dalje postoji tržište za oba segmenta GPS tehnologije. Korisnici će se prema potrebama opredeljivati za jedan ili drugi vid GPS Navigacije, pa je svakako sigurno to da će samostalni navigacioni uređaji i dalje biti prvi izbor mnogih korisnika. Kompanija Mio nudi kompletna i konkurentna rešenja kada je navigacija u pitanju i svakako da sa nestrpljenjem očekujemo nove modele iz ove kompanije u narednom periodu.GPS Navigacija Mio Moov S568 kao i svi ostali modeli GPS Navigacija MIO se mogu otključati i reprogramirati sa iGO Primo 20 softverom. Najnovije mape 2012.q3. su se izuzetno dobro pokazale u modelu GPS Navigacija Mio MOOV S568.

GPS Navigacija Mio – MIO MOOV S568 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.