Navigacija Mio – Konačno Dva Nova Modela

Nakon duge pauze renomirani proizvođač GPS Navigacija Mio konačno je predstavio dva nova modela iz serije MOOV GPS Navigacija. Modele GPS Navigacija MOOV M410 i MOOVM610 odlikuje jednostavan i dopadljiv dizajn, veliki displej i ono što sve čitaoce portala NAVIGACIJA interesuje odličan odnos kvalitet cena.  Najvažnija vest i veliki šamar konkurenciji u proizvodnji GPS Navigacija je da je MIO sem poboljšanog SPIRIT softvera u cenu uračunao i DVE godine besplatnog ažuriranja mapa.

Navigacija - Mio Moov M610

GPS Navigacija MOOV M410 i MOOVM610

Modele GPS Navigacija MOOV M410 i MOOVM610 (na slici) od prethodnih modela Navigacija Mio, razlikuje uglavnom nešto tanji dizajn i izdržljivije kućište. Standardan je slot za memorijsku karticu i mini usb slot za punjenje MOOV GPS Navigacija kao i za povezivanje MOOV GPS Navigacija sa računarom. GPS Navigacija Mio MOOV M410 ima široki wide 4.3″  ekran dok GPS Navigacija Mio MOOV M610 ima nešto veći 5″ ekran. Oba modela MIO MOOV GPS Navigacija imaju rezoluciju ekrana od 480 x 272 inča kompletnog wide (širokog) ekrana.

 GPS Navigacija Mio MOOV M410 i Mio MOOVM610 – Osnovno

Softver u oba modela MIO MOOV GPS Navigacija MOOV M410 i MOOVM610je nešto poboljšani SPIRIT i identočan je za oba modela ovih MIO GPS Navigacija. Jedno od poboljšanja u softveru je opcija PAMETNA RUTA, koja na osnovu vaših navika na osnovu dana i trenutnog vremena, traži i pronalazi najtačniju i najprecizniju i najekonomičniju rutu za vas.  Izuzutno dobra opcija za nešto dalja putovanja ali i za standardne dnevne rutine kao što je odlazak na posao. novi SPIRIT softver poseduje i Text to Speech (Teks u Govor), standardnu touch screen tastaturu i 3D prikaz ukrštanja puteva ili duple trake na auto putu. Oba modela ovih kvalitetnih Navigacija će se moći otključati i reprogramirati sa iGO Primo softverom, na kome sve MIO GPS Navigacije rade znatno bolje i stabilnije nego na svom fabričkom SPIRIT softveru. Naravno, u sklopu otključavanja je i ubacivanje najnovijih GPS mapa za iGO Primo 1.2.

 GPS Navigacija MOOV M410 i MOOVM610 – Cene

GPS Navigacija MOOV M410 će koštati oko 150e i prodavaće se isključivo sa mapama cele Evrope. GPS Navigacija MOOV M410 će se verovatno prodavati u dve verzije i u zavisnosti od mapa koje se nalaze na ovom modelu MIO GPS Navigacija koštaće između 90-110e. Za oba modela update i ispravke mapa su besplatne dve godine. Za više informacija posetite zvanični sajt Mio GPS Navigacija.

1 KOMENTAR

  1. […] kupcima modele većih dijagonala ekrana.  Mio Moov S568 je jedan od predstavnika novog talasa GPS Navigacija MIO koji dolaze sa Spirit softverom, koga je kompanija usavršila do te mere, da u ovom momentu […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.