GPS Praćenje vašeg deteta

GPS Praćenje

Šta je to GPS Praćenje (GPS Tracking)?

Razvoj GPS sistema i veliki broj modela GPS Navigacija doneo nam je i neke nove pogodnosti u porodičnom životu. Jedno od takvih poboljšanja kvaliteta života je svakako i GPS Praćenje ili GPS Tracking. Ukratko ćemo se potruditi da vam damo par informacija i razjašnjenja pojma GPS Praćenje.Pouzdana i prava informacija gde vam je trenutno vaše dete i gde se zaista nalazi u svakom momentu može izgledati kao nemoguća misija za veći broj roditelja. Čak i onda kada se vaš mali anđeo igra  blizu vašeg stana ili u dvorištu kuće, niste uvek u mogućnosti konstantno motriti kroz prozor. Tragedija može nastati za tili čas.

Roditelji koji imaju potrebu da znaju gde su im njihova deca  u svakom trenutku i u svakoj situaciji, mogu zahvaliti najnovijim mogućnostima GPS tehnologije i uređajima za GPS Praćenje. Uređaji za GPS Praćenje, kako im i sam naziv govori, zaista prate ašu decu putem GPS satelita i daju roditeljima brzu i preciznu informaciju o tome gde se trenutno nalaze njihova deca u bilo kom momentu. U narednih nekoliko koraka ćemo vas uputiti u načine korišćenja ovih uređaja za GPS Praćenje.

GPS Praćenje-Pratite vaše dete pomoću GPS sistema


1.
 Raspitajte se malo i potrudite se da pronađete odgovarajući uređaj za GPS Praćenje koji će najbolje odgovarati vašem detetu. Ovo apsolutno prepuštamo vama jer izbor najpogodnijeg uređaja za GPS Praćenje zavisi od pola deteta,uzrasta i detetovih sklonosti i navika . Uređaji za GPS Praćenje koji su roditeljima dostupni su GPS satovi, uređaji koji su pričvršćeni ili prilepljeni na patike, cipele, ranac ili mobilni telefon.

2. Pre kupovine vašeg uređaja za GPS Praćenje kontaktirajte vašeg mobilnog operatera,  ako se odlučite koristitiuređaje za  GPS Praćenje u mobilnim telefonima kako bi pratili vašu decu. Ova opcija je najpogodnija za mlade i nešto stariju decu,  jer svi oni uglavnom imaju mobilni telefon. Mobilni telefoni novije generacije imaju integrisani GPS prijemnik, GPS Praćenje vašeg deteta obavljate   jednostavnim pozivom na broj.

3. Upotrebljavajte  diskretan uređaj za GPS Praćenje koji se lako i jednostavno može pričvrstiti za patiku vašeg deteta  ili se može nositi na zakačen i pričvršćen na kaišu. Ovi uređaji za GPS Praćenje su kao stvoreni  za nešto mlađu decu, jer oni imaju panic taster za ekstremno hitne slučajeve koji se može aktivirati i upotrebiti ako se vaše dete nalazi u bilo kakvoj opasnosti. Taj GPS signal stiže do vas i nekoliko drugih pouzdanih osoba koje ste vi unapred odabrali kako bi ste bili sigurni da neko od poverenja može doći do vašeg deteta i pobrinuti se o njegovoj sigurnosti.

GPS Praćenje

4. Naš savet vam je da pronađete uređaj za  GPS Praćenje koji se može aktivirati ukoliko se pokuša nasilno skidanje uređaja za GPS Praćenje ili se nasilno želi prekinuti slanje GPS Signala uređaja za GPS Praćenje. Ovakav GPS Sat je izuzetno pogodan ukoliko imate nešto mlađe diete. Takav GPS sat se naravno može iskoristiti i za stariju decu.Moramo vas upozoriti da ovakav GPS sat može često gubiti prijem satelitskog GPS signala kada je dete u zatvorenom prostoru i obično su ovakvi uređaji za GPS Praćenje najbolje rešenje za vaše dete kada se ono nalazi u vašoj blizini ili u komšiluku.

GPS Sat za GPS Praćenje

5. Registrujte se na web stranice za GPS praćenje uređaja koji ste odabrali da možete online pratiti gde se nalazi vaše dete. Većina takvih uređaja za GPS Praćenje će vam omogućiti pristup online programu, a neki od novijih ali i dosta skupljih modela uređaja za GPS Praćenje će čak i slati tekstualne SMS ili e-mail poruke i upozoravati vas o trenutnoj poziciji vašeg malog anđela.

2 KOMENTARA

  1. […] iPhone pojavi “download data jailbreak” pustite HOME taster. Ovaj deo instalacije Navigacija za iPhone iGO My Way zna da traje poprilično dugo. Najvažnije je da se ova procedura istalacije Navigacija […]

  2. […] GPS Praćenje ili GPS Tracking je postalo jedan od glavnih načina kontrole prometa robe i ljudi u današnje vreme visokih tehnologija. Quoox GPS Tracker je besplatan servis za praćenje bilo kog GPS uređaja u realnom vremenu. Jedino što vam je potrebno za besplatno GPS Praćenje je uređaj za GPS Praćenje ili bilo koji GPS uređaj koji može da uploaduje GPS podatke o vašoj trenutnoj GPS poziciji do  Quoox GPS Tracker servera. Quoox GPS Tracker servis trenutno podržava skoro sve operativne sisteme smartfonova i uređaja za GPS Praćenje počev od Androida, iPhone, Pocket PC 2003/SE, Windows Mobile 5, Windows Mobile 6,Windows Mobile 6.5 i Windows Mobile 7  sa softverom za GPS Praćenje koji telefoni ili bilo koji drugi uređaji za GPS Praćenje već poseduju. Možete naravno kupiti i specijalizovan softver za GPS Praćenje  MaspWare GPSMeter. Odluku o softveru za GPS Praćenje je  je Quoox GPS Tracker besplatan servis za GPS Praćenje prepustio krajnjim korisnicima svojih usluga. […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.