Android tablet SlateBook x2

Novi android tablet SlateBook x2, koji je danas predstavljen u sedištu kompanije HP, je klon Asus Transformer android tableta i takođe poseduje tastaturu koju je moguće odvojiti sa kućišta tableta.

HP je u SlateBook x2 android tablet dosta toga uložio, pre svega ugled i gomilu novca za razvoj nove tehnologije. Prema vestima iz kompanije HP SlateBook x2 će biti pokretan noom verzijom  NVIDIA Tegra 4 quad-core procesora, imaće Android 4.2.2 operativni sistem i 10.1″ full HD ekran osetljiv na dodir. U HP SlateBook x2 će biti upakovano i 64 gb interne memorije za skladištenje podataka, 2 GB RAM memorije i podrška za mikro sd memorijske kartice.

Razdvojiva tastatura HP SlateBook x2 android tableta će posedovati dva USB porta, slot za SD memorijsku karticu, dodatnu bateriju kao i uvek poželjni HDMI izlaz.

HP SlateBook x2 android tablet
HP SlateBook x2

HP SlateBook x2 android tablet će korisnicima omogućiti da se bez ikakvog napora snalaze kako prilikom ozbiljnog rada tako i prilikom treenutaka  zabave i opuštanja. Sigurno je da će prenosivost tableta i produktivnost laptop računara koje poseduje HP Slate Book x2 android tablet svakako naći svoje mesto na prezasićenom tržištu android tablet računara. Sistem duplih baterija, mala težina, napredni dizajn i kvalitetan android OS su svakako preporuke na koje ljubitelji i korisnici android tablet računara neće ostati imuni.

Cena i dostupnost HP SlateBook x2 android tableta

HP SlateBook x2 će u SAD biti dostupan tek sredinom godine sa početnom cenom od 479.99$. U okviru ove cene će biti uključena i razdvojiva tastatura sa nosačem. HP nam nije dao informacije da li će HP Slate Book x2 biti moguće kupiti i bez razdvojive tastature kao i kada će biti pušten u prodaju širom Evrope. Nadamo se da će to biti vrlo brzo posle američke premijere, jer karakteristike i izgled HP SlateBook x2 android tableta obećavaju puno dobre zabave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.