HTC Sensation XL – Extra Large Model

HTC Sensation XL je nastavak predstavljanje HTC elitnih i visoko kvalitetnih uređaja! Sada je to HTC Sensation XL, “napumpanom” nasledniku Sensationa XE s većim ekranom i nešto drugačijim specifikaijama.

Ukoliko vam se HTC Sensation XE učinio ogromnim,velikim i naprednim, pogledajte HTC Sensation XL i razmislite ponovo. Naime, HTC ide korak napred i predstavlja  “Extra Large” porodicu uređaja koja dolazi s ogromnim ekranom dijagonale od 4,7 inča i čiji je pravi predstavnik HTC Sensation XL. Telefon koji je ranije bio poznat  pod kodiranim imenom “Runnymede” prati standarde i dolazi nam opremljen sa slušalicama “Beats” što znači i podršku za “Beats Audio” tehnologiju navedenog proizvođača (radikalno poboljšana kvaliteta zvuka).

HTC Sensation XL Novo Android Čudo
HTC Sensation XL

HTC Sensation XL se ne razlikuje od Sensation XE-a samo po veličini svojeg ekrana već i po mnogim  drugim karakteristikama. Veći je, dosta tanji i dolazi u beloj boji i sa više interne memorije. Dolazi sa WVGA (480×800 tačaka) ekranom (XE pak ima 4.3″ qHD (540×960 piksela)). Svega 9.9mm širine naspram XE-ovih 11.3mm čini ovaj uređaj puno lakšim te stane u gotovo svaki džep.  HTC je u svog novog giganta HTC Sensation XL uspeo nekako “ugurati” i 16GB interne flash memorije, dok HTC Sensation XE ima svega 4GB. Tehnički gledano, HTC Sensation XE-ova kamera može beležiti video zapise do 1080p dok je HTC Sensation XL ograničen na svega 720p.

U trajanju baterije pobednik je opet HTC Sensation XE – 1730 mAh prema XL-ovih 1600 mAh će razočarati korisnike koji žele iskoristiti maksimum iz svog HTC ljubimca. HTC Sensation XL dolazi sa 1,5-gigahercnim Qualcomm procesorom i 768 MB RAM-a. HTC Sensation XL se očekuje u Evropi, naravno i u Srbiji, i Aziji početkom novembra 2011 godine.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.