HTC Sensation XL – Extra Large Model

HTC Sensation XL je nastavak predstavljanje HTC elitnih i visoko kvalitetnih uređaja! Sada je to HTC Sensation XL, “napumpanom” nasledniku Sensationa XE s većim ekranom i nešto drugačijim specifikaijama.

Ukoliko vam se HTC Sensation XE učinio ogromnim,velikim i naprednim, pogledajte HTC Sensation XL i razmislite ponovo. Naime, HTC ide korak napred i predstavlja  “Extra Large” porodicu uređaja koja dolazi s ogromnim ekranom dijagonale od 4,7 inča i čiji je pravi predstavnik HTC Sensation XL. Telefon koji je ranije bio poznat  pod kodiranim imenom “Runnymede” prati standarde i dolazi nam opremljen sa slušalicama “Beats” što znači i podršku za “Beats Audio” tehnologiju navedenog proizvođača (radikalno poboljšana kvaliteta zvuka).

HTC Sensation XL Novo Android Čudo
HTC Sensation XL

HTC Sensation XL se ne razlikuje od Sensation XE-a samo po veličini svojeg ekrana već i po mnogim  drugim karakteristikama. Veći je, dosta tanji i dolazi u beloj boji i sa više interne memorije. Dolazi sa WVGA (480×800 tačaka) ekranom (XE pak ima 4.3″ qHD (540×960 piksela)). Svega 9.9mm širine naspram XE-ovih 11.3mm čini ovaj uređaj puno lakšim te stane u gotovo svaki džep.  HTC je u svog novog giganta HTC Sensation XL uspeo nekako “ugurati” i 16GB interne flash memorije, dok HTC Sensation XE ima svega 4GB. Tehnički gledano, HTC Sensation XE-ova kamera može beležiti video zapise do 1080p dok je HTC Sensation XL ograničen na svega 720p.

U trajanju baterije pobednik je opet HTC Sensation XE – 1730 mAh prema XL-ovih 1600 mAh će razočarati korisnike koji žele iskoristiti maksimum iz svog HTC ljubimca. HTC Sensation XL dolazi sa 1,5-gigahercnim Qualcomm procesorom i 768 MB RAM-a. HTC Sensation XL se očekuje u Evropi, naravno i u Srbiji, i Aziji početkom novembra 2011 godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.