Igo Primo navigacioni softver je dobio još jedno od veliko izdanje tokom svog postojanja na tržištu navigacionih aplikacija.

Najnovija zvanična verzija iGO Primo 2.4 softverskog paketa je bazirana na prethodnoj verziji iGO Primo softvera. Novo izdanje iGo Primo  je nasledilo jednostavnost, fleksibilnost i izuzetno intuitivan korisnički interfejs.

Pored ispravljenih grešaka i bagova u pojedinim delovima starije verzije, najnovija verzija iGO Primo 2.4 porodice poseduje manje kozmetičke promene, vidljive u menijima podešavanja osnovnih funkcija softvera.

iGO Primo navigacioni softver

Najnoviji iGO Primo navigacioni softver verzija 2.4, mađarske kompanije NNG,  je do sada najkompletnija i najnaprednija verzija koju smo imali prilike da testiramo i uspešno koristimo u našim navigacionim uređajima već duže vreme.

Brz i stabilan rad, pregledna grafika i veliki broj korisnih opcija garantuju korisniku apsolutnu iskorišćenost navigacionog uređaja, udobno putovanje i potpun ugođaj u navigaciji kroz nepoznate predele.

Nakon velikog broja instalacija iGO Primo 2.4 navigacionog softvera u različitim modelima GPS Navigacija i android telefona i tableta, odlučili smo se da iGO Primo 2.4 bude primarni navigacioni softver za instalaciju našoj ponudi.

Intuitivan korisnički interfejs omogućava korisniku lako i brzo snalaženje po softverskim opcijama čak i u trenutcima u toku vožnje kada je potrebna brza reakcija.

iGO Primo 2.4 uspešno instaliramo na sve novije modele windows CE GPS navigacija (čije hardverske karakteristike to dozvoljavaju), windows mobilne telefone, android smartfonove i android tablete.

Navigacioni softver iGO Primo 2.4 za instalaciju zahteva minimum 128 MB RAM memorije na vašoj GPS navigaciji.

iGo Primo navigacioni softver verzija 2.4 će raditi i na uređajima sa 64MB RAM memorije ali će sigurno u određenim trenutcima dolaziti do blokiranja, seckanja i drugih grešaka koje izaziva mala količina RAM memorije GPS navigacionog uređaja.

Brzina procesora GPS navigacionog uređaja zaista ne igra bitniju ulogu prilikom instalacije i korišćenja, ali je sigurno dobro povesti se starom kompjuteraškom maksimom:  “Što je brže i više to je i mnogo bolje i udobnije”.

Kvalitet i rasprostranjenost iGO Primo navigacionog softvera potvrđuje i mogućnost instalacije na različitim operativnim sistemima GPS navigacionih uređaja.

Moguće ga je instalirati na novijim moelima GPS Navigacija sa sledećim operativnim sistemima: WinCE 5.0, WinCE 6.0, Windows Mobile v7.0, Windows Mobile v8.0, ANDROID v4.0-v5.2.

iGO Primo2.4 ima srpski navigacioni meni i mogućnost instalacije skoro svih svetskih jezika.  Glasovno navođenje je takođe na srpskom jeziku uz mogućnost biranja muškog ili ženskog glasa (Toma i Nevena).

Moguće je instalirati glasovno navođenje i na skoro svim svetskim jezicima ukoliko vam je to potebno.

Glavna prednost iGO Primo navigacionog softvera je fenomenalno odrađen kamionski mod – specijalizovana navigacija za kamione.

iGO Primo navigacioni softver – Perfektna navigacija za kamione i autobuse

Pored jednostavnog intuitivnog rada koji svaki korisnik GPS Navigacija sa iGO Primo 2.4 softverom dobija, poseban napredak u najnovijem iGO Primo 2.4 softverskom paketu je i izuzetno kvalitetna navigacija za pešake (pedestrian mode) i još kvalitetnija navigacija za vozače kamiona i autobusa ( truck mode ).

Kamionski  mod se mora aktivirati učitavanjem posebnih kamionskih podataka, kamionskih POI tačaka i kamionskih navigacionih GPS Mapa.

U novi iGO Primo 2.4 integrisana su nova ograničenja brzine i upozorenja na zabrane u saobraćaju sa novim i lepšim grafičkim interfejsom.

Zahvaljujući novom i unapređenom algoritmu iGO Primo 2.4 znatno brže, bolje i preciznije kalkuliše rutu na osnovu i u zavisnosti dana u nedelji, istorije putovanja i trenutnog vremena. Pametna ruta kog Prima funkcioniše savršeno i zavređuje pažnju i pohvale.

NAV N GO još uvek na svom sajtu ne dozvoljava update najnovije verzije iGO Primo 2.4 softvera.

Kako bi ste stekli potpuni uvid u mogućnosti ovog fenomenalnog navigacionog softvera pročitajte neke od interesantnijih karakteristika iGO Primo 2.4.

 

iGo Primo Kragujevac
iGo Primo u Kragujevcu

Navigacioni softver iGo Primo 2.4 – Osnovna softverska specifikacija i mogućnosti:

 • 3D Prikazivanje objekata i prostora
 • 2D Prikazivanje objekata i prostora
 • Kompletna multimedijalna podrška obuhvata mogućnost reprodukcije muzike, audio i video sadržaja,i pregled slika
 • Putni računar sa svim potrebnim podacima o vožnji
 • Pronalaženje destinacije upisivanjem tačnih geografskih koordinata lokacije
 • Detaljan prikaz i informacija o nadmorskoj visini, trenutnoj brzini kretanja,rastojanju i vremenu do odredišta.
 • Detaljan i grafički dobro obrađen reljefni prikaz zemljišta
 • Mogućnost izbora različitih korisničkih profila :Automobil,Autobus, Kamion,Taxi,Vozilo hitne pomoći,Pešak…
 • Mogućnost izbora i uređivanja različitih kalkulacija ruta : Kratka,Laka,Ekonomična,Brza
 • Detaljno informisanje o trenutnoj ruti. Mogućnost snimanja i učitavanja unapred napravljenih ruta
 • Intuitivno i lako traženje potrebne adrese
 • Veliki izbor od preko 100 različitih oblika kursora
 • Veliki izbor sa više od 150 različitih tema i skinova
 • Detaljne i precizne informacije o vašoj trenutnoj poziciji
 • Detaljne i precizne informacije o osnovnim saobraćajnim propisima zemalja u koje putujete ili u kojima se trenutno nalazite
 • Junction view je revolucionarni 3D prikaz raskrsnica
 • Lagana pretraga velikog broja POI ( point of interst ) tačaka
 • Kamionski navigacioni mod sa svim potrebnim navigacionim podacima(Kamionske GPS mape i POI tačke) za kamione

Ovo je samo jedan deo fenomenalnih funkcija koje će te imati ukoliko u svoju GPS navigaciju ili android telefon instalirate iGO Primo navigacioni softver v2.4.

GPS Techno Team je tu za vas i za sve modela vaših navigatora, tako da u našoj ponudi imamo i najnoviju verziju iGO Primo 2.4 softvera, kao i najnovije mape Srbije, Balkana, zapadne i Istočne Evrope, Skandinavije i Rusije.

Navigacija iGO Primo 2.4 – Zaključak

Uz sve ove izuzetno korisne i nadasve potrebne osobine koje smo naveli i uz dosta onih kvalitetnih opcija koje nismo naveli jer smo želeli da ih vi sami otkrijete kada instalirate iGO Primo u vaše navigacione uređaje,  iGO Primo navigacioni softver se zaista i dalje nameće kao navigacioni softver budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.