Navigacija za android Igo Primo NextGen je najnoviji navigacioni softver za android operativni sistem. Direktni je naslednik svima nama dobro znanog android navigacionog softvera iGO Primo.

Navigacija za android Igo Primo NextGen je navigacioni softver predviđen da radi na svim poznatim rezolucijama ekrana svih android uređaja i na verzijama android 8.xx, 9xx i 10xx. Moguće ga je instalirati i na uređaje sa verzijom androida 6.xx i 7.xx

Legendarni Igo Primo navigacioni softver je otišao u zasluženu penziju. Nije ga više moguće instalirati na android uređajima koji imaju verziju androida veću od 8.xx. Na starijim android uređajima sa verzijom androida manjom od 8.xx, iGO Primo će i dalje raditi kako treba i i dalje ga je moguće instalirati uz najnovije navigacione mape Srbije i Evrope.

Igo Primo Next Gen je definitivno budućnost android navigacija i danas ćemo isključivo pričati o njemu.

iGO Primo NextGen je navigacioni softver koji je predviđen da radi sa andoid navigacionim uređajima novije generacije i android uređajima visoke rezolucije ekrana. NNG kompanija je dosta truda i znanja uložila u sam grafički interfejs novog navigacionog softvera, pa je iGO Primo NextGen totalno drugačije koncipiran od slavnog prethodnika iGO Prima.

Starije korisnike iGO navigacionih softvera, iGO Primo NextGen će na trenutak podsetiti na iGO Amigo navigacioni softfer, ali je to samo stvar privida grafičkog interfejsa jer ova dva navigaciona softvera nemaju ništa više zajedničko. Igo Primo NextGen je daleko napredniji i pouzdaniji softver negošto je to bio slučaj sa Amigom koji je i vrlo brzo bio zamenjen sa iGO Primo navigacionim softverom.

Igo Primo NextGen – Instalacija i upotreba

Instalacija iGO Primo NextGen navigacije je vrlo jednostavna i intuitivna. Zaboravite na sve probleme koje smo imali prilikom podešavanja rezolucije ekrana prilikom instalacije iGO Primo navigacije. Igo NextGen sam podešava rezoluciju i prilagođava je rezoluciji ekrana android uređaja na koji se navigacioni softver instalira.

Navigacija za android iGO Primo Next Gen se pored portabl android uređaja, može sa uspehom instalirati u sve novije modele fabričkih auto android multimedija koje se ugrađuju kao zamene originilanim fabričkim auto navigacijama.

Prijem GPS signala i fiksiranje satelita je kompletno automatizovano. Ukoliko je GPS risiver android uređaja ispravan, nećete imati nikakvih problema u prijemu signala, praćenju trenutne pozicije i rutovanju do željenog odredišta.

Navigacija za android iGO Primo NextGen u ovoj najnovijoj verziji ima potpuno promenjen grafički interfejs. Sadrži sve navigacione funkcije koje je i iGO Primo navigacioni softver imao ranije. Primetan je drastično brži rad u realnom vremenu, glatko učitavanje navigacione aplikacije i fenomenalan prijem GPS signala.

Odlična u realnom radu

Sama upotreba i korišćenje svih navigacionih funkcija iGO Primo NextGen navigacionog softvera je dodatno olakšana. Lako će se snaći i korisnici koji u svoje android uređaje po prvi put instaliraju iGO Primo NextGen.

Navigacija za android iGO Primo NextGen ima srpski meni. Ima i mogućnost srpskog glasovnog navođenja sa dva srpska glasa (Nevena i Toma).iGo Primo NextGen za android poseduje najbolje modele pravljenja višestrukih ruta do željene destinacije.

Kada odaberete vaše željeno odredište iGO Pimo NextGen navigacija za android će vam ponuditi veliki broj mogućih ruta sa informacijama o potrošnji goriva i kako da ga uštedite, kao i podatke koliko će CO2 auto emitovati tom prilikom.

Ovo je takozvana „Zelena“ ili „ekološka ruta„. Ovakav vid rutovanja spada u jedinstvene na tržištu GPS navigacionih aplikacija. Sličnu funkciju smo imali prilike da koristimo i u iGO Primo navigacionom softveru.

RDC TMS praćenje saobraćaja,nažalost još uvek nije dostupno u Srbiji, prati vašu poziciju u realnom vremenu i nudi vam alternativne rute ukoliko naletite na gužve ili na neki drugi zastoj u saobraćaju.

Ova opcija, koju smo probali na putovanju do Francuske, radi savršeno. Pravi je temperamentni štediša vaših živaca, vremena ali i novca.

Ukoliko posedujete dva ili više automobila ili kamiona, možete ih posebno označiti i podesiti odabirom ikonica vozila. Baza vozila je zaista fenomenalna isiguran sam da će te pronaći neku za vašeg ljubimca.

POI tačke su u iGO Primo NextGen dovedene do savršenstva. Možete ih u svakom trenutku ažurirati i možete dodati i sopstvene POI tačke. Nova i moja omiljena opcija je, udaljenost od POI tačke. Igo Primo NextGen vam daje  tačnu i preciznu informaciju gde se trenutno nalazite i koliko vam vremena i kilometara preostaje do POI tačke koju ste izabrali.

iGO Primo NextGen kao kamionska navigacija

Navigacija za android iGO Primo NextGen ima mogućnost instalacije kamionskog moda sa kompletnom funkcionalnošću kamionske navigacione funkcije. Možete odabrati vrstu teretnog vozila (kamion ili autobus) i podesiti sve potrebne parametre teretnog vozila. U okviru kamionske navigacije iGO Primo NextGen navigacionog softvera za android, moguće je podesiti sve kamionske parametre (visina teretnog vozila, dužina teretnog vozila, težina, broj osovina, broj prikolica, vrsta tereta koji se prevozi, dužina trajanje vožnje, vožnja sa dva vozača…) koji su potrebni profesionalnim vozačima teretnih vozila i autobusa.

Pored najnovijih kamionskih mapa kompletne Evrope, u okviru novog android navigacionog softvera posebno se ističu kamionske POI tačke sa svim potrebnim informacijama o kamionskim odmaralištima, benzinskim pumpama, kamionskim hofovima, motelima, hotelima i svim ostalim informacijama koje su potrebne profesionalnim vozačima kamiona i autobusa.

Koje navigacione mape podržava Igo Primo Next Gen?

Najnovije detaljne i do nivoa kućnog broja rutabilne HERE i TomTom navigacione mape Evrope su podržane. Mogu se instalirati u ovu najnoviju navigaciju za android. Pored najnovijih navigacionih mapa ovaj navigacioni softver podržava i sve prateće dodatke navigacionim mapama. To su POI tačke, 3D zgrade, kamionski mod, upozorenja za vozače, prikaz raskrsnicama, brzinske kamere…

Najnovije dostupne navigacione mape kompletne Evrope su HERE 2019.Q4 mart 2020 i TomTom 2019.12 iz aprila 2020-te godine.

iGO Primo NextGen i mapa Srbije

GPS Mapa Srbije koja je trenutno aktuelna i koja radi perfektno sa ovom GPS aplikacijom je HERE mapa Srbije. Verzija najnovije GPS Mape Srbije je 2019.Q4 i izašla je u martu 2020-te godine. Najnovija HERE GPS Mapa Srbije je do sada najbolja i najdetaljnija navigaciona mapa Srbije koju je HERE predstavio.

Najnovija TomTom 2019.12 navigaciona mapa Srbije iz aprila 2020-te godine, ni malo ne zaostaje za HERE mapom Srbije. Najnoviju TomTom mapu Srbije i kompletne Evrope možete bez bojazni instalirati u Vaš android uređaj.

Svi veliki gradovi su pokriveni do nekih 95% dok manjih problema ima u ruralnim područjima i na KosovuPOI tačke su na nešto manjem nivo u odnosu na kvalitet koji ima sama GPS mapa Srbije, ali se nadamo da će HERE i to u novijim izdanjima popraviti.

Here i TomTom mapa Srbije

Najnoviju navigacionu mapu Srbije smo probali i uspešno testirali sa novim android iGo Primo NextGen navigacionim softverom i nije bilo nikakvih problema u njenom korišćenju u realnom radu. 

POI tačke koje najnovija HERE 2019.Q4 GPS mapa Srbije ima su daleko detaljnije i podrobnije nego u prethodnim izadnjima mapa koje su koristile prethodna izdanja HERE mapa.

iGO Primo Next Gen

Pored Here navigacione mape Srbije 2019.Q4, topla preporuka je i instalacija najnovijih TomTom navigacionih mapa Evrope verzija 2019.12. U okviru najnovijeg TomTom maping kompleta se nalazi kvalitetna, detaljna i do nivoa kućnog broja rutabilna navigaciona mapa Srbije.

Ovo je bilo kratko predstavljanje ove najnovije navigacije za android. Ukazali smo na jedan od najkvalitetnijih i po nama trenutno najbolji android GPS navigacioni softver za android uređaje. iGO Primo NextGen postoji i za iOS operativni sistem i iPhone uređaje. 

Za novu android navigaciju morate napraviti poprilično slobodnog prostora na internoj memoriji vašeg android 8.xx, 9xx ili 10xx smartfona, android tablet računara ili android fabričke auto multimedije.

Kompletna instalacija najnovijih navigacionih mapa Evrope 2020 sa pratećim dodacima mapa i najnovijim navigacionim softverom obuhvata nešto manje od 8GB prostora na memoriji android uređaja.

iGO Primo NextGen je dostupan za instalaciju. Ukoliko ga želite na svom android uređaju možete nas kontaktirati putem kontakt formulara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.