Instalacija navigacije na android tablet računare – iGO Primo i iGO NextGen navigacioni softveri

Instalacija navigacije na android tablet računare i korišćenje gps navigacionih softvera je danas jedan od najpopularnijih vidova upotrebe android tablet uređaja, a korišćenje i svakodnevna upotreba navigacija za android tablet računare i android smart telefone je trenutno najpopularniji vid korišćenja GPS tehnologije.

Android je trenutno najpopularniji operativni sistem među svim tipovima mobilnih uređaja i sve je više korisnika koji koriste i android tablet računare kao primarne navigacione uređaje.

Kao što je slučaj sa android telefonima tako je i popularnost navigacija za android tablet računare svoj vrhunac dostigla upravo u poslednjih par godina.

Pad cena i veća dostupnost android tablet uređaja  kao i činjenica da su svi novi modeli android tablet računara sa ugrađenim GPS risiverom, učinile su android tablet računare pristupačnim i kvalitetnim GPS navigacionim uređajima.

Tržište android tablet uređaja je svakim danom bogatije za poneki kvalitetan primerak.

Rastom tržišta android tablet računara raste i tržište aplikacija koje možemo koristiti na njima.

Danas postoji veliki broj  besplatnih i komercijalnih navigacionih aplikacija koje sa uspehom i zadovoljstvom možemo koristiti kao primarnu navigaciju na našim putovanjima.

Jedini uslov koji vaš tablet mora ispuniti da biste ga koristili kao navigacioni uređaj je da ima integrisan GPS risiver.

Instalacija navigacije na android tablet

Navigacija za android tablet računare, koju instaliramo na neštostarije modele android tablet uređaja sa verzijom firmvera od 1.6.-3.2 je iGO My Way.

iGo My Way je odlična navigaciona aplikacija, prilagođena uređajima sa nešto sporijim procesorima i manjom količinom RAM memorije (do 256MB).

Najbolja navigaciona aplikacija za android tablet računare do verzije androida 7.xx je definitivno iGO Primo.

Kao što je iGo Primo 2.4 prvi izbor za instalaciju kada je u pitanju instalacija navigacija za android telefone, tako je iGO Primo primarni navigacioni softver i za android tablet računare.

iGO Primo se sa uspehom instalira na novije modele android tablet računara sa verzijom firmvera od 4.0-7.xx.

To su android uređaji koji imaju veću količinu RAM memorije (preko 1GB), brže procesore i bržu obradu grafičkih podataka.

Najnovija i ujedno i poslednja verzija navigacionog softvera iGO Primo  podržava i sve rezolucije ekrana android tablet računara.

Navigacioni softver iGO Primo i navigaciona GPS mapa oblasti u kojoj se nalazite, obuhvataće ceo ekran vašeg android tableta bez obzira na veličinu njegovog ekrana osetljivog na dodir.

Instalirani iGO Primo navigacioni softver možete uvek ažurirati sa najnovijim dostupnim verzijama  GPS Mapa.

iGO Primo Next Gen

Najnovija poslednja verzija, iGo Primo navigacionog softverskog paketa, koji je i naš primarni instalacioni navigacioni softver je veoma bezbedna aplikacija , stabilna u radu i testirana na velikom broju android tablet uređaja.

Instalacija iGO Primo navigacionog softvera ni na koji način ne utiče na kvalitet rada vašeg tablet računara.

Korišćenje i upotreba iGO Primo navigacionog softvera ne zahteva internet povezivanje putem GPRS-a ili WiFi-a.

Za pozicioniranje i navigaciju koristi integrisani GPS risiver android tableta pa je upotreba GPS navigacije na vašem android tablet računaru POTPUNO BESPLATNA i bez dodatnih ili skrivenih troškova.

iGO Primo NextGen – android aplikacija za uređaje visoke rezolucije ekrana

Najnovije izdanje navigacionog softvera iGO Primo NextGen je navigaciona aplikacija za android koja se sa uspehom instalira i upotrebljava u novijim modelima android tablet računara sa verzijom android operativnog sistema 8.xx i 9xx. iGO Primo NextGen podržava sve rezolucije ekrana osetljivih na dodir.

Instalacija navigacije na android i iGO Primo NextGen  navigacionog softvera ni na koji način ne utiče na kvalitet rada vašeg tablet računara.

Korišćenje i upotreba iGO Primo NextGen navigacionog softvera za android,  ne zahteva internet povezivanje putem GPRS-a ili WiFi-a.

Za pozicioniranje i navigaciju koristi integrisani GPS risiver android tableta pa je upotreba GPS navigacije na vašem android tablet računaru POTPUNO BESPLATNA i bez dodatnih ili skrivenih troškova.

Ukoliko niste sigurni da li je moguće i na vaš android tablet instalirati navigaciju za android tablet računare, kontaktirajte nas pa ćemo to zajedno utvrditi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.