iPhone novi Unlock – Nova Metoda Otključavanja svih modela iPhone telefona

iPhone unlock

Iphone unlocking ili ukoliko vam je draže otključavanje, je obično vrlo problematično i dosta dramatično iskustvo za svakog korisnika iPhone telefona. Potrebno je pronaći pravi firmware za vaš iPhone,tačnu verziju softvera  za pravi model iPhone telefona i sve to odraditi u pravo vreme i sa filigranskom preciznošću.

SAM metoda za otključavanje iPhone telefona

iPhone telefoni se sada mogu uspešno polu trajno otključati metodom koji koristi aktivaciju preko servera. Nova metoda otključavanja svih modela iPhone telefona je popularno nazvana SAM ili za one koje vole pune engleske nazive Subscriber Artificial Module.

Da bi ste uspešno polutrajno otključali iPhone on mora biti “jailbrejkovan” i mora imati instaliranu Cydia IOS aplikaciju. Deaktivirajte potom vaš iPhone, ubacite novu SIM karticu i pokrenite SAM. Novi iPhone unlock sistem SAM simulira proces aktivacije preko servera i u isto vreme uverava iPhone da je potpuno regularno otključan bez ikakvih dodatnih potreba i zahteva.

Novi iPhone sistem otključavanja SAM su napravili hakeri Loktar Sun i Lafore i ova metoda otključavanja iPhone telefona nije za one sa slabim srcem jer zahteva potpunu pažnju i koncentraciju pošto se sastoji iz dvadeset osam koraka.

Sve ove korake i kompletan proces otključavanja iPhone telefona možete pronaći na sajtu iClarified gde je sve opisano metodički i do najogoljenijih detalja sa slikama .

Ova metoda nije trajna i upravo zato što trajno ne otključavate vaš iPhone već ga aktivirate sa karticom koja nije podržana očekujte nešto nestabilnije ponašanje telefona u komunikaciji sa serverom.

U svakom trenutku možete ponovo reaktivirati vaš iPhone ukoliko niste zadovoljni sa novom metodom otključavanja iPhone telefona. To je zaista mala cena koju šlaćate za slobodu vašeg izbora.

1 KOMENTAR

  1. […] koje su o novom iPhone-u 5 kružile, obistinilo. iPhone 5, da ipak se neće zvati samo “iPhone“, ima 4-inčni ekran (rezolucije 1136×640, 326 ppi) i izrađen je kompletn od […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.