Magellan jedan od vodećih proizvođača portabl GPS navigacija je početkom ove godine predstavio svoj prvi portabl navigacioni uređaj baziran isključivo na Android operativnom sistemu.

U pitanju je Magellan RoadMate 5430T-LM, 5 inčna portabl GPS navigacija bazirana na androidu. Prethodni modeli Magellan RoadMate portabl GPS navigacija su bili bazirani na Windows CE operativnom sistemu. Magellan nije izneo preterano puno detalja u vezi sa modelom Magellan RoadMate 5430T-LM, sem da će navigacija imati kapacitivni ekran osetljiv na dodir veličine od 5 inča, što je vrlo neobično za navigacione uređaje sa relativno niskom cenom od 180$ koliko je Magllan predvideo da Magellan RoadMate 5430T-LM u SAD i Kanadi košta.

Magellan najaljuje navigacioni uređaj RoadMate 5430T-LM kao svoju prvu portabl Android GPS navigaciju

Videćemo da li će se Magellan opredeliti za neki smeliji poslovni potez u vidu hibrida portabl GPS navigacije i android mini tableta  ili su ovo samo prvi koraci u istraživanju tržišta portabl GPS navigacija na Android platformi. Lično mislim da na prvoj android portabl GPS navigaciji Magellan RoadMate 5430T-LM nećemo videti Gmail,  Google play ili neku drugu dobro poznatu android aplikaciju. Takva revolucionarna poboljšanja će Magellan sigurno ostaviti za premijeru u 2015-toj godini.

Prvu android portabl GPS navigaciju, Magellan RoadMate 5430T-LM prvi će imati prilike da probaju kupci širom SAD i Kanade početkom marta 2014-te godine, a polovinom 2014-te i kupci širom planete.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.