Najnovija navigacija za android iGO Primo 2.4 za android 7.x

Navigacija za android iGo Primo  i najnovija GPS Mapa Srbije HERE 2019.Q2  su dve stvari koje su zaista kao stvorene jedna za drugu.

Dobre vesti su da se ovih dana zaista možete pouzdati u vaš android smartfon ili android tablet računar kao jedini i primarni GPS navigacioni uređaj kod svih vaših putovanja.

Bilo je bojazni da će nove vezije androida i 7xx dosta promeniti situaciju kada je korišćenje GPS navigacija na android telefonima i android tablet računarima u pitanju.

Najnovija navigacija za android iGo Primo  iz septembra 2016-te, je sva ta strahovanja definitivno razvejala i GPS mapa Srbije i korišćenje u Srbiji i okruženju je zaista ovih dana izuzetno i ekstremo kvalitetno.

Navigacija za android iGo primo  i u ovoj najnovijoj verziji nema nekih velikih kozmetičkih poboljšanja, jer sve što je imao ranije je i bilo na svom mestu. Primećuje se drastično brži rad u realnom vremenu i glatko učitavanje navigacione aplikacije.

Fiksiranje satelita  i dobijanje kvalitetnog GPS  Signala, sada su izuzetno poboljšani zahvaljujuću algoritmima u okviru iGO Primo softvera za koordinaciju sa GPS risiverom na vašem android smartfonu.

Korišćenje iGO Primo GPS navigacije za android je sada još više olakšanao, tako da novi i neiskusni korisnici brzim pregledom po navigacionoj aplikaciji, će za par minuta shvatiti ša treba uraditi za početak.

Uz srpski meni i srpske glasove (Nevena i Toma) korišćenje iGo Primo navigacije će vam biti zadovoljstvo.

iGo Primo za android ima najbolje modele pravljenja višestrukih ruta do željene destinacije. Kada odaberete vaše odredište ova navigacija za android će vam ponuditi veliki broj mogućih ruta sa informacijama o potrošnji goriva i kako da ga uštedite, kao i podatke koliko će CO2 auto emitovati tom prilikom.

Ovo je takozvana “Zelena” ili “ekološka ruta“. Ovakav vid rutovanja spada u jedinstvene na tržištu GPS navigacionih aplikacija.

RDC TMS praćenje saobraćaja,nažalost još uvek nije dostupno u Srbiji, prati vašu poziciju u realnom vremenu i nudi vam alternativne rute ukoliko naletite na gužve ili na neki drugi zastoj u saobraćaju.

Ova opcija, koju smo probali na putovanju do Nemačke, radi savršeno i pravi je temperamentni štediša vaših živaca, vremena ali i novca.

Ukoliko posedujete dva ili više automobila ili kamiona, možete ih posebno označiti i podesiti odabirom ikonica vozila. Baza vozila je zaista fenomenalna isiguran sam da će te pronaći neku za vašeg ljubimca.

POI tačke su u ovoj verziji dovedene do savršenstva. Možete ih u svakom trenutku ažurirati i možete dodati i sopstvene POI tačke. Nova i moja omiljena opcija je, udaljenost od POI tačke. Igo primo vam daje  tačnu i preciznu informaciju gde se trenutno nalazite i koliko vam vremena i kilometara preostaje do POI tačke koju ste izabrali.

Nova GPS Mapa Srbije i navigacija za android iGo Primo

Navigacija za android iGO Primo

GPS Mapa Srbije koja je trenutno aktuelna i koja radi perfektno sa ovom GPS aplikacijom je HERE mapa Srbije. Verzija najnovije GPS Mape Srbije je 2019.Q2 i izašla je u avgustu 2019-te godine. Najnovija HERE GPS Mapa Srbije je dosada najbolja i najdetaljnija mapa Srbije koju je HERE predstavio. Posebno ističem da i najnovija TomTom 2018.12 navigaciona mapa Srbije ni malo ne zaostaje za HERE mapom Srbije, tako da i najnoviju TomTom mapu možete bez bojazni instalirati u Vaš android uređaj.

Svi veliki gradovi su pokriveni do nekih 95% dok manjih problema ima u ruralnim područjima i na Kosovu. POI tačke su na nešto manjem nivo u odnosu na kvalitet koji ima sama GPS mapa Srbije, ali se nadamo da će HERE i to u novijim izdanjima popraviti.

Mi smo je probali sa novim iGo Primo navigacionim softverom i nije bilo nikakvih problema u njenom korišćenju. POI tačke koje ova najnovija GPS mapa Srbije ima su daleko detaljnije i podrobnije nego u prethodnim izadnjima mapa koje su koristile Navteq POI tačke.

Pored Here navigacione mape Srbije 2019.Q2, topla preporuka je i instalacija najnovije TomTom mape Srbije verzija 2018.12 koja takođe ima kvalitetnu detaljnu i do nivoa kućnog broja rutabilnu navigacionu mapu Srbije.

Kratkim osvrtom na navigaciju za android iGO Primo 2.4 želeli smo da vam ukažemo na jednu od najkvalitetnijih i po nama najboljih GPS navigacija za android. Uz napomenu da iGO Primo postoji i za iPhone naša topla preporuka je da za iGO Primo morate napraviti mesta na memoriji vašeg android 7.xx smartfona ili android tablet računara.

Ukoliko na Vašem android uređaju koristite operativni sistem android verzije 8.xx i 9.xx, iGO Primo navigacioni softver Vam neće raditi. Za ove verzije postoji najnovija verzija iGO Primo navigacionog softvera iGO Primo NextGen koji takođe podržava najnovije HERE i TomTom navigacione mape. 

36 KOMENTARA

 1. […] Mapa Srbije nam je svakako neophodna ukoliko se nađemo na putu po ovoj našoj lepoj zemlji. Imamo sreće što živimo u tehnološkom dobu pa nam za snalaženje po nepoznatim predelima više nisu potrebne dobre stare papirne mape. Najveće tehnološko dostignuće današnjice je svakako gps navigacija koja nam pomaže da se u svakom trenutku na najbolji način snađemo u nepoznatom. Da bis mo to i uspeli potrebna nam je dobra mapa Srbije. […]

 2. […] navigacija ima u pametnim telefonima, tablet računarima, a delom i željom vodećih proizvođača Auto Navigacija da izdvoje i diferenciraju svoje proizvode na izuzetno zasićenom i konkurentnom tržištu Auto […]

 3. […] da odgovorim na neka od čestih pitanja koje svi početnici u svetu androida imaju. Ukoliko vam je Android nepoznanica, odgovori na ova pitanja će vam pomoći da lakše prebrodite krizu prelaska na ovaj […]

 4. Postovani,
  posedujem Samsung Galaxy tab 2 7.0. Njegovu navigaciju ne mogu da koristim jer me informise da ta usluga nije dostupna u nasoj zemlji.
  Da li mogu u moj tablet da instaliram iGO primo 2.2 i mape ? Na netu sam nasao verziju 2.0 (megasrbija) i pratece mape, a citajuci vasu recenziju zeleo bih 2.2, ali nju ne mogu da pronadjem. Mozete li mi poslati linkove?

  Pozdrav,
  Dejan

  • Dejane, verzija igo primo 2.2 je prerađena verzija igo navigacionog softvera iz maja 2012 godine. Zvaničan naziv joj je iGO Primo 2.0 Android – Final Edition 2012 verzija revizije 9.671. 2.2 je verzija za dosta većim brojem standardnih i nestandarnih rezolucija za različite modele android telefona i android tableta. Linkove sa softverom ne postavljam na sajtu ali se nadam da ćeš uz pomoć ovih informacija uspešno pronaći ono što tražiš.

 5. […] fabričke auto navigacije je veličina ekrana. Upravo veličina ekrana i pravi razliku između portabl GPS navigacija, smartfon navigacija i fabričkih auto navigacija. Fabrička auto navigacija ima raspon veličina […]

 6. […] ste konačno instalirali sav potreban navigacioni softver i najnovije GPS Mape i POI tačke vreme je da se pozabavite pravljenjem rute.Pre svega je poželjno […]

 7. […] i prijavili na server servisa za besplatno GPS Praćenje Quoox GPS Tracker možete započeti GPS Praćenje preko svima nama dobro poznatog i kranje jednostavnog za upotrebu korisničkog  interfejsa Google […]

 8. […] GPS Mapa Srbije nam je svakako neophodna ukoliko se nađemo na putu po ovoj našoj lepoj zemlji. Srećom po nas pa živimo u dobu značajnog tehnološkog napretka,  pa nam za snalaženje po nepoznatim predelima domovine više nisu potrebne dobre stare papirne mape. Najveće tehnološko dostignuće današnjice je svakako gps navigacija koja nam pomaže da se u svakom trenutku i na najbolji način snađemo u nepoznatom . Da bi smo to i uspeli potrebna nam je brza, dobra, kvalitetna i pre svega ažurirana GPS mapa Srbije. […]

 9. […] kako bi smo imali GPS mape najsvežijeg datuma na navigacionim uređajima. Cena ažuriranja GPS mapa kod proizvođača GPS navigacija je drastično pala ali je i dalje poprilično skupa za naše […]

 10. […] koji  je jedan od najvećih i najboljih koje smo imali prilike videti na na novijim modelima Android tablet računara sa perfektnim odzivom. Android Tablet Asus Eee Pad Slider zaista nije za svakoga […]

 11. […] Mapa Beograda je odrađena skorio pa savršeno i to sa svim kućnim brojevima. Kragujevac, Niš, Novi Sad i još 44 veća srpska grada imaju kompletno odrađene jednosmerne ulice. Najnovija Garmin Mapa Srbije se može pohvaliti sa  19500 POI tačaka koje pružaju vozačima sve potrebne informacije o lokaciji koju traže i veliku sigurnost na putu. Reke, jezera i ostale vodene površine su prikazane svetlo plavim poligonima i pri čemu se jasno uočava obalna linija.SCG Route 2.7 NT  Garmin Mapa Srbije u sebi sadrži precizno i detaljno ucrtane plovne kanale u Srbiji, kao i marine i privezišta na Dunavu. Planine Tara, Kopaonik i Fruška Gora sadrže precizne topografske podatke. Granični obod sa Makedonijom sadrži i obrađene veće makedonske gradove što je jedna od novina u odnosu na prethodne verzije ove mape Srbije. Veličina najnovije Garmin Mape Srbije za instalaciju preko Map Source softvera je 88MB i kao i sve garmin GPS mape dolazi nam zaključana. Cena zvanične verzije mape je  8140,00 dibnara i možete je kupti u Infoteam-u. Kako bi ste je koristili u vašoj garmin navigaciji SCG Route 2.7 NT se najpre mora otključati. Primećujemo da je Garminov razvojni tim uložio dosta truda i znanja u ovu verziju svoje najnovije GPS Mape i za to zaslužuje sve pohvale. […]

 12. […] Navigacija za android iGo My Way radi fenomenalno. Brz prijem satelitskog signala, odlična i kvalitetna reakcija odziva mape na rendering, brzo primanje osnovnih navigacionih funkcija čine ovaj android telefon odličnom zamenom za bilo koji od novijih modela portabl GPS Navigacija. Topla preporuka su najnovije GPS Mape za oktobar 2011 godine koje možete poručiti na najnovijem izdanju Promotivnog Diska Portala Navigacija. […]

 13. […] Navigacija je sprava koja će vam sigurno uštedeti dragoceno vreme i spasiti vas nervnog sloma ukoliko svakodnevno idete sa sastanka na sastanak, tražite restoran u kome imate poslovni ručak sa klijentom. Bilo da idete van zemlje, van grada ili svoje poslove obavljate u samom gradu, Navigacija mora biti sigurna, pouzdana, tačna, jednostavna i laka za upotrebu. Ali kako odabrati pravi model GPS Navigacije koju bi ste isključivo koristili kao asistenta u vašim poslovnim poduhvatima ? […]

 14. sve je ovo OK druže daj molimte gde da skinem tj. gde je download za ovu navigaciju imam TZE blade III.Poz!!!

 15. […] navigacije za automobile, kamione,autobuse  i fabričke ugradne navigacije za automobile) i Smart Phone GPS Navigacije (Android, iOS, Windows), Avio GPS navigacije, Marinske GPS Navigacije, GPS […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.