Legendarne GPS Navigacije – Mio Navigacija Mio Moov 300

Mio Moov 300 je kao i drugi modeli mio navigacija recenziranih Legendarnih GPS Navigacija još uvek prisutna  u svakodnevnom životu. Atraktivna je kako svojom cenom tako i vrhunskim kvalitetom hardvera i softvera. Priču o Legendarnim GPS Navigacijama nastavljamo sa pravom legendom i šampionom među modelima Mio Navigacija. To je Mio Navigacija  Mio Navigacija – Mio Moov 300 .

Mio Navigacija – Mio Moov 300 je uspešno otključana i reprogramirana sa najnovijom verzijom iGo Primo 2.4 navigacionog softvera i u ovaj model mio navigacije su uspešno ubačene najnovije GPS mape Srbije i kompletne Evrope – HERE 2014.q1.

 Mio Navigacija  Mio Moov 300 – Recenzija

Mio Navigacija – Mio Moov 300 serija Mio navigacija predstavlja promenu u odnosu na dosadašnje modele GPS Navigacija koji su dolazili od kompanije Mio, pošto su se u toj kompaniji odlučili da u novu seriju proizvoda postave nov operativni sistem – Spirit.

U kompaniji Mio očekuju da će ovaj potez unaprediti brend i omogućiti mu da postane konkurentniji na zasićenom tržištu gde već postoje kompanije sa kvalitetnim proizvodima, kao na primer Navigon.

Mio Navigacija - Mio Moov M300
Mio Moov M300

 Mio Navigacija – Mio Moov 300 dolazi sa korektnim ekranom od 4.3 inča. U pitanju je tanka GPS Navigacija čiji je dizajn prilično jednostavan.

Na levom gornjem uglu poseduje mehanički slider prekidač, a sa zadnje strane se nalazi zvučnik. Držač  GPS Navigacije koji dolazi sa jedinicom je prilično mali i kači se na zadnju stranu GPS Navigacije.

Držač je takođe dizajniran da stabilizuje mini-USB kabl za napajanje koji je moguće postaviti u ulegnuće na zadnjoj strani prozvoda. GPS Navigacija ne poseduje zvona i alarme koje uglavnom poseduju GPS Navigacije, ali nisu preterano cenjeni od strane vozača.

Korisnički interfejs koji poseduje ova navigacija je ono što je potpuno novo i drugačije na Mio Moov 300 uređaju kada ga uporedimo sa prethodnim modelima Mio Navigacija. Za početak,  Mio Navigacija – Mio Moov 300 poseduje prilično dobar 3D pokazivač pravca, koji može da se promeni i u 2D. Kada stignete na pola puta do destinacije biće vam prikazana pregled rute, kao i lista svih skretanja do cilja.

Na desnoj strani ekrana se nalazi zeleni prozor, koji vam, kada ga selektujete, prikazuje listu parametara vezanih za trenutnu programiranu rutu, kao što su udaljenost od destinacije, vreme dolaska, brzina i trenutno vreme. Ovaj padajući meni možete ostaviti otvoren, ako želite da pratite podatke koje prikazuje, ili možete izabrati određeni parametar koji želite i pratiti samo njega.

Niže, sa desne strane, nalazi se “X” kojim možete poništiti zadatu rutu, dok preko lupe možete zumirati sliku. Zaposleni u Mio kompaniji su imali veoma velik zadatak ispred sebe kada je u pitanju zamena starog i implementiranja potpuno novog operativnog sistema, ali po onome što smo videli ovde izgleda da su uspeli u potpunosti da ga izvrše i da na tržište izbace celovit produkt.

Lična karta Mio Navigacije Mio Moov M300:

Naziv: Mio Moov M300 Adriatic GPS
Alarmi: Speed Alert
Rezolucija: 320×240
Ekran: 3.5 inča

2 KOMENTARA

  1. […] za ljude koji nemaju potrebe da idu po raznoraznim bespućima i off road avanturama. Za one kojima GPS Navigacija služi isključivo za navođenje u nekim gradskim sredinama. Displej iPhone 4S je mali da bi nam […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.