Mireo DONT PANIC je još jedna u nizu kvalitetnih navigacionih aplikacija za uređaje sa android i iOS operativnim sistemom koju je razvila hrvatska softverska kompanija Mireo.

Mireo DONT PANIC navigaciona aplikacija za android uređaje 

U prethodnom članku smo približili korisnicima navigacija za android navigacioni softverski paket za android CoPilot Live.

Evo još jedne navigacione aplikacije za android Mireo DON’T PANIC .

Navigacija za Android i iOS uređaje, Mireo  DONT PANIC, pametne mobilne telefone unapređuje u kvalitetne GPS Navigacije

Korisnicima  iPhone mobilnih telefona, je Mireo DONT PANIC bila dostupna još od marta meseca, a od sada se i srpski korisnici Navigacija za Android mobilne telefone mogu  radovati putovanju uz ovu poprilično dobru navigaciju.

Navigacija za Android i IOS, Mireo  DONT PANIC, vaše pametne mobilne telefone zaista unapređuje u odlične i kvalitetne navigacione GPS uređaje, sa potpuno rutabilnim i detaljnim GPS Mapama i glasovnim navođenjem uz lokalizovan Srpski glas.

Uz sasvim korektnu GPS Mapu Srbije i ostalih Balkanskih zemalja, kompaktan, dosta brz i elegantan softver, korisnici Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC su dobili zaista dosta kvalitetnu i atraktivnu alternativu za neprevaziđeni iGO My Way.

Ono što je za sve korisnike Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC najvažnije je da Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC u svom radu ne koristi GPRS mobilni internet operatera, tako da ni u roamingu ni u standardnom korišćenju nema dodatnih i skrivenih troškova.

Mireo DONT PANIC navigaciona aplikacija za android
Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC

Navigaciona aplikacija za Android i iOS Mireo DON’T PANIC

Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC, je na tržištu našeg hrvatskog suseda najpopularnija navigacija za android, i od početka jula 2011 godineje dostupna za download na Android Marketu, globalnom Googleovom tržištu aplikacija.

Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC može se potpuno besplatno skinuti s Android Marketa, s adrese. Uz besplatnu verziju Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC dobićete i  besplatnu GPS Mapu centra Zagreba.

Na ovaj način korisnici Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC  imaju priliku potpuno besplatno isprobati ovaj softverski paket  i funkcionalnosti prije nego se odluče za kupovinu kompletnih GPS Mapa.

GPS Mape svih evropskih zemalja se kupuju posebno iz Navigacija za Android Mireo DON’T PANIC , a cene su vrlo dosta pristupačne primera radi navigaciona karta Srbije košta 7,99 EUR, oko 860dinara ).

Ljubitelji  iPhone uređaja u Srbiji takođe su pred godišnje odmore i letnja putovanja dobili osveženu, najnoviju verziju navigacione aplikacije za iOS uređaje, Mireo DONT PANIC , koju mogu kupiti preko App Storea.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.