Najbolja polovna navigacija za auto

Polovna navigacija za sigurno vam i nije prvi izbor prilikom kupovine navigacionih uređaja. Savremenici smo teške ekonomske situacije u skoro svim zemljama regiona i svaka ušteda dobro dođe otanjenom kućnom budžetu.

Ovaj tekst će vam pomoći u odabiru i odgovoriti na pitanje “Koja je najbolja polovna navigacija za auto za Srbiju i Balkan ” ?

Vreme je da sumiramo sve ono što je vredelo svih ovih godina i napravimo kratak pregled najboljih ostvarenja u kategoriji polovnih navigacija.

Sem kvalitetne izrade, hardvera, dizajna, upotrebljivosti jedan od parametara koji su rangirali ove najbolje modele polovnih navigacionih uređaja bila je i cena.

Modeli navigacionih uređaja koje predstavljamo su nabolji navigatori koje smokao nove kupovali 2011-te godine.

Veći broj ovih modela smo već i detaljnije opisivali tako da ste sigurno upoznati sa svim njihovim karakteristikama.

Polovna navigacija za auto – TOP 10 modela za Srbiju i Balkan

1. Garmin Nuvi 3790T

Polovna navigacija Garmin nuvi 3790T
Garmin Nuvi 3790T

Već duže vreme je Garmin jedan od vodećih proizvođača GPS Navigacija. Garmin Nuvi 3790T je jedno od najboljih ostvarenja i ponos kompanije Garmin.

Proglašena je GPS uređajem godine od mnogih eminentnih tehnoloških časopisa i sajtova.

Inovativni tanani dizajn, moćne hardverske karakteristike, fenonemalni multi touch glass displej svrstavaju Garmin Nuvi 3790T u sam vrh elite navigacionih uređaja.

Može se otključavati i u Garmin Nuvi 3790T se mogu ubacivati najnovije GPS Mape.

2. TomTom Start 20 

GPS Navigacija TomTom Start 20
TomTom Start 20

Neverovatno laka GPS Navigacija za upotrebu.

Dovoljno ju je raspakovati i možete krenuti na put. Perfektna je za početnike i vozače koji se po prvi put susreću sa GPS navigacijama.

Čitav set korisnih funkcija i lakoća upotrebe lansirale su ovaj model među najbolja ostvarenja 2011 godine i mesto među najboljim polovnim navigacionim uređajima.

Mana TomTom Start 20 navigacionog uređaja je kao i kod svih TomTom Gps navigacija proizvedenih nakon 2011-te godine nedostatak jeftinijeg rešenja za otključavanje i ubacivanje novih navigacionih GPS mapa. Jedino moguće rešenje je ažuriranje navigacionih mapa preko TomTom servera.

3. Binatone F350

GPS Navigacija Binatone F350
Binatone F350

Trenutna ekonomska situacija izbacila je mnoge jeftinije modele na površinu. Jedan od takvih modela navigatora je i Binatone F350.

Ovaj navigacioni uređaj je navigator osnovne ekonomske klase i nudi osnovne navigacione funkcije.

Malih dimenzija sa 3,5″ ekranom osetljivim na dodir lako se upotrebljava i van automobila.

Moguće ga je otključati i osvežiti sa najnovijim navigacionim GPS Mapama.

4. Mio Navman V575 TV

GPS Navigacija Mio Navman V575 TV
Mio Navman V575 TV

Za sve korisnike GPS Navigacija koji žele iskustvo gledanja i uživanja u TV programu na ekranu od 4,7 inča Mio V575 TV je pravi izbor.

Kvalitetno hardversko rešenje u saradnji sa odličnim softverskim funkcijama omogućava pronalaženje najbolje rute i u najvećim gužvama.

Inovativna QuickSpell tastatura vam olakšava ukucavanje željenih adresa i predstavlja jedno od najboljih softverskih rešenja u 2011. godini.

Može se otključati, reprogramirati i ažurirati sa najnovijim detaljnim i do kućnog broja rutabilnim navigacionim GPS mapama Srbije i Evrope..

5. Garmin Nuvi 265WT

Još jedna jeftinija i niskobudžetnija GPS navigacija. Jeftninija po ceni ali nikako po performansama i kvalitetu izrade.

Garmin Nuvi 265WT 4,3 inčna navigator spada u najprodavanije i najviše korišćene modele među polovnim navigatorima.

Stabilan rad, mogućnost otključavanja i ažuriranja najnovijim GPS Mapama i najbolji mogući odnos kvalitet cena najbolje preporučuju ovaj model Garmin navigacija.

6. Navigon 70 Premium Live

GPS Navigacija Navigon 70 premium Live
Navigon 70 Premium Live

Iako nisam poklonik Navigon GPS Navigacija, Navigon 70 premium svakako zaslužuje da se nađe na listi najboljih polovnih GPS navigacija

Korisnička i serviserska iskustva su apsolutno pozitivna i ovaj 5 inčni navigator, zahvaljujući svom Live servisu, korisnicima pruža sve moguće informacije koje su vozaču potrebne u realnom vremenu.

Mogućnost otključavanja i instaliranja drugih navigacionih softverskih paketa ovaj model Navigon GPS navigacija je učinilo popularnim i na našim prostorima.

7. TomTom XXL 550-TM

GPS Navigacija TomTom-XXL-550-TM
TomTom-XXL-550-TM

Veliki 5 inčni ekran osetljiv na dodir i podrška za prikazivanje preko punog ekrana čine ovaj model TomTom navigacija jednim od najboljih modela svih vremena.

Vrlo moćan uređaj sa bazom od preko 7 miliona POI tačaka i prijemnikom za live traffic.

Precizan GPS risiver i odlično urađene navigacione GPS mape  Srbije i Balkana olakšavaju pronalaženje čak i najkomplikovanijih destinacija.

8. Magellan RoadMate 5045

Magellan RoadMate 5045 lm
Magellan RoadMate 5045 LM

Magellan navigatori su uvek znatno jeftiniji od konkurentskih Garmin i TomTom navigacija.

Za to svakako postoji razlog. Navigaciioni uređaji Garmin i TomTom uvek idu konstantno napred i u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima.

Magellan je navigacioni brend na koji se ne možemo baš uvek totalno osloniti.

To svakako nije slučaj sa Magellan RoadMate 5045.

RoadMate 5045 5 inčna GPS navigacija je pokazala sav kvalitet i trud koji je Magellan u nju uložio.

Prisustvo svih neophodnih navigacionih funkcija, fenomenalan dizajn i perfektan hardver su sasvim dovoljne preporuke da bi se ova GPS Navigacija našla u Top 10 modela u kategoriji polovna navigacija za auto.

Kao i većinu navigacija sa ove liste i Magellan Road Mate je moguće otključati i reprogramirati novim navigacionim softverima.

9.  Snooper S7000 Syrius

GPS Navigacija Snooper S7000 Syrius
Snooper S7000 Syrius

Ovo je navigacioni uređaj koji je malo poznat na tržištu Srbije i Balkana.

Apsolutni je hit među jeftinijim modelima navigatora u svetu.

GPS navigacija Snooper S7000 Syrius je pravi izbor za vozače kamiona i autobusa jer poseduje ogromni 7 inčni ekran osetljiv na dodir, širok spektar multimedijalnih mogućnosti ( TV, MP3,DivX,) i izvanredni Aura sistem za otkrivanje i detektovanje brzinskih kamera na putevima širom planete.

Snooper S7000 Syrius je otključati i instalirati najnoviji navigacioni softver i mape.

10. Garmin Nuvi 1690

Najbolja GPS Navigacija za 2011 - Garmin Nuvi 1690
Garmin Nuvi 1690

Garmin Nuvi 1690 je još jedan odličan GPS uređaj iz porodice Garmin GPS Navigacija.

Nuvi 1690 navigacija je jedan od onih “pametnih” navigacionih uređaja sa kojima ne moratre brinuti o ceni benzina, najboljim restoranima ili pronalaženju najbliže menjačnice jer ima funkciju pretraživanje Google lokalne baze pretraga.

Takođe poseduje sve ostale navigacione funkcije i opcije koje krase i ostale Garmin GPS Navigacije.

Hands free pozivanje i Eco routing su neke od navigacionih funkcija koje Garmin Nuvi 1690 svrstavaju među najbolje GPS Navigacije u ovom trenutku.

Kao i sve modele Garmin navigatora i polovna navigacija za auto Garmin Nuvi 1690 se može ažurirati najnovijim detaljnim navigacionim mapama Srbije i Evrope.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.