Ne napuštajte kuću, a da prethodno ne instalirate sledeće aplikacije za putovanje

Praznici nam stižu. Vreme je odmora i traganja za pravim aranžmanom. Zašto da gubite dragoceno vreme tumarajući po Android market aplikaciji tražeći neke aplikacije za putovanje  u preko 30000 softverskih aplikacija. Portal Navigacija je za vas spremio softverski arsenal “Najbolje Aplikacije za Putovanje” sa kojim će vam odmor zaista biti samo odmor.

Za vas smo odabrali komunikacione aplikacije koje će vam pomoći  u tekstualnoj komunikaciji, video čatovanju i naravno u razgovoru. Aplikacije za prevođenje će vam pomoći da se nikada više ne borite sa sobom i ne lomite jezik kada morate pitati za najbliži restoran. Jedino što morate je postaviti pitanje smartfonu koje želite i aplikacija će učiniti svoje. Jedna iz gomile aplikacija za putovanje koje smo pripremili za vas će vas čak odvesti i do najbližeg čistog toaleta.

Za one koji žele da uvek budu spremni tu su i aplikacije za preživljavanje , sa kratkim kursom pružanja prve pomoći i brojevima hitnih službi destinacije na kojoj se nalazite. Skinite i aplikaciju za predlaganje kvalitetne hrane u obližnjim restoranima. Za one koji su zaglavili u nekim gužvama na granici, pripremili smo aplikacije za slušanje i skidanje nove muzike i čitanje elektronskih knjiga kako bi okupirali svoje misli i smanjili nervozu.

Pa da krenemo redom sa predstavljanjem softverskog arsenala Najbolje Aplikacije Za Putovanje.

Najbolje i najkorisnije Aplikacije za Putovanje

Skype

Najbolje Aplikacije Za PutovanjeAplikacija za putovanje bez koje zaista ne možemo ,a koja koristi servis za video pozivanje i slanje tekstualnih poruka.Korisnicima mobilnih telefona omogućava iste pogodnosti, kao i nama dobro poznato softversko rešenje za PC računare. Napravite video poziv ili pošaljite tekstualnu poruku vašim prijateljima koji koriste Skype. Možete koristiti 3G ili WIFI. Koristite program Skype Credit za pozivanje sa dalekih destinacija jer je mnogo jeftinije negoli korišćenje roaminga. Skype je Besplatan za Android, Blackberry i iPhone/iPad.

Vocre

Ova aplikacija prevodi sve što izgovorite u mikrofon vašeg smartfona. Podesite sa kog jezika želite da prevedete nešto, zatim podesite jezik na kome želite prevod izgovorite to u mikrofon i aplikacija će odmah izvršiti tekstualno i govorno prevođenje fraze ili rečenice koju želite prevesti. Sve ovo je malo nezgodno dok se ne naviknete i svaki put kada se prevođenje izvede aplikacija vam to naplaćuje. Ali zamislite samo koliko bi ste bili spremni da platite  samo da dođete do prvog restorana ili hotela posle dugog putovanja. Besplatna je za iPhone.

Google Translate

Šta dobro radi kao WEB aplikacija, radi još bolje kao samostalna softverska platforma.Prevedite fraze koje su vam potrebne jednostavnim ukucavanjem u tekst box i pritiskom na taster Translate. Govorna opcija može i glasno reći prevod fraze koju ste zatražili. Impresivna baza jezika za prevođenje je glavna prednost Google Translate. 58 jezika za tekstualno prevođenje i 23 jezika podržanih za izgovor dovoljno govore o ovoj moćnoj Aplikaciji za putovanje. Besplatna je za Android i iPhone/iPad.

Packing Pro

Najbolje Aplikacije za putovanje
Packing Pro

Ukoliko ste tip putnika koji stalno zaboravlja nešto ili se na pola puta setite da ste zaboravili nešto ovo je prava Aplikacija za putovanje za vas.U ovoj aplikaciji za putovanje možete napravite listu vašeg prtljaga od početka sami ili možete iskoristiti set već napravljenih templejtova podeljenih u više grupa(Muški,Ženski, Poslovni, Porodićni….) Takođe su vrlo interesantni i podsetnici koji su već ugrađeni u ovoj aplikaciji za putovanje. Podsetnici tipa: zaključajte vrata, proverite da li ste pogasili sve uređaje, da li ste kupili putno osiguranje, ponesite punjač za mobilni telefon su više nego korisni za ljude koji su nonstop na putu. Cena ove aplikacije za putovanje je 2.99$ za iPhone/iPad.

Lookout Mobile Security

Aplikacije za putovanjeNikada više nećete izgubiti vaš Android telefon ili važne  informacije koje imate na njemu. Ova aplikacija za putovanje regularno nekapuje sve podatke na vašem telefonu i prebacuje ih na bezbedan server na kome vi imate pristup. Takođe Lookout skenira vaš telefon na viruse i malware.Opcija praćenja telefona je zastupljena u premium verziji(cena 2,99$) ove fenomenalne aplikacije za putovanje i njoj možete takođe pristupiti preko interneta. Ukoliko vam ukradu telefon internetom u svakom trenutku možete obrisati sve podatke sa telefona i memorijske kartice. Osnovna verzija ove aplikacije za telefon je besplatna za sve modele Android Telefona.

 

Help Call

Aplikacije za putovanjePutnicima koji su konstantno na putu zadnja stvar o kojoj razmišljaju su hitne službe.Aplikacija za putovanje Help Call auto detektuje vašu trenutnu lokaciju i istog momenta vam daje četiri opcije koje možete pozvati kada ste u nekoj opasnoj situaciji. To su policija, vatrogasci, prijatelj i hitna pomoć. Ova aplikacija ima bazu od 126 zemalja u kojoj možete koristiti njene usluge.Ukoliko se desi da nevidite ove četiri krupne ikonice za pozivanje u hitnim slučajevima dovoljno je da samo prodrmate vaš telefon da bi ste uputili hitan poziv. Cena ove aplikacije za putovanje za iPhone/iPad, koju zaista morate imati u svom arsenalu je 0.99$.

Oanda Currency Converter

Sa ovom korisnom aplikacijom će te moći izvršiti konverziju vaše valute u preko 190 različitih valuta i četiri metala. Podaci su uvek najnoviji i vrlo korisno je imati ovakav konverter valuta kada se nađete u nekom od šoping molova i pitate se da li je nekih 235$ zaista 190e.Ova aplikacija za putovanje je besplatna za Android, BlackBerry, iPhone/iPad i Windows.

Spotify

Sa ovom aplikacijom za putovanje vam sigurno neće biti dosadno u trenutcima dokolice i čekanja. Za razliku od drugih aplikacija Spotify vam dozvoljava da kreirate plejlistu pesama iz baze od preko 15 miliona pesama, skinete pesme na vaš mobilni i puštate ih do mile volje čak i kada niste na internetu.Aplikacija je besplatna za Android, iPhone/iPad, Palm i Windows. Plaća se pretplata na mesečnom nivou u iznosu od 10$ ili platite pojedinačne plejliste.

Kindle

Fenomenalna Amazonova mobilna aplikacija za putovanje omogućava vam pristup velikom broju elektronskih knjiga i magazina, koje možete skinuti sa interneta i čitati na vašem mobilnom telefonu. Korisnici ove aplikacije za čitanje mogu podesiti veličinu fonta, orijentaciju ekrana, boju stranice i učiniti svoje čitanje jednim prijatnim i ugodnim iskustvom.Konekcija koju možete koristiti je 3G ili WIFI. Ova aplikacija za putovanje je besplatna za Android, BlackBerry and iPhone/iPad.

Angry Birds

Najbolje Aplikacije Za PutovanjeOva aplikacija za putovanje je dobro poznata svim korisnicima širom planete. Upozoravamo vas da korišćenje ove igrice za mobilne telefone izaziva veliku zavisnost i preporučujemo je u trenutcima teške dokolice ili trenutcima iritantnog čekanja na raznim graničnim prelazima kada će te svu svoju pažnju usredsrediti isključivo na ovu igricu, a sva događanja u spoljnjem svetu vas, verujte mi na reč, neće ni dotaći. Angry Birds aplikacija za putovanje je besplatna za Android, iPhone/iPad, Palm i Windows.

Što se tiče najnovijih verzija navigacionih aplikacija za putovanje  njih smo više puta detaljno predstavljali. Postoje i mnoge druge kvalitetne aplikacije za putovanje koje ovom prilikom nismo opisali. Potrudićemo se da to uradimo u narednom periodu. Ukoliko i vi imate svoj predlog ili opis neke vaše omiljene aplikacije za putovanje biće nam drago da je podelimo sa svim našim čitaocima.

4 KOMENTARA

  1. […] Lite  je navigaciona gps aplikacija za android koja upozorava vozače na brzinske kamere i ograničenja brzine. Aplikacija ima veliku bazu […]

  2. […] najekonomičniji ili najbrži put do vašeg željenog odredišta. Pri tome će vam vaš model GPS Navigacije reći i sve potrebne detalje o putu koji vam predstoji. Koliko je daleko vaše odredište i koliko […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.