Besplatne Google Play Aplikacije

Čini nam se da je Android odavno preuzeo lidersku poziciju kada su operativni sistemi za mobilne telefone u pitanju. Android market je zatrpan velikim brojem aplikacija za Android OS, a sama besplatna priroda ovog open source operativnog sistema nam govori da na Android marketu postoji i veliki broj kvalitetnih i besplatnih aplikacija.

Zahvaljujući velikom broju programera entuzijasta koji nas svakoga dana obraduju novim aplikacijama na Android Marketu u prilici smo da napravimo odabir najboljih i po portalu Navigacija najkorisnijih Android aplikacija.

Najbolje Besplatne Android Aplikacije

1. Seesmic

Android Market je zatrpan Twitter aplikacijama. I sam Twitter je rešio da se oproba na Android tržištu i izbacio je sopstvenu aplikaciju. No mi ćemo se za sada držati proverene Seesmic Twitter aplikacije. Podrška za višestruke Twitter naloge, softverska alatka koja nam na početnom ekranu prikazuje najnovije twitove i neverovatno prefinjen i profesionalno stilizovan dizajn predstavljaju jedan od najboljih primera kvalitetnog softverskog razvoja jedne Android aplikacije.

Android market aplikacija
Seesmic

2. Facebook za Android

Facebook for Android  je Android aplikacija koja ima dosta nedostataka kada se poredi sa samim Facebook-om. Nedavnim updateom ove aplikacije je dodata inbox podrške za android aplikacije čime je omogućena komunikacija među korisnicima u realnom vremenu. Facebook for Android je brza, stabilna i jednostavna android aplikacija koja nas podseća na same početke fejsbuka kada ga je bilo lako i jednostavno koristiti i kada je bio poprilično podnošljiv za upotrebu.

3. ASTRO File Manager

ASTRO nije ništa više od Windows stilizovane File Explorer alatke. Međutim ukoliko ste se upetljali u direktnu instalaciju neke android APK aplikacije, kao što je instalacija GPS navigacija za mobilne telefone i tablete,od suštinske je važnosti da ovaj programčić imate na svom smartfonu.Ova aplikacija vam vaš smartfon pretvara u računar, a vama daje osećaj sigurnosti i potpune kontrole nad vašim smartfonom. Astro file manager je besplatan na Android Marketu, ali ukoliko želite verziju bez reklama morate platiti za ovu sasvim korektnu aplikaciju.

4. Hotmail za Android

Microsoft se udružio sa programerskom kompanijom SEVEN i ponudio nam zvaničnu verziju Hotmail app for Android.Ovaj mail klijent korisniku pruža jednostavan i čist korisnički interfejs, sa mogućnošću korišćenja višestrukih e-mail naloga i trenutnim izveštavanjem o novopristiglim porukama u vašem poštanskom sandučetu. Ukoliko vam je potreban neki drugi e-mail sem Gmail naloga ova aplikacija je pravi izbor.

5. Google Sky Map

Svi ljubitelji astronomije i orijentacije klasičnim metodama moraju imati ovu android aplikaciju. Pomoću ovog softvera bićete u prilici da vidite položaj svih zvezda i planeta u našoj galaksiji na ekranu vašeg telefona. jednostavno uperite vaš smartfon prema nebu i  naučite koje su konstelacije vidljive i da li je to NLO ili samo Venera.Google Sky Map možete koristiti i u svom stanu ukoliko niste ljubitelj zime ili se plašite prehlade.

Android market Aplikacija
Google Maps Navigacija

6. Winamp za Android

Ovo je upravo onaj isti Winamp koji nas je osvojio pre više od jedne decenije ali sada sa novim sjajem. Winamp kao android aplikacija postoji već duže vreme, ali najnoviji update je doneo podršku za Tunes, Mac, veliki broj novih striming opcija,liste novih izdanja, podršku za slušanje radio stanica, vizuelizaciju ekrana i mnoge druge šarmantne funkcije. Winamp je jedan od najboljih besplatnih media plejera ikada napravljenih.

7. Samsung ChatOn

Veliki je broj sličnih alatki na Android Marketu ali ih je Samsung sve prestigao nudeći multi platformski pristup čak i korisnicima koji nemaju smartfonove. Ova Android aplikacija je idealna za vas ukoliko želite da ostanete u kontaktu sa prijateljima koji nemaju najnovije modele smartfonova.Samsung Chat On nudi mogućnost deljenja svojih fotografija, crteža i većinu naprednih funkcija pri korišćenju svih tipova društvenih mreža.

8. Skyfire 3.0

Internet pretraživač koji je dostigao veliku popularnost upravo kod korisnika smartfonova. Podrška za fleš sadržaje, integrisane alatke za detekciju novih videa na youtube  i dosta drugih kvalitetnih i korisnih opcija čine ovaj pretraživač poprilično popularnim. Nešto trapavije radi na starijim modelima androida, ali na novijim modelima telefona i tableta sa bržim procesorima radi perfektno.I pored pojave Flash 2.2 na Android Marketu SkyFire 3.0. će ostati prvi izbor za korisnike starijih verzija Androida koji ne podržavaju Adobe Flash Player.

9. Google Maps Navigacija

Android aplikacija koju svakako morate imati u svojoj kolekciji. Ukoliko imate bilo koju verziju androida veću od 1.6 najnovija verzija Google Maps vam donosi skretanje-po-skretanje glasovno navođenje. Rutovanje je sasvim korektno i brzo, zadovoljavajuće precizno i što je najzanimljivije rutovanje se nastavlja čak i kada GPS signal padne ili nestane. Zanimljiva aplikacija koja obavlja svoju funkciju i besplatna je.

10. Flickr za Android

Flickr aplikacija omogućava direktno dodavanje slika sa vašeg smartfona na Flickr servere. Sem ove osnovne funkcije možete vaše slike iz bilo koje aplikacije pomoću funkcije capture takođe prebaciti u vaš album i pomoću seta filtera odličnih performansi obraditi ih i arhivirati na Flickr. Svoje omiljene fotografije možete podeliti sa prijateljima na Facebook-u i Twitter-u tako da i poznanici koji nisu “zaluđenici” fotografisanja mogu uživati u vašim najnovijim foto sesijama.

11.  Catch Notes

Jednostavna beležnica koja vam može poslužiti kao podsetnik, lista stvari koje morate uraditi ili kao dnevnik koji će vam sve vaše nepovezane noćne misli ujediniti u jednu veliku sihronizovanu bazu podataka. Kada jednom napišete belešku možete je zakačiti kao podsetnik na početni ekran vašeg android smartfona kreirajući ikonicu.

3 KOMENTARA

  1. […] ste korisnik smartfona koji koristi Google Android i tražite besplatne GPS aplikacije za Android onda ste na pravom mestu. Članak  GPS Navigacija za Android – Besplatne aplikacije će vam […]

  2. […] Glavni krivac za sve to je neverovatan uspon svih modela smartfonova u poslednjih nekoliko godina. Android telefoni, iPhone, Windows smartfonovi dostigli su veliku popularnost kod svojih korisnika i po strani […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.