Izašla je najnovija Garmin Mapa Srbije – SCG Route 2.8 NT

Garmin mapa Srbije SCG Route 2.8 NT predstavljena srpskom i crnogorskom tržištu .

Garmin sa svojim modelima Garmin navigacija već duže vremena slovi za jedan od najpopularnijih i najkupovanijih brendova na zahtevnom tržištu Srbije.Kvalitetan softver, izuzetan dizajn, savršena finalna obrada i odlična upotrebna vrednost iz dana u dan osvajaju srca svih fanova GPS tehnologije u Srbiji.

Najveća prednost koju svi modeli Garmin navigacija imaju u odnosu na konkurenciju je kvalitetna, detaljna i do perfekcije dovedena rutabilna mapa Srbije.Podrška koju Garmin daje svojim korisnicima konstantnim ažuriranjem i popravljanjem GPS mape Srbije je zaista neprocenjiva.

I ovoga puta nas je Garmin prijatno iznenadio sa najnovijim izdanjem GPS mape Srbije. Najnovija Garmin Mapa Srbije nosi oznaku SCG Route 2.8 NT i korisnicima je predstavljena početkom maja 2013. godine.

Nova Garmin Mapa Srbije i ovoga puta fenomenalna

Garmin mapa SrbijeKao i prethodne GPS mape i najnovija Garmin Mapa Srbije SCG Route 2.8 NT je detaljna i potpuno rutabilna do kućnog broja sa slovnim karakterima željene adrese (3b,32a,214g). Mogućnost traženja adrese po slovnim karakterima je novina vredna pažnje jer nam je to pri traženju adrese ranijih godina zadavalo poprilično problema u realnom radu sa navigacijom.

Podržava sve modele portabl Garmin navigacija koji su zastupljeni na tržištu Srbije. Uspešno smo je instalirali i na par nokija mobilnih telefona sa symbian operativnim sistemom.

Ukoliko želite koristiti ovu najnoviju verziju mape Srbije i na PC tačunarima ili laptopovima, slobodno to uradite jer perfektno i pitko sarađuje sa Garminovim PC navigacionim softverom.  Osnovna i ključna osobina najnovije GPS Garmin mape Srbije je mogućnost automatskog pravljenja potrebne rute kao i korišćenje mape po sistemu “turn by turn” (“skretanje po skretanje“).

Najnovija Garmin Mapa Srbije SCG Route 2.8 NT  sadrži detaljne rutabilne GPS mape ulica do kućnog broja u 360 gradova u Srbiji kao i detaljne grafičke prikaze popriličnog broja sela i naseljenih mesta. Manja naseljena mesta su u SCG Route 2.8 NT GPS mapi Srbije obeležena tačkom, a veći gradovi poligonima i prolaznim pravcima.

Do perfekcije je dovedena i savršeno prikazana celokupna putna mreža Srbije sa pravilnim postavljanjem petlji, raskrsnica, međunarodnih i regionalnih puteva.

Mapa Beograda je odrađena skorio pa savršeno i to sa svim kućnim brojevima. konačno je ucrtan i novi most preko Ade Ciganlije i kružna obilaznica. Pored toga ispravljeno je dosta nepravilnosti u nazivu ulica i kućnim brojevima koje smo primetili u prethodnoj verziji mape.

Kragujevac, Niš, Novi Sad i još 44 veća srpska grada imaju kompletno odrađene jednosmerne ulice. Najnovija Garmin Mapa Srbije se može pohvaliti sa  preko 19500 POI tačaka koje pružaju vozačima sve potrebne informacije o lokaciji koju traže i veliku sigurnost na putu.
Reke, jezera i ostale vodene površine su prikazane svetlo plavim poligonima i pri čemu se jasno uočava obalna linija.SCG Route 2.8 NT  Garmin Mapa Srbije u sebi sadrži precizno i detaljno ucrtane plovne kanale u Srbiji, kao i marine i privezišta na Dunavu.
Planine Tara, Kopaonik i Fruška Gora sadrže precizne topografske podatke. Granični obod sa Makedonijom sadrži i obrađene veće makedonske gradove što je jedna od novina u odnosu na prethodne verzije ove mape Srbije.
Veličina najnovije Garmin Mape Srbije za instalaciju preko Map Source softvera je 88MB i kao i sve garmin GPS mape dolazi nam zaključana. Cena zvanične verzije mape je  8140,00 dinara i možete je kupti u Infoteam-u.

Kako bi ste je koristili u vašoj garmin navigaciji SCG Route 2.8 NT se najpre mora otključati. Primećujemo da je Garminov razvojni tim uložio dosta truda i znanja u ovu verziju svoje najnovije GPS Mape Srbije i Crne Gore i za to svakako zaslužuje sve pohvale.

Kako smo najnoviju Garmin Mapu Srbije SCG Route 2.8 NT probali i detaljno na velikom broju modela garmin navigacija i na velikom broju symbian mobilnih telefona možemo sa sigurnošću potvrditi da je Garmin Mapa Srbije SCG Route 2.8NT prava GPS Mapa Srbije  za vas i vaš model Garmin navigacije.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.