iGO primo navigacija 2.4 je najnoviji i po nama jedan od najboljih navigacionih softverskih paketa na GPS navigacionom tržištu navigacionih softvera.

Posle velikog uspeha koji je u prethodnoj deceniji postigla sa svim izdanjima svojih iGO navigacija, mađarska kompanija NNG je sredinom februara 2013 godine izdala najnoviji iGO Primo 2.4 navigacioni softver. Za vrlo kratko vreme najnovija iGo Primo navigacija je postala najčešće instalirani navigacioni softver kada su uporedi sa skoro svim navigacionim softverskim platformama. 

iGo Primo navigacija izdanje 2.4 je navigacioni softverski paket baziran na platformi sada već legendarnog iGO Primo 2.o. Dizajniran je tako da može raditi sa svim android smartfonovima i tabletima kao i sa svim portabl WIN CE (5.0 i 6.) GPS navigacijama.

Posebno dobro funkcioiše i sa bilo kojim iOS uređajem (iPhone, iPad,iPod).

Posle detaljnog testiranja na većem broju portabl GPS Navigacija primetno je da i najnovija iGO Primo navigacija 2.4 u sebi nosi brz i kvalitetan algoritam kao i njegov legendarni prethodnik iGO Primo 2.0.

Najbolje performanse pruža kada se instalira na gps navigacije sa 128 MB RAM memorije, mada je solidno radio i uz one sa 64 MB RAM memorije.

iGO Primo navigacija verzija 2.4

iGo Primo navigacija 2.4 za Windows CE, Android i iPhone Pored standardnih opcija i mogućnosti na koje nas je već navikla velika porodica iGO navigacija, NNG se potrudio da svojim korisnicima pruži i nešto veći ugođaj prilikom korišćenja iGO Primo 2.4 softverskog paketa.

Krenimo redom.

iGO Primo navigacija izdanje 2.4 je univerzalan navigacioni softverski paket i ima podršku za skoro sve rezolucije ekrana koje su danas u upotrebi.

Podržane su najpopularnije rezolucije ekrana osetljivih na dodir: 320×240 / 480×234 / 480×272 / 800×480/800×600.

Podrška glasovnog navođenja i prevoda menija je fenomenalna. Pored srpskog menija u prilici ste da izaberete još 42 menija na različitim jezicima.

Glasovno navođenje na srpskom omogućavaju dva dobro poznata glasa( Toma i Nevena) iz prethodnih verzija iGo Primo navigacionog softvera.

Pored dobro poznatog početnog ekrana, koji intuitivno navodi korisnika, i ostale funkcije su izuzetno domišljato i jednostavno dorađene. Standardne funkcije kao što su 2D i 3D pregled GPS mapa, prikazivanje  nadmorskih visina,upisivanje geografskih koordinata, brzina kretanja,vreme i  rastojanje do cilja su i dalje u kokpitu iGo Primo 2.4 navigacionog softvera.

iGo Primo navigacija 2.4 i POI tačke

Unapređene su opcije putnog računara, pretrage POI tačaka, lake pretrage  po željenim adresama i informacije o vašoj trenutnoj poziciji. iGo Primo vam kao unapređenu opciju nudi i informaciju o zemlji u kojoj se trenutno nalazite, onog trenutka kada pređete granicu te države. Informacije su opšteg tipa i sadrže dozvoljene brzine na lokalnim i auto putevima, nivo dozvoljenog alkohola u krvi za vozače, i niz drugih korisnih i zanimljivih podataka.

I dalje postoji veliki broj modova upotrebe i profila kao što su :pešački, automobilski, taksi, autobuski, profil hitne pomoći i kamionski mod. Kamionski mod je posebno dobar jer je u njega moguće upisati sve potrebne parametre za sigurnu i bezbednu vožnju kamionom. Kamionski mod se može aktivirati upotrebom posebnih kamionskih GPS mapa i dodataka koji se prethodno moraju integrisatu u iGO Primo 2.4 navigacioni softverski paket.

Detaljne informacije o ruti sa mogućnošću odabira četiri glavna tipa rute (brza, kratka, laka, ekonomična) dopunjene su naprednijim rutovanjem alternativnih ruta i zaobilazaka.

Jedna novina je i takozvani “Junction view” i ili pregled raskrcnica je mogućnost dodavanja slika u jpg formatu sa pravih raskrsnica kako bi smo lakše prepoznali određene deonice puta.

Za sve ljubitelje multimedije iGo Primo navigacija 2.4 i dalje ima mogućnost reprodukovanja muzike i video zapisa kao i odličan pregledač fotografija.

iGo Primo 2.4 u tunelu

Najnovija iGO Primo navigacija 2.4 je odlična u radu sa svim GPS mapama

iGo Primo 2.4 navigacioni softver je testiran uz korišćenje najnovijih GPS mapa lokalnih provajdera (TopoMap 2014.12) i Here 2016.Q4. Najnoviji iGo Primo 2.4 je odlično povezao i koristio ove dve grupacije GPS mapa sa napomenom da koristimo GPS Mape od različitih provajdera GPS Mapa.

Nikakvu veću nepreciznost i nepravilnost u radu i navođenju nismo primetili , sem seckanja i sporije grafičke obrade na GPS navigacijama sa 64 MB RAM memorije.

Mađarska softverska kompanija NNG se još jednom potrudila da sa svojim najnovijim iGO Primo 2.4 navigacionim softverom obraduje korisnike i unapredi navigacioni doživljaj.

Sitnija unapređenja koja smo videli u novom iGo Primo 2.4 navigacionom softveru nam govore da se polako ali sigurno  sprema izlazak nove navigacione softverske platforme, koja će biti bolja čak i od najboljeg danas,  iGO Primo 2.4 navigacionog softvera.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.