Najnovija mapa Srbije i Evrope za Connect Nav NIT G2 – Europe 2016/2017 edition 

Najnovija mapa Srbije i Evrope za Connect Nav NIT G2 navigacije, maping provajdera HERE ZA 2017-tu godinu, u ponudi je od decembra 2016-te godine i nosi oznaku NIT G2 Europe – 2016/2017 edition.

Najnovija navigaciona mapa Srbije i Evrope za Connect Nav NIT G2 fabričke navigacije obuhvata dva miliona kilometara putne mreže, 50000 detaljno ucrtanih jednosmernih ulica, blizu 800.000 imena ulica rutabilnih do nivoa kućnog broja i više desetina hiljada POI tačaka.

Najnovija mapa Srbije i Evrope za Connect Nav NIT G2 navigacije sadrži navigacione mape sledećih evropskih zemalja:

Najnovija mapa Srbije i Evrope za Connect Nav NIT G2 navigacije sa kompletnom navigacionom mapom putne mreže Evrope se nalazi na dvanaest kompakt diskova (CD) podeljenih po evropskim regionima:

CD 1: Francuska
CD 2: Holandija
CD 3: Luksemburg, Belgija
CD 4: Nemačka
CD 5: Španija, Portugal
CD 6: Italija, Malta
CD 7: Švajcarska, Austria
CD 8: Velika Britanija, Irska
CD 9: Norveška, Švedska, Island, Finska, Danska
CD 10: Mađarska, Poljska, Slovenia, Belorusija, Češka, Ukraina, Slovačka Republika
CD 11: Litvanija, Kosovo, Latvia, Estonia, Moldavija
CD 12: Makedonia (F.Y.R.O.M), Bosnia i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Rumunia, Bugarska, Grčka, Hrvatska, Albanija

Navigaciona mapa NIT G2 Europe – 2016/2017 edition je kompatibilna samo sa verzijom firmwera 12.3 Alfa Romeo Connect Nav fabričke navigacije. Ukoliko  imate manju verziju firmwera od 12.3 za instalaciju ove mape je potrebno ažurirati firmwer uređaja na verziju 12.3.

Vozila koja imaju Connect Nav NIT G2 fabričku navigaciju su:

ALFA Romeo

Alfa 159 – od 02/2007
Alfa BRERA – od 03/2008
Alfa SPIDER – od 03/2008

FIAT

Fiat Bravo od 02/ 2007
Fiat Idea od 04 /2008
Fiat Croma od 12/2007

LANCIA

Lancia Musa od 12/2007
Lancia Ypsilon od 03 /2008

Test najnovije navigacione mape u Srbiji

Najnoviju mapu smo testirali u vozilu Alfa Romeo 159,2007 godište, u uređaju Connect Nav NIT G2 koji ima odličan prijem satelita (8 satelita konstantno fiksirano), sasvim korektnu brzinu grafičkog prikaza i sa odličnim laserom . Instalirana je verzija firmvera 12.3 i navigacioni uređaj je sve vreme testa bio stabilan i bez ikakvih problema u navođenju.

mapa Srbije i Evrope za Connect Nav NIT G2 navigacije
Alfa Romeo NIT G2

Mape Srbije su detaljne i rutabilne do nivoa kućnog broja sa značajnim prostorom za dodatna poboljšanja za koja nismo sigurni da će biti ispravljena jer je ovo najverovatnije poslednje izdanje ove navigacione mape. Imamo najavu iz kompanje HERE da se ove navigacione mape neće više razvijati.

Kao što smo i u opisima drugih izdanja HERE navigacionih mapa za fabričke navigacije naveli „usko grlo“ i ove navigacione mape su loša pokrivenost manjih mesta, sela i varošica po Srbiji. Kragujevac, Beograd, Niš, Novi Sad i ostali gradovi su sasvim dobro pokriveni do nivoa kućnog broja ali i dalje postoji veliki broj ulica koje nisu ucrtane ili imaju nedostatak ubeleženih adresnih tačaka do nivoa kućnog broja.

Nova Connect Nav NIT G2 navigaciona mapa putne mreže Srbije je pokrivena sa nekih 90%.

Ostale zemlje bivše SFRJ i Balkana su takođe detaljne i rutabilne do nivoa kućnog broja.

Hrvatska i Slovenija beleže pokrivenost od preko 92%, Crna Gora je pokrivena sa 90%, a Makedonija, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Albanija su pokrivene samo glavnim povezujućim putevima.

Pokrivenost zapadno evropskih zemalja je takođe na izuzetnom nivou i kreće se u zavisnosti od zemlje i evropskog regiona od nekih 90-99%.

Pored detaljne putne mreže kompletne Evrope, najnovija navigaciona mapa obuhvata i najaktuelnije POI tačke sa preciznim i ažurnim informacijama, radare, brzinske kamere kao i ostale dodatke navigacionim mapama.

Pored najnovijih navigacionih mapa u paketu se dobija i disk sa najnovijom verzijom firmwera 12.3 i Setup CD za promenu jezika menija i glasovnog navođenja. Srpski i hrvatski jezik menija kao i srpsko i hrvatsko glasovno navođenje nisu dostupni za Alfa Romeo Connect Nav NIT G2 navigacioni uređaj.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.