Škoda Amundsen II fabričke navigacije su dobile najnovije izdanje detaljnih i do nivoa kućnog broja rutabilnih mapa Evrope i Srbije za 2019-tu godinu.

Škoda Amundsen II fabričke navigacije je potrebno redovno ažurirati najnovijim navigacionim mapama i najnovijim firmwerom uređaja kako bi ste uvek imali optimalnu funkcionalnost vašeg navigacionog sistema i kompatibilnost sa raznim modelima pametnih uređaja najnovije generacije.

Škoda Amundsen II fabričke navigacije najnovije navigacione mape dobijaju dva puta godišnje, a maping provajder je kompanija HERE koja je proizvođač najnovijih navigacionih mapa i za Audi, Citroen, Peugeot automobile.

Za instalaciju najnovijih navigacionih mapa kompletne Evrope potrebna je originalna Škoda memorijska kartica od 16GB koju ste dobili uz svoj uređaj.

Škoda Amundsen II fabričke navigacije

Škoda Amundsen II fabričke navigacije i pokrivenost mape Evrope 2019

Ukoliko posedujete originalne Škoda memorijske kartice od 8Gb, nećete biti u mogućnosti da instalirate kompletnu navigacionu mapu Evrope, već se može instalirati manja mapa regiona Istočne Evrope koja je takođe verzija za 2019-tu godinu i u okviru koje se nalazi detaljna i do nivoa kučnog broja rutabilna navigaciona mapa Srbije,Kosova, svih zemalja bivše SFRJ i ostalih balkanskih zemalja.

Pored mape Istočne Evrope postoji još pet verzija drugih evropskih regiona koje možete instalirati u originalne Škoda memorijske kartice koje imaju kapacitet manji od 16GB.

Pokrivenost putne mreže zapadno evropskih zemalja je odlična i kreće se oko nekih 95%.

Istočno evropske zemlje su, u okviru najnovije navigacione mape Evrope 2019 za Škoda Amundsen II fabričke navigacije, za nijansu slabije pokrivene, ali je procenat od nekih 92% jasan pokazatelj da se i u zemljama Istočne Evrope sigurno nikako nećete izgubiti ukoliko koristie najnoviju mapu Evrope 2019.

Škoda Amundsen i najnovija navigaciona mapa Srbije 2019

Testiranje mape Srbije 2019 smo obavili u Škoda Octavia 2016 sa Amundsen II fabričkim navigacionim uređajem.

Instalacija mapa Evrope 2019 u okviru koje se nalazi i detaljna mapa Srbije je prošlo brzo i bez ikakvih problema, Sama instalacija mapa traje nekih sat vremena ukoliko uzmemo u obzir i pripremu Škoda memorijske kartice.

Instalacija navigacionih mapa sa originalne Škoda memorijske kartice u vozilu traje svega nekoliko minuta i vrlo je jednostavna i intuitivna.

Pokrivenost mape Srbije je na visokom nivou sa odličnih 92% pokrivenosti putne mreže.

Sve manje ulice i prigradska naselja grada Kragujevca su ucrtana sa velikim procentom pokrivenosti do nivoa kućnog broja.

Škoda Amundsen II navigaciona mapa Kragujevca
sdr

Određene sporedne ulice u manjim prigradskim naseljima Kragujevca su ucrtane i nemaju rutabilnost do nivoa kućnih brojeva. Primetili smo i prisustvo nedovoljno ažuriranih podataka, pogotovo kada su u pitanju promene naziva ulica i promene kućnih brojeva. Postoji i solidan broj ulica u Kragujevcu koje i ne postoje u okviru ove najnovije mape Evrope 2019.

Slična situacija je i ostalim većim gradovima Srbije. Beograd, Novi Sad i Niš imaju više nego dobru pokrivenost užeg i šireg gradskog jezgra dok manji problemi nastaju kada su u pitanju prigradska naselja.

Putna mreža gradova poput Leskovca, Vranja, Kruševca, Mladenovca, Paraćina, Bora, Zaječara, Kikinde i Subotice su sasvim korektno pokriveni i imaju detaljnu rutabilnost do nivoa kućnog broja. Primetan je i nešto veći broj ulica bez pokrivenosti do nivoa kućnih brojeva.

Ove gradove smo pomenuli jer smo dobili direktne informacije od naših čitalaca, a ukoliko Vi imate neki komentar na pokrivenost u Vašem gradu napište ga u sekciju komentar i sigurno će biti objavljen.

Kada je Srbija u pitanju i dalje stoji zamerka pokrivenosti i informacijama na mapi kada su u pitanju manja mesta i seoska područja.

Kompanija HERE pravi konstantan iskorak napred kada su navigacione mape Srbije za sve modele navigacionih uređaja u pitanju. Ipak, smatramo da u okviru najnovije Škoda Amundsen II navigacione mape Evrope 2019 postoji dosta manjih propusta za koje se nadamo da će biti ispravljeni u sledećem izdanju navigacione mape Evrope 2020 koje očekujemo ove jeseni.

Najnovije navigacione mape Evrope 2019 za Škoda Amundsen II fabričke navigacije su dostupne i spremne za instalaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.