Jailbreak za iOS 7 –1.0.4. evasi0n7 – iOS 7.x Jailbreak

Jailbreak za iOS 7 je konačno dostupan. Za sve ljubitelje i korisnike Apple uređaja koji koriste iOS 7 operativni sistem konačno mogućnost da unaprede svoje uređaje i mogućnost da instaliraju dodatne programe koje bez Jailbreak-a to nisu mogli.

Jailbreak je dostupan za sve iPhone, iPad i iPod touch uređaje koji imaju operativni sistem verzije iOS 7.0 do verzije 7.0.4.

Prva verzija Jailbreaka za iOS 7 se pojavila krajem decembra 2013-te godine. Nizom ažuriranja i ispravki pojedninih bagova u softveru se sredinom  januara 2014-te  stiglo do verzije 1.0.4, koja je trenutno poslednja dostupna za preuzimanje i instalaciju.

Tim evad3rs, koji je i zaslužan za najnoviji Jailbreak za iOS 7,je na svom sajtu obavestio korisnike da je verziju 1.0.4. evasi0n7 – iOS 7.x Jailbreak moguće preuzeti i instalirati na računarima koji koriste Windows i MacOS X operativni sistem.

Za uspešnu instalaciju najnovijeg Jailbreaka za iOS 7, pored iPhone,iPod,iPad koji koriste verzije iOS 7 – iOS 7.0.4,  vam je potreban:

  • Windows PC računar(minimum Windows XP) ili Mac OS računar(minimum verzija 10.7),
  • USB kabal za povezivanje,
  • instaliran iTunes ukoliko koristite Windows operativni sistem
  • svega nekih desetak minuta vašeg vremena.

Pre početka procedure obavezno bekapujte vaš iOS uređaj, kako bi ste bili u mogućnosti da ukoliko nešto krene po zlu, povratite vaše podatke. Isključite šifru telefona i ne koristite iTunes i uređaj dok je procedura u toku. Ukoliko vam dođe do zastoja prilikom instalacije, bezbedno je resetovati uređaj i ponovo započeti kompletnu proceduru instalacije Jailbreaka.

Sve potrebne fajlove kako bi ste uspešno instalirali najnoviji Jailbreak za iOS 7 možete naći ovde.

Jailbreak za iOS

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.