Jailbreak za iOS 7 –1.0.4. evasi0n7 – iOS 7.x Jailbreak

Jailbreak za iOS 7 je konačno dostupan. Za sve ljubitelje i korisnike Apple uređaja koji koriste iOS 7 operativni sistem konačno mogućnost da unaprede svoje uređaje i mogućnost da instaliraju dodatne programe koje bez Jailbreak-a to nisu mogli.

Jailbreak je dostupan za sve iPhone, iPad i iPod touch uređaje koji imaju operativni sistem verzije iOS 7.0 do verzije 7.0.4.

Prva verzija Jailbreaka za iOS 7 se pojavila krajem decembra 2013-te godine. Nizom ažuriranja i ispravki pojedninih bagova u softveru se sredinom  januara 2014-te  stiglo do verzije 1.0.4, koja je trenutno poslednja dostupna za preuzimanje i instalaciju.

Tim evad3rs, koji je i zaslužan za najnoviji Jailbreak za iOS 7,je na svom sajtu obavestio korisnike da je verziju 1.0.4. evasi0n7 – iOS 7.x Jailbreak moguće preuzeti i instalirati na računarima koji koriste Windows i MacOS X operativni sistem.

Za uspešnu instalaciju najnovijeg Jailbreaka za iOS 7, pored iPhone,iPod,iPad koji koriste verzije iOS 7 – iOS 7.0.4,  vam je potreban:

  • Windows PC računar(minimum Windows XP) ili Mac OS računar(minimum verzija 10.7),
  • USB kabal za povezivanje,
  • instaliran iTunes ukoliko koristite Windows operativni sistem
  • svega nekih desetak minuta vašeg vremena.

Pre početka procedure obavezno bekapujte vaš iOS uređaj, kako bi ste bili u mogućnosti da ukoliko nešto krene po zlu, povratite vaše podatke. Isključite šifru telefona i ne koristite iTunes i uređaj dok je procedura u toku. Ukoliko vam dođe do zastoja prilikom instalacije, bezbedno je resetovati uređaj i ponovo započeti kompletnu proceduru instalacije Jailbreaka.

Sve potrebne fajlove kako bi ste uspešno instalirali najnoviji Jailbreak za iOS 7 možete naći ovde.

Jailbreak za iOS

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.