Navigacija – Garmin nüvi 1350LMT

Navigacija Garmin nüvi 1350LMT nudi puno vrednih i kvalitetnih osobina i dolazi nam sa izuzetno povoljnom cenom. Navigacija Garmin nüvi 1350LMT  je navigacija koja spada u srednje do niže cenovne modele sa funkcijama i osobinama navigacija koje spadaju u gornju klasu kako po cenama tako i po kvalitetu.

Navigacija Garmin nüvi 1350LMT – Osnovne karakteristike

Navigacija Garmin nüvi 1350LMT je izuzetno kvalitetno dizajnirana navigacija i izuzetno intuitivna za korišćenje. Navigacija Garmin nüvi 1350LMT ima 4.3″ ekran koji je razumno veliki i izuzetno pregledan za upotrebu u kabini vozila, aopet sasvim dovoljno mali za korišćenje u pešačkom modu. Opcija cityXplorer™ vam omogućava pregled javnog gradskog transporta u okviru vašeg ili nekog drugog većeg grada u Evropi.

Navigacija Garmin nuvi 1350LMT

Pored nama dobro poznatihi alatki iz prethodnih modela Garmin GPS navigacija“Gde sam” za brzi pregled trenutne pozicije i nalaženja najbliže benzinske pumpe/policije/adrese, i foto navigacije korišćenjem Panoramio servisa, unapređen je i ecoRoute™ softverski dodatak za kalkulaciju ekološki efikasnijih ruta i praćenja potrošnje goriva prema zadatim parametrima vozila. Samo konektujte vašu navigaciju sa dijagnostičkim konektorom vašeg vozila i dobićete sve podatke o vašim vozačkim navikama.

Navigacija Garmin nüvi 1350LMT je opremljena i  sa MicroSD slotom za memorijske kartice sa softverskim dodacima ili proširenjem memorije uređaja. Garmin nüvi 1350 je opremljen širokim ekranom dijagonale 4.3 inča. Podržava i “LaneAssistant” funkciju prikaza saobraćajnih traka na većim raskrsnicama, pre skretanja u gornjem levom uglu ekrana.

Kapacitet baterije navigacije Garmin nüvi 1350LMT je oko 4 sata što je sasvim pristojno za korišćenje u pešačkom modu, a za korišćenje u automobilu je zaista izuzetno.

Preciznost Garmin nüvi 1350LMTje  5-15 metara u zavisnosti od kvaliteta prijema WAAS / EGNOS: 3-5 metara kad su dostupni korektivni sateliti.Ažuriranje je kontinuirano na 1s.

Kupovinom Navigacije Garmin nüvi 1350LMT preko Amazon.com dobijate doživotni ugrade mapa i saobraćaja. Ove funkcije su uglavnom dostupne za korisnike iz Zapadno Evropskih zemalja i SAD. Naravno i Navigacija Garmin nüvi 1350LMT se kao i ostali modeli ovog proizvođača bez problema se mogu ažurirati najnovijim mapama Srbije (SCG i AdriaRoute) i Evrope.

Ono što bi smo na kraju izdvojili jeste da je Navigacija Garmin nüvi 1350LMT Visokoosetljivi GPS prijemnik poslednje generacije sa HotFix predvidanjem pozicije satelita. Sa cenom od oko 150e Navigacija Garmin nüvi 1350LMT predstavlja izuzetno dobru kupovinu i dobićete jedan visoko kvalitetan uređaj po pristojnoj ceni.

Kratka spcifikacija:
Dimenzije: 12.1 x 7.6 x 1.5 cm
Ekran:  4.3″ diag (10.9 cm)
Rezolucija ekrana: 480 x 272 pixels
Težina:161.6 gr
Vrsta Baterija: Interna Lithium-ion baterija
Trajanje baterije: do 4h rada
Memorija: Interna
Memorijska kartica: microSD™ card (nije uključena)

Navigacija Garmin nüvi 1350LMT

3 KOMENTARA

  1. […] smo najnoviju Garmin Mapu Srbije SCG Route 2.7 NT probali i detaljno na velikom broju modela garmin navigacija i na velikom broju symbian mobilnih telefona možemo sa sigurnošću potvrditi da je Garmin Mapa […]

  2. […] Garmin GPS navigaciju. Pritisnite gornji levi ugao displeja navigacije i startujte Garmin navigaciju jednim kratkim […]

  3. […] u svojoj širokoj paleti proizvoda nudi neke najsavremenije gedžete za fitnes i trening. Pored Garmin GPS Navigacija kompanija Garmin nudi sve sportske modele Garmin GPS satova sa monitorigom otkucaja […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.