Navigacija iGO 8.3 – naslednik iGO 8

Navigacija iGO 8.3 je direktni naslednik igo navigacije igo8 i pored ovog navigacionog softvera jedan je od  najinstaliraniji i najprepoznatljivijih navigacionih softverskih paketa iz porodice iGO navigacija.

Nastanak i razvoj navigacija iGO 8.3 kao navigacionog softverskog paketa nas vodi na same početke razvoja GPS navigacija i razvijanja navigacionih softvera, ka prvom komercijalnom navigacionom programu iz iGO porodice – iGO MY WAY 2006, pa preko još uspešnijeg iGO8 navigacionog programa.

Kao i za prethodne verzije iGO navigacionih softvera i za iGO 8.3 je zaslužna mađarska kompanija NNG.

Navigacija iGO 8.3 je nastala dodatnim poboljšanjima legendarnog iGO 8 navigacionog softvera, a koji je razvijen unapređivanjem velikog broja funkcija i grafičkog interfejsa iGO MY Way 2006 navigacionog programa.

Navigacija iGO 8,3

Navigacija iGO 8.3 prilikom instalacije ne zahteva velike hardverske mogućnosti od vaše GPS navigacije, pa se uglavnom koristi kao primarni instalacioni softver za nešto starije navigacione uređaje koje imaju od 64MB RAM memorije.

Navigacija iGO 8.3 će korektno funkcionisati i na navigacionim uređajima sa 32MB memorije uz minimalno instalirane dodatke GPS mapama, ali je moguća pojava bagovitog rada i blokiranja, seckanja, gubitka GPS signala i znatno neravnomernijeg funkcionisanja navigacionog uređaja.

Preporuka za vrhunski ugođaj prilkom korišćenja ovog navigacionog softvera je minimum 64 MB RAM memorije na GPS navigaciji.

Brzina procesora uređaja nije mandatorni uslov za korišćenje ovog popularnog navigacionog softvera na vašoj GPS Navigaciji.

iGO 8.3 se može instalirati na navigacione uređaje sa razlličitim verzijama operativnih sistema. To su: WinCE 4.5, WinCE 5.0, WinCE 6.0 i windows mobile.

iGO 8.3 ima mogućnost instalacije srpskog navigacionog menija  i mogućnost instalacije navigacionih menija na skoro svim svetskim jezicima.

Glasovno navođenje je takođe na srpskom jeziku uz mogućnost biranja muškog ili ženskog glasa (Toma i Nevena). Moguće je instalirati glasovno navođenje i na skoro svim svetskim jezicima ukoliko vam je to potebno.

iGO 8.3 Navigacioni softver

Iako iGO 8.3 nije tako moćan navigacioni softver kao što je to iGO Primo, svoju popularnost je stekao mogućnošću nesmetane instalacije na svim modelima GPS navigacija bez obzira na hardverske specifikacije i godinu proizvodnje i velikim brojem naprednih softverskih opcija kao što su grafički 3D prikaz GPS Mape, odabir i podešavanje potebnih informacija za navođenje, pravljenje kastomizovanih ruta i snimanje i uređivanje sopstvenih POI tačaka.

Glavni nedostatak iGO 8.3 je izostanak kamionskog moda. Ovaj nedostatak veliki broj profesionalnih vozača kamiona to nadoknađuje korišćenjem autobuskog moda koji je integrisan kao funkcija u iGO 8.3 navigacioni softver.

Kako bi ste stekli potpuni uvid u mogućnosti ovog fenomenalnog navigacionog softvera pročitajte neke od interesantnijih karakteristika iGO 8.3.

iGo 8.3 – Osnovna softverska specifikacija i mogućnosti navigacionog softvera

  • 3D Prikazivanje objekata i prostora
  • 2D Prikazivanje objekata i prostora
  • Putni računar sa svim potrebnim podacima o vožnji
  • Pronalaženje destinacije upisivanjem tačnih geografskih koordinata lokacije
  • Detaljan prikaz i informacija o nadmorskoj visini, trenutnoj brzini kretanja,rastojanju i vremenu do odredišta.
  • Mogućnost izbora različitih korisničkih profila :Automobil,Autobus, Taxi,Vozilo hitne pomoći,Pešak…
  • Mogućnost izbora i uređivanja različitih kalkulacija ruta : Kratka,Laka,Ekonomična,Brza
  • Intuitivno i lako traženje potrebne adrese
  • Lagana pretraga velikog broja POI ( point of interst ) tačaka.

Nadamo se da smo vas malo više zainteresovali za ovaj izuzetni navigacioni softver.

Ovo je samo mali deo izuzetnih funkcija koje će te imati ukoliko u svoju GPS navigaciju instalirate iGO 8.3 navigacioni softver.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.