GPS Navigacija WayteQ X850

Modeli gps navigacija Mađarskog proizvođača WayteQ su odnedavno zastupljeni na srpskom tžištu, a svim pravim poznavaocima gps navigacija kompanija iz Mađarske je već dugo poznata po kvalitetnim modelima gps navigacija. Prednost modela Navigacija WayteQ X850 je što nam dolazi otključan Windows CE 6.0  i bez navigacionog softvera. Jednostavnim kopiranjem bilo kog navigacionog softvera na microsd karticu navigacija će biti u funkciji.Ovo će sigurno voleti oni  koji vole da probaju različite navigacione softvere i GPS mape. Navigacija WayteQ X850 je opremljena sa multimedijalnim plejerom, video plejerom, programima za pregled slika i slušanje MP3 muzike, ebook čitačem i igrama, tako da Navigacija WayteQ X850 pravi multimedijalni uređaj za automobil.

navigacija wayteq x850
WayteQ X850

Navigacija WayteQ X850 se ne razlikuje od ostalih GPS Navigacija koji su nam trenutno na raspolaganju. Kvalitetno mat crno kućište od crne mat plastike sa srebrnim okvirom, sa prednje strane sem imena proizvođača nema nikakvih posebnih detalja . Original pakovanje sadrži punjač za auto, USB kabl, postolje sa držačem i uputstvo za rukovanje koje se nalazi na  CD-u. Navigacija WayteQ X850 je opremljena i sa olovčicom koja nam u mnogome olakšava korišćenje ovog modela. Navigacija WayteQ X850 ima 4.3″ LCD ekran (rezistivnog tipa) osetljivog na dodir, rezolucije 480×272 piksela i sa 65k boja.Kvalitet slike je korektan i skladu sa kvalitetom ovog platnog razreda i cenovne klase.Ukoliko ste izloženi jačem suncu prikaz slike na displeju je znatno slabiji, što je problem sa kojim se susrećemo  kod skoro svih nodela GPS Navigacija. Kupovinom specifičnih  štitnika za ekrane koji se instaliraju sa gornje strane ekrana navigacije donekle  sprečavaju refleksiju svetla na displeju. Navigacija WayteQ X850 ima senzor ambijentalnog osvetljenja, tako da navigacija sama reguliše jačinu pozadinskog osvetljenja, čime znatno možemo umanjiti refleksiju svetla.

GPS Navigacija WayteQ X850 ima procesor na 500MHz i poslednji model  SiRF Atlas V GPS modul (64 kanala) koji se izuzetno brzo inicijalizuje, precizno i brzo kalkuliše rute. To može zahvaliti posebnom DSP procesoru koji radi na 250MHz. Navigacija WayteQ X850 poseduje i 128 MB RAM memorije, a 4GB interne memorije je više nego dovoljno za bilo koji navigacioni softver sa sve GPS mapama. Uz MicroSD slot za MicroSD memorijske kartice, instaliranje navigacionih softvera je vrlo uprošćeno. Jednostavno iskopirajte softver na memorijsku karticu sa GPS mapama. Navigacioni softver se potom učitava sa memorijske kartice i može se odmah koristiti (GPS Navigacija WayteQ X850 je otključana i pristup Windows CE 6.0 operativnom sistemu je potpuno slobodan).  Sa prednje strane GPS Navigacije WayteQ X850 se nalazi statusna dioda, a na bočnoj strani je postavljen 3.5mm konektor za slušalice i Mini-USB priključak za auto punjač i konekciju  sa PC računarom.

Navigacija WayteQ X850 – Zaključak

I pored toga što u ovom modelu Navigacija WayteQ X850 ne dobijamo neki od softvera za navigaciju, ovo je kompletan multimedijalni uređaj sa multimedijalnom podrškom za najveći broj različitih multimedijalnih formata koji se danas koriste. Pored gledanja filmova, možemo gledati slike, slušati muziku i igrati igre. Od dodatnih programa Navigacija WayteQ X850 je opremljena i kalkulatorom i konverterom mernih jedinica. Cena od 80€ je sama po sebi dobra preporuka za ovaj model gps navigacija. Navigacija WayteQ X850 će za sigurno biti jedan od popularnijh modela gps navigacija na srpskom tržištu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.