Navigacija za Android CoPilot Live

Dominaciju iGO softverskih paketa već dugo nijedan konkurent iz porodice navigacionih programa za sve tipove GPS Navigacija nije uspeo ni da za trenutak ugrozi. Nakon uspešnih izdanja raznih igo verzija i raznih operativnih sistema na tržištu GPS Navigacija iGO se učvrstio kao pouzdan i temeljit partner. Pojavom androida pojavio je se i veći broj kvalitetnih softverskih paketa ili popularno navigacija za android. Jedna od njih, a po nama možda i najbolja je Navigacija za Android CoPilot Live. Performanse koje je Navigacija za Android CoPilot Live imala kada smo je koristili za navigaciju na Windows Mobile platformi su se zaista popravile u našem testu navigacija za android.

Navigacija za Android CoPilot Live u akciji

Navigacija za Android CoPilot Live  je zaista izuzetno moćan a  istovremeno i poprilično jednostavan program za rutabilnu glasovnu navigaciju s detaljnim rutabilnim GPS mapama Europe, Amerike i Azije. O ovim GPS mapama će biti reči u nekim drugim člancima Portala Navigacija. Za sada samo možemo reći da će svi oni “razmaženi” korisnici iGO navigacija za android koji koriste sada već standardnu Contrast GPS mapu Srbije biti poprilično razočarani sa GPS mapom koju ima Navigacija za Android CoPilot Live.Napominjemo da se Navigacija za Android CoPilot Live instalira i smešta na sd karticu vašeg mobilnog telefona. Za korićšćenje Navigacija za Android CoPilot Live nije potreban  nikakav dodatni mrežni prenos tako da je upotreba ovih navigacija za android praktično besplatna i bez skrivenih troškova za krajnjeg korisnika.

Navigacija za Android  CoPilot Live – Karakteristike i Prednosti

Navigacija za Android CoPilot Live  poseduje lokalizovani i odlično urađen Srpski Meni

– Navigacija za Android CoPilot Live je glasovno lokalizovana na više desetina jezika (naravno uključujući i srpski)

– Navigacija za Android CoPilot Live  poseduje 3D i 2D prikaz za lakše snalaženje u prostoru i bolji pregled GPS Mape

– Korektna znakovna obeležja u realnom vremenu za vreme vožnje

– Više od milion pred instaliranih Tačaka Interesovanja POI (Points of Interest) sa dosta detaljnim informacijama (hoteli, restorani, istorijski spomenici, banke, atrakcije, benzinske       pumpe… )

Navigacija za Android CoPilot Live – Kratko uputstvo za instalaciju


1.Guglujte malo, portažite i preuzmite fajl CoPilot+Live+v8.2.0.368.apk.  Iskopirajte fajl na memorijsku karticu vašeg mobilnog telefona (možete poslati fajli preko Bluetotha) vašeg Android mobilnog telefona. Kako bi ste lakše našli taj novi fajl na memorijskoj kartici mobilnog telefona trebaće vam je File Explorer za Android ili neki drugi program fajl menadžer, sa kojim možete manipulisati fajlovima sa memorijske kartice vašeg mobilnog telefona. Ako ne posedujete nikakav takav program lako će te  naći i skinuti sa „Marketa“ „Astro FileManager“ ili neki drugi program za manipulisanje fajlovima .Ovi programi se nalaze u meniju apps – productivity i potpuno su besplatni za korišćenje.

2. Pokrenite instaliranje Navigacija za Android CoPilot Live  i ODMAH se povežite  preko WIFI na mrežu pre prvog startovanja Navigacija za Android CoPilot Live.  To je zaista potrebno pre svega da bi ste sami izvršili odabir GPS Mapa i glasova koji su vam neophodni. U protivnom će Navigacija za Android CoPilot Live sama skinuti sve GPS Mape i glasove od kojih su vam većina samo teret i zauzimaju dosta prostora na memorijskoj kartici vašeg mobilnog telefona. Srbija i ostale zemlje Balkana se nalaze u meniju: Istočna Europa – Centralna Istočna Europa.

3. Ukoliko vam treba GPS Mapa cele Evrope dobro razmislite o tome jer Navigacija za Android CoPilot Live sa kompletnom GPS mapom Evrope zauzima skoro 2,6 GB prostora na memorijskoj kartici vašeg mobilnog telefona.Shodno tome preporuka je skinuti samo one karte koje vam zaista trebaju. Svakako GPS Mape se naknadno mogu i brisati ili se kasnije mogu skinuti nove GPS Mape kada god vi to poželite i kada god vam GPS Mape zatrebaju.Za uspešan rad i korišćenje Navigacija za Android CoPilot Live  trebaće vam naravno bilo koji Android mobilni telefon sa integrisanim GPS prijemnikom i verzijom firmvera androida većom od 1.5. Navigacija za Android CoPilot Live je besplatna, a GPS Mape se kupuju. Kompleti GPS Mapa se kreću od nekih 5-30$ u zavisnosti koji paket GPS Mapa Navigacija za Android CoPilot Live odaberete.

Navigacija za Android – CoPilot Live

4 KOMENTARA

  1. […] Kratkim osvrtom na iGO Primo želeli smo da vam ukažemo na jednu od najkvalitetnijih i po nama najboljih GPS navigacionih aplikacija. Uz napomenu da iGO Primo postoji i za iPhone naša topla preporuka je da za iGO Primo morate napraviti mesta na memoriji vašeg android 4.0 smartfona. […]

  2. […] nekim od ranijih članaka smo opisivali CoPilot navigaciju za android, ali je i ovom prilikom spominjemo jer to svakako i zaslužuje.ukoliko ste […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.