Navigacija za iPhone iGO Primo 2.0 – Upotreba u Srbiji

Popularni iPhone uređaji su zasluženo zauzeli primat i svoj udeo na prezasićenom tržištu multimedijalnih, mobilnih i GPS Navigacija. Ako imate iPhone, ne morate kupovati neki od modela portabl GPS Navigacija, jer će vam iPhone maksimalno pomoći u navigaciji kroz nepoznata područja i odvesti vas do željene destinacije baš kao i svaka GPS NavigacijaIGO Primo 2.0 softver  za iPhone, nudi turn-by-turn  (skretanje po skretanje ), trodimenzionalnu navigaciju i pristup različitim POI tačkama od interesa. Krajem maja 2011 godine,  iGO Primo 2.0aplikacija za IPhone je bila dostupna za 39,99$ , što i nije tako velika cena za jedan kvalitetan GPS navigacioni softverski paket.

Naravno, ukoliko se u Iphone uz iGO Primo 2.0 softver, instaliraju i najnovije mape Srbije i Evrope, zaista dobijate jedan moćan i pouzdan GPS uređaj bez mnogo razlike i o udnosu na bilo koji od modela portabl GPS Navigacija. Srce i glavni motor  iPhone GPS Navigacija je naravno iGO Primo engine, dokazan, potvđen i uspešno korišćen u milionima GPS Navigacija širom sveta. Trenutno aktuelne verzije mapa za nove modele iPhone GPS Navigacija  su HERE 2014.01 ( Topo MAP, Navteq, Tele Atlas ) i sve te GPS mape su naravno u ponudi GPS TECHNO TEAM-a.

Navigacija za iPhone  – iGO Primo 2.0 i POI ( Tačke interesa )

Navigacija za iPhone iGO Primo 2.0 na iPhone-u se može koristiti da vas voditi na gotovo bilo koje odredište putem vrste rute koju želite. Rute koje su vam na raspolaganju su najbrža, najkraća i najekonomičnija ruta, kao i ruta koja vas vodi isključivo  glavnim putevima, što je možda i najbolja opcija za početnike. POI tačkama od interesa, pristupa se samo jednim pritiskom ekrana. Izborom bilo kojeg POI-a koji sadrži telefonski broj u opisu, možete pozvati taj broj direktno iz iPhone iGO PrimoGPS aplikacije.

Navigacija za iPhone  – iGO Primo 2.0 i TTS ( Text to Speech )

Kada koristite iPhone iGO Primo aplikaciju da biste uneli vaše odredište, aplikacija TTS (tekst u govor) glasom izgovara imena ulica i gradova.  Za sada nije podržan srpski jezik već samo Nemački,Francuski,Ruski,Engleski,Španski i Italijanski.

Navigacija za iPhone  – iGO Primo 2.0 i 3D Vizualizacija i Pametna istorija ( Smart History)

iPhone IGO Primo navigacija koristi trodimenzionalne karte i detaljne modele zgrada i znamenitosti područja koje će vam pomoći da sigurno pronađete svoje odredište. Tereni, kao što su brda, planine i doline takođe su kvalitetno prikazane u 3D.  iPhone iGO Primo aplikacija koristi opciju pametne istorije da nauči korisnikove najposećenije destinacije i najčešće dane i vreme u koje korisnik putuje, i koristi svoj iPhone iGO Primo softver. Na osnovu ovih podataka, iPhone iGO Primo navigacija samostalno razvija najčešću listu ruta za svog korisnika.

iGO Primo 2.0 i Smart Keyboard ( Pametna tastatura ), Touchscreen i istraživanje mape

Pri ubacivanju ulice ili imena grada u iPhone iGO Primo navigaciju dovoljno je uneti dva ili tri početna slova, a pametna tastatura će automatski zavrišiti unošenje celog imena odredišta za vas.Ekran osetljiv na dodir podržava dodir sa dva ili sa jednim prstom u zavisnosti od želje samog korisnika iPhone iGO Primo navigacije. Mapa se može istražiti u 2D ili 3d modu, može se rotirati u svim pravcima i isto tako se može i zumirati radi boljeg pregleda rute.

iGo Primo - Navigacija za iPhone iGO Primo 2.0

iGO Primo 2.0 i Vehimarkers (Pozicioni markeri) i Lane Assistant ( Asistent za trake puta)

iPhone iGO Primo navigacija se može prilagoditi specijalnim pozicionim markerima koji se nazivaju Vehimarkers i predstavljaju  trodimenzionalni realistični prikaz automobila, kamiona, bicikala i pešaka. Dok vozite vaša iPhone iGO Primo navigacija će uključiti Asistenta za trake na putu i pomoći vam da vizuelno uvidite u koju traku puta se treba uključiti na auto putu i gde okrenuti kada želite da napravite polukružno okretanje ili negi drugi manevar u vožnji.

iGO Primo 2.0 – Rezime

Svi ljubitelji iPhone navigacija će sigurno uživati u korišćenju iGo Primo 2.0 navigacionog softvera za iPhone.

3 KOMENTARA

  1. […] Čak i prelepi Google Nexus prema njemu izgleda dosta ružnjikavo. Nema ništa lepše nego imati iPhone 4S telefon koji ima sve funkcije  i radi sve što vam je tog trenutka potrebno. Ali ipak i posle svega […]

  2. […] Iphone unlocking ili ukoliko vam je draže otključavanje, je obično vrlo problematično i dosta dramatično iskustvo za svakog korisnika iPhone telefona. Potrebno je pronaći pravi firmware za vaš iPhone,tačnu verziju softvera  za pravi model iPhone telefona i sve to odraditi u pravo vreme i sa filigranskom preciznošću. […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.