Navigacija za iPhone iGO My Way

Navigacija za iPhone – Glavni događaj oktobra meseca o kome je brujala čitava planeta je izlazak na scenu novog iPhone 4S. Dosta reči je bilo o karakteristikama i tehnološkim specifikacijama. U ovom članku portal Navigacija će malo pomoći svojim čitaocima da moćni iPhone telefon pretvore u još moćniju GPS Navigaciju.

GPS Navigacija za koju smo se opredelili i za koju smatramo da je najbolja navigacija za iPhone je iGO My Way. Navigacija za iPhone iGO My Way omogućava izuzetno  brzo fiksiranje GPS  satelita, fenomenalan rendering  3D modela raznih objekata, glasovnu navigaciju  na srpskom(Nevena v1.1.64210 i Tomislav), kvalitetne i najnovije rutabilne GPS Mape sa velikom i preciznom bazom gradova i ulica. Navigacija za iPhone iGO My Way  ne  koristi internet (WIFI,EDGE,GPRS,3G) jer se sve GPS mape nalaze na memorijskoj kartici ili na internoj memoriji Iphona i nije potrebno nikakvo dodatno preuzimanje podataka i nema skrivenih troškova.

Navigacija za iPhone iGO My Way  zauzima oko 2GB slobodne memorije na iPhone 3GS i iPhone 4. Za upotrebu i navigaciju u automobilu potrebno je imati auto punjač i držač za iPhone.

Navigacija za iPhone iGO My Way zahteva barem minimalno poznavanje rada na računaru i manipulisanje fajlovima. Pratite ovo uputsvo za instalaciju Navigacija za iPhone iGO My Way i budite pažljivi.

Navigacija za iPhone iGo My Way
Navigacija za iPhone iGo My Way

Navigacija za iPhone-Vodič za instalaciju Navigacija za iPhone iGoMy Way

Pre nego što počnemo na google pronađite link za download:  Navigacija za iPhone iGO My Way. Kada skinete aplikaciju Navigacija za iPhone iGO My Way  i kada obezbedite najnovije GPS mape, pre nego što krenemo sa instalacijom Navigacija za iPhone iGO My Way moramo odraditi takozvani jailbreak.

Jailbreak se obavezno mora uraditi bez obzira da li je vaš iPhone otključan. Jailbreak je sasvim legalna operacija i ukoliko se pravilno odradi apsolutno je bezbedna za iPhone.

Konektujte iPhone usb kablom sa vašim PC Računarom ili Laptopom. Potražite i skinite program za jailbreak REDSNOW. Kada skinete REDSNOW, zatvorite aplikaciju  iTunes, a  iPhone ostaje konektovan na usb port vašeg računara.

Startujte redsn0w.exe i otvoriće vam se prozor Welcome. Sada u levom uglu pronađite opciju BROWSE, kliknite i odaberite verziju iPhone firmware ili IPSW koji ste skinuli sa interneta.

Idite na Google  i tražite  iPhone1,2_3.0.1_7A400_Restore / aktuelni firmware 3.01  ili  baš ako morate iPhone1,2_3.0_7A341_Restore / firmware 3.00.

Izaberete odgovarajuću verziju firmvera i redsn0w će početi sa radom. Pre nego što kliknete na opciju NEXT ugasite vaš Iphone. Nakon toga će vam se pojaviti opcija koja će vas upitati šta želite da instalirate. Vaš izbor će biti CYDIA. Nikako ICY. Sledeći korak u instalaciji Navigacija za iPhone iGO My Way je komanda NEXT.

Tada će vam se pojaviti upozorenje da kratko pritisnete taster za gašenje iPhone ( na vrhu na desnoj strani iPhone) 3 sekunde. Nakon te 3 sekunde, pritisnite i taster HOME ( taster HOME je na sredini , pri dnu iPhone). Nakon 10 sekundi  oslobodite taster za gašenje a istovremeno i dalje pritiskajte HOME taster.

Ne brinite ukoliko se za vreme ove operacije ekran iPhone stalno pali i gasi. To je normalno pri ovoj operaciji. Kada se na ekranu iPhone pojavi “download data jailbreak” pustite HOME taster. Ovaj deo instalacije Navigacija za iPhone iGO My Way zna da traje poprilično dugo. Najvažnije je da se ova procedura istalacije Navigacija za iPhone iGO My Way  pusti da se završi do kraja. Kad se iPhone konačno restartuje i pokrene operativni sistem ovaj deo instalacije Navigacija za iPhone iGO My Way je uspešno okončan. U nekim slučajevima se događa da se posle završetka operacije Jailbreak iPhone zainati i neprima karticu ili ne radi integrisani GPS.

Ni to nije za paniku jer je pravo rešenje za to aplikacija ULTRASNOW. Ukoliko vam je JailBreak bio uspešan onda sledeći deo vodiča o instalaciji Navigacija za iPhone iGO My Way preskočite, a za one kojima je JailBreak bio neuspešan idemo polako sa vađenjem i spašavanjem iPhone. Da bi smo prepravili neispravan JailBreak i nastavili instalaciju Navigacija za iPhone iGO My Way ponovo idite malo do Googla i obavezno skinite sledeće aplikacije:

ULTRASN0W,  HACKULO,  APPSYNC  i  WIFI

Na iPhoneu će se pojaviti ikona CYDIA, kliknite na tu aplikaciju i idite na opciju MANAGE/Sources pa na EDIT i tada se pojavi opcija ADD. Idete na opciju ADD i tu ukucate ultrasn0w.com. Nakon toga, kliknemo na add source i onda se vratimo na Return To Cydia.  Tamo će se pojaviti  dodati meni repo666.ultrasn0. Sve što treba da uradite je da kliknete na to i pokrenete aplikaciju tj. instalaciju. Nakon toga iPhone će se restartovati i telefon je otključan.

Da bi ste mogli uspešno  koristiti krekovani softver u vašem iPhoneu morate instalirati dodatni Appsync program.
Kliknite na ikonicu CYDIA/MANAGE/SOURCES pa EDIT pa ADD i onda tu upišemo: Welcome to Cydia.hackulo.us!   Pojaviće vam se upozorenje a vi samo potvrdite .  Kada ste dodali HACKULO.US, pronađite ga i  pokrenite tj. instalirajte.

Sada konačno sledi završni deo instalacije Navigacija za iPhone iGO My Way za iPhone. iGo My Way prebacite u iPhone pomoću softvera iTunes.

Kliknite na .ipa datoteku i ono će se sama prebaciti u iTunes program. Ukoliko vam automatski pristup ne uspe uvek je tu manuelni rad. Ručno pokrenite iTunes i ubacite  preko File/Open.  Ponovo konektujte vaš iPhone na USB port PC računara, odradite konačnu sinhronizaciju iPhone i PC računara i konačno kraj. Instalacija Navigacija za iPhone iGO My Way je uspela.

Uživajte u vašoj pobedi nad mašinom i o ovom divnom i kvalitetnom programu i naravno u najnovijih 46 GPS Mapa kompletne Evrope  koje možete poručiti preko portala NAVIGACIJA kao Promotivni Disk za samo 1200 dinara.

9 KOMENTARA

  1. […] several hours of waiting and a lot of plays on GPS Navigation Becker went on to have led Kelley iGO Primo software. GPS signal quality was exceptional. Always 7-8 satellites that have been fixed. iGO […]

  2. […] several hours of waiting and a lot of plays on GPS Navigation Becker went on to have led Kelley iGO Primo software. GPS signal quality was exceptional. Always 7-8 satellites that have been fixed. iGO […]

  3. […] several hours of waiting and a lot of plays on GPS Navigation Becker went on to have led Kelley iGO Primo software. GPS signal quality was exceptional. Always 7-8 satellites that have been fixed. iGO […]

  4. […] several hours of waiting and a lot of plays on GPS Navigation Becker went on to have led Kelley iGO Primo software. GPS signal quality was exceptional. Always 7-8 satellites that have been fixed. iGO […]

  5. […] several hours of waiting and a lot of plays on GPS Navigation Becker went on to have led Kelley iGO Primo software. GPS signal quality was exceptional. Always 7-8 satellites that have been fixed. iGO take […]

  6. […] Šta dobro radi kao WEB aplikacija, radi još bolje kao samostalna softverska platforma.Prevedite fraze koje su vam potrebne jednostavnim ukucavanjem u tekst box i pritiskom na taster Translate. Govorna opcija može i glasno reći prevod fraze koju ste zatražili. Impresivna baza jezika za prevođenje je glavna prednost Google Translate. 58 jezika za tekstualno prevođenje i 23 jezika podržanih za izgovor dovoljno govore o ovoj moćnoj Aplikaciji za putovanje. Besplatna je za Android i iPhone/iPad. […]

  7. […] koja nažalost nema mogućnost rutovanja i nije dizajnirana za korišćenje tokom vožnje. Komercijalne GPS navigacije za iPhone koje imaju mogućnost rutovanja i navođenja su z naše uslove još uvek poprilično skupe. Srećom […]

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.