Audi fabričke navigacije MMI 2G su dobile najnovije izdanje svojih navigacionih mapa za Evropu i Srbiju, verzija za mart 2018-te godine.

Audi fabričke navigacije MMI 2G – navigaciona mapa za mart 2018-te godine

Ukoliko niste sigurni da li imate Audi fabričku navigaciju MMI 2G, u tekstu Vodič kroz Audi fabričke navigacije možete proveriti koji je model Audi navigacionog uređaja instaliran u vozilu.

Najnovije navigacione mape za Audi fabričke navigacije MMI 2G nam dolaze na dva DVD izdanja podeljana po Evropskim regionima i kompletnim mapama pojedinačnih zemalja koje su pokrivene.

U okviru najnovijeg izdanja navigacionih mapa za MMI 2G Audi fabričke navigacije nalazi se i najnovija detaljna i do kućnog broja rutabilna navigaciona mapa Srbije kao i mape ostalih balkanskih zemalja.

Audi fabričke navigacije MMI 2G u KragujevcuPored navigacione mape Srbije nove detaljne i do kućnog broja rutabilne navigacione mape su dobile i ostale zemlje regiona Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Albanija, Grčka i Slovenija.

Najnoviju navigacionu mapu Istočne Evrope smo testirali u Audi Q7 (2006) sa instaliranom MMI 2G fabričkom navigacijom. Navigaciona mapa putne mreže Srbije je poprilično dobro mapirana i prilikom testiranja po Kragujevcu, Beogradu, Nišu i Novom Sadu pokazala se kao do sada najbolje izdanje za MMI 2G fabričku navigaciju. Veliki broj izmena je napravljen u odnosu na prethodno izdanje tako da zaslužuje sve pohvale. Izuzetno veliki broj novih POI tačaka i kućnih brojeva samo doprinose boljem ugođaju prilikom rutovanja.

Audi fabričke navigacije MMI 2GI najnovija verzija mapa 2018 ima prisutan problem nešto slabijeg pokrivanja do nivoa kućnih brojeva kada su manja mesta u Srbiji i regionu u pitanju ali to je postalo sasvim normalna pojava kada su mape za fabričke navigacije u pitanju. Ovo je ipak do sada najbolje izdanje navigacionih mapa Srbije kada su MMI 2G navigacioni uređaji u pitanju.

Vozila sa MMI 2G Audi fabričkom navigacijom

Audi fabričke navigacije MMI 2GNajnovije izdanje Audi fabričke navigacije MMI 2G za 2017-tu godinu je kompatibilno sa sledećim vozilima i može se instalirati na sva navedena vozila koja imaju MMI 2g fabričku navigaciju:

  • A4 (B8 / 8K) Limuzina: 2007-2009
  • A4/S4 (B8 / 8K) Avant: 2008 -2009
  • A5 / S5 (8T) (Kupe): 2007-2008
  • A6 / S6 (C6 / 4F) Limuzina: 2004 →2008
  • A6 / RS6 (C6 / 4F) Avant: 2005-2008
  • A6 (C6 / 4F) allroad quattro: 2006-2008
  • A8 / S8 (D3 / 4E): 2002 -2008
  • Q7 (4L): KW 2006-2009

Evropa je u ovom najnovijem izdanju navigacionih mapa za 2018-tu godinu podeljena na dva DVD diska na koima se nalaze pojedinačne navigacione mape 44 evropske zemlje.

Prvi DVD disk obuhvata navigacione mape zemalja Zapadne Evrope i  na disku se nalaze detaljne i rutabilne navigacione mape sledećih zapadno evropskih zemalja:

DVD 1  – Zapadna Evropa 2018

Andora, Belgija, Nemačka, Francuska, Gibraltar, Velika Britanija,Irska, Lihtenštajn, Luksemburg, Monako, Holandija, Austrija, Portugalija, Švajcarska, Španija.

Drugi DVD disk pored mape Srbije i Balkana obuhvata detaljne i do nivoa kučnog broja rutabilne navigacione mape zemalja Centralne i Istočne Evrope i Skandinaviju. Na drugom DVD disku se nalaze i navigacione mape Nemačke i Švajcarske što je veliki plus za ovo izdanje i sigurno će obradovati veliki broj korisnika ovog fabričkog uređaja.

 DVD 2 – Skandinavija, Centralna i Istočna Evropa 2018

S R B I J A, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Danska, Nemačka, Estonija, Finska, Grčka, Italija, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Makedonija, Crna Gora, Norveška, Austrija, Poljska, Rumunija, San Marino, Švedska, Švajcarska, Slovenija, Slovačka, Češka, Mađarska, Vatikan.

Ukoliko u Vašem Audiju imate MMI 3G Basic fabričku navigaciju podsećamo Vas da su i za Audi MMI 3G Basic fabričke navigacije dostupne najnovije navigacione mape Evrope za2017-tu godinu.

Najnovije izdanje detaljne i do nivoa kućnog broja rutabilne navigacione mape Evrope za 2018-tu godinu je obradovalo i korisnike Audi MMI 3G HIGH fabričkih navigacija sa hard diskom.

Audi MMI 3G Plus navigacioni uređaji su dobili najnovije izdanje navigacione mape Evrope i Srbije za 2018-tu godinu.

Verzija navigacione baze podataka najnovijeg izdanja navigacionih mapa Evrope 2018 za Audi MMI 2G fabričke navigacije je 07.2017.

Najnovija navigaciona mapa Evrope i Srbije za Audi fabričke navigacije MMI 2G je dostupna za instalaciju.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.