Dostupna je najnovija navigaciona mapa Evrope i Srbije za 2017-tu godinu za NG4 Peugeot i Citroen fabričke navigacije – 2016 v.20 – januar 2017

Najnovija navigaciona mapa Srbije i Evrope za Becker NG4 WipCom 3D Peugeot i NaviDrive 3D Citroen fabričke navigacije nosi oznaku 2016.20.

Here je maping provajder koji stoji iza nove navigacione mape koja je tržištu prestavljena u januaru 2017-te godine.

Baza podataka najnovije navigacione mape 2016.20 nosi oznaku 2015.q4.

Fabričke auto navigacije Peugeot WipCom 3D i Citroen fabričke navigacije NaviDrive koje se ugrađuju u Peugeot i Citroen automobile od 2011-te godine,pored ostalih modela navigacija za Peugeot i Citroen, spadaju u najkvalitetnije fabričke auto navigacije na tržištu automobilskih GPS navigacionih uređaja.

Kvalitet NG4 Peugeot i Citroen fabričke navigacije se pored vrhunske hardverske specifikacije, perfektnog prijema GPS signala, ogleda i u kvalitetnom navigacionom softveru sa vrhunskim navigacionim GPS mapama koje se ažuriraju dva puta u toku kalendarske godine.

NG4 3D navigacije imaju 3D ekran osetljiv na dodir, DVD čitač, numeričku tastaturu sa desne strane i joystik smešten u centru kontrolne table multimedijalnog uređaja.

Početkom januara 2017-te godine su se na navigacionom tržištu pojavile i najnovije navigacione GPS mape kompletne Evrope i Srbije za 2017-tu godinu verzija 2016.20. Navigaciona mapa je detaljna i rutabilna do nivoa kućnih brojeva.

Pokrivenost putne mreže Srbije na najnovijoj  NG4 3D 2016.20 navigacionoj mapi za Citroen i Peugeot fabričke navigacije za 2017-tu godinu je nekih 93% procenata sa detaljnim i ažuriranim POI tačkama, brzinskim kamerama i najnovijim upozorenjima za radare.

Testiranje NG4 3D 2016.20 navigacione mape za Peugeot i Citroen fabričke navigacije

Prilikom opsežnog testiranja, na fabričkoj navigaciji NG4 3D u vozilima Peugeot 3008, Peugeot 308 i Citroen C5, mogli uočiti je da su svi veći gradovi u Srbiji pokriveni izuzetno detaljno (preko 95%) sa svim najnovijim izmenama u putnoj mreži (Most na Adi, Obilaznica oko Beograda, kružni tokovi u Kragujevcu, dodat veći broj tačnih naziva ulica ulica sa kućnim brojevima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Leskovcu,Vranju, Novom Sadu, Subotici, Smederevu, Kraljevu, Kruševcu, Vrbasu, Zrenjaninu, Mladenovcu….).

U Aleksincu, Topoli, Aranđelovcu, Jagodini, Paraćinu i Ćupriji još uvek postoji primetan problem sa nedostatkom kućnih brojeva u pojedinim ulicama ali je znatno vidljivo drastično poboljšanje pokrivenosti do nivoa kućnih brojeva u odnosu na prethodno izdanje NG4 3D navigacione mape.

Pored postojećih izmena u putnoj mreži otklonjen je i veliki broj pogrešnih naziva ulica i dodati su precizni nazivi sa tačnim kućnim brojevima.

Još uvek postoji problem sa novim naseljima, zgradama i ulicama u okviru većih gradova, gde su pojedine ulice prikazane kao neasvaltirane i bez kućnih brojeva.

Manja mesta i gradovi su solidno pokriveni do nivoa ulica ali u pojedinim mestima kao što su (Topola, Aranđelovac, Batočina, Lapovo, Jagodina, Svilajnac, Aleksinac) i dalje postoje ulice koje nisu upisane i nemaju kućne brojeve.

Poput navigacione GPS mape Srbije i navigacione mape ostalih zemalja bivše SFRJ i Balkana su detaljne i rutabilne do kućnog broja.

Pokrivenost evropskih zemalja je takođe na izuzetnom nivou i kreće se u zavisnosti od zemlje i evropskog regiona od nekih 90-99%. Pored detaljne putne mreže Evrope, najnovija GPS mapa obuhvata i najaktuelnije POI tačke, radare, brzinske kamere kao i ostali dodaci mapama.

Najnovija navigaciona mapa 2016.20 za NG4 3D Peugeot i Citroen fabričke navigacije je u potpunosti kompatibilna sa svim Peugeot ili Citroen vozilima koji poseduju fabričke auto navigacije  Citroen NaviDrive 3D NG4 i Peugeot WipCom 3D NG4 sa verzijom firmvera N42c.

Modeli Peugeot i Citroen automobila koji imaju RNEG fabričku navigaciju su:

Peugeot vozila:

  • Peugeot 3008 (Od 01/2009)
  • Peugeot 308 (07/2007 – 10/2013)
  • Peugeot 5008 (Od 10/2009)
  • Peugeot RCZ (Od 04/2010)

Citroen vozila:

  • C5 (Od 02/2009)

Za kompletnu instalaciju najnovije 2016.20 navigacione mape Evrope za NG4 3D Peugeot i Citroen fabričke navigacije je potreban brzi USB stik od 16gb.

Navigaciona mapa se može instalirati i na sporijim USB stikovima ali će to uticati na performanse navigacionig uređaja i brzinu instalacije.

Evropske zemlje koje pokriva najnovija 2016.20 navigaciona mapa Evrope za NG4 3D Peugeot i Citroen fabričke navigacije su:

AlbaniaAustria, Belorusija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka Republia, Hrvatska, Danska, Švajcarska, Estonia, Finska, Francuska, Nemačka, Grčka, Irska, Italija, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Makedonia, Velika Britanija, Maroko, Moldavija, Monaco, Crna Gora, Holandija, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunija, Rusia, Srbija, Kosovo, Slovačka, Slovenia, Španija, Švedska, Ukraina i Mađarska.

6 KOMENTARA

  1. Pozdrav,
    C5 2011 GOD.Sa navigacijom NG4 3D,interesuju me nove mape i mogućnost otključavanja videa u vožnji.

  2. Postovani C5 2011 GOD.Sa navigacijom interesujeme kako da upgrejdujem stofware na tome i kako da stavim nove mape?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.