Projekat GPS Techno Team i web portal Navigacija.net

GPS Techno Team je projekat koji je započet pre nešto više od petnaest godina iz hobija i ljubavi prema navigacionim tehnologijama.Ubrzo smo prepoznali velike mogućnosti koje nam GPS navigaciona tehnologija pruža i rešili da malo ozbiljnije pristupimo problematici navigacione tehnologije.

GPS Techno Team je ubrzo postao lider u pružanju usluga korisnicima kada su u pitanju skoro svi problemi vezani za upotrebu i korišćenje navigacionih uređaja.

WEB portal Navigacija.net je prvi srpski internet portal namenjen isključivo navigacionim uređajima, najnovijim navigacionim mapama i navigacionoj GPS tehnologiji.

Internet portal Navigacija je još jedan u nizu uspešnih projekata koji smo započeli kako bi smo korisnicima na Balkanu približili GPS tehnologiju, navigacione uređaje i znatno olakšali odluku o odabiru najboljih i najkvalitetnijih navigacionih GPS mapa i navigacionih softvera.

Ekipa projekta GPS Techno Team ima preko 15 godina iskustva u radu sa skoro svim modelima navigacionih uređaja dostupnih na tržištu, o čemu govori i referenca od preko 250 uspešno urađenih i testiranih modela portabl navigacionih uređaja.

Pored portabl GPS navigatora, najnovije navigacione mape i navigacione softverske pakete, instaliramo u sve android uređaje (smartfonovi i tablet računari)

Instalaciju najnovijih originalnih navigacionih karti uspešno odrađujemo i u velikom broju fabričkih navigacija za automobile,i to isključivo za fabričke navigacije za koje je dostupna originalna detaljna i do kućnog broja rutabilna navigaciona mapa Srbije i Balkana.

Svi urađeni modeli GPS navigatora se nakon intervencije ozbiljno testiraju posebnim softverskim i hardverskim testovima opterećenja signala, validacijom instaliranih navigacionih mapa i reprogramiranog navigacionog softvera.

U sve navigacije se instaliraju isključivo najnovije dostupne navigacione GPS mape koje prati i najnovija verzija odgovarajućeg navigacionog softverskog paketa.

Uverite se i sami u proveren KVALITET i brzu uslugu!!!

Usluge koje pruža GPS Techno Team:

 • Otključavanje (Unlock) GPS NAVIGACIJA
 • Reprogramiranje softvera GPS navigatora najnovijim navigacionim softverima  iGO Primo,  Garmin, TomTom, NDrive, CoPilot Live, Mireo…
 • Fleširanje softwera i update firmvera navigacionih uređaja
 • Instalacija Navigacija za android smartfonove
 • Instalacija i update najnovijih detaljnih i rutabilnih mapa Srbije, Balkana, Rusije, Skandinavije, Evrope, Amerike,Kanade, Australije i Afike u sve modele Android telefona i tablet računara
 • Instalacija radara i brzinskih kamera
 • Instalacija srpskog menija i srpskog glasovnog navođenja
 • Otključajte navigacioni uređaj i oslobodite potencijal vaše GPS NAVIGACIJE dodatnim softverom i iskoristite njegove maksimalne mogućnosti sa programima kao što su Video player, Music player, Office paket, Calculator, Igrice i mnoga druga napredna softverska rešenja za sve modele GPS navigacionih uređaja
 • Instalacija i update GPS  navigacionih softvera za android mobilne telefone ( HTC, Samsung…), symbian mobilne telefone ( Nokia ) i windows mobile mobilne platforme ( HTC… ), iPHONE,  kao i sve ostale modele i vrste PDA uređaja.
 • Instalacija Garmin Mobille PC za laptopove
 • Instalacija Garmin Mobille XT za mobilne telefone (Nokia, HTC, Samsung…)
 • Isporuke van grada Kragujevca i Srbije se obavljaju službama bilo koje brze pošte u roku od dva dana od trenutka prijema GPS navigatora o trošku naručioca usluge
 • Instalacija i nadogradnja (update) najnovijih mapa
 • Otključavanje (unlock) i reprogramiranje GPS NAVIGACIJE sa instalacijom najnovijih mapa
 • Instalacija iGO My Way, iGo Primo 2.4 i iGO NextGen navigacionog softvera za sve modele android telefona i tableta sa kompletnim mapama
 • Oporavak (repair) “Mrtve GPS NAVIGACIJE”
 • Najnovije GPS Mape koje se instaliraju u sve modele GPS Navigacija i Android Telefona i tableta sa iGO Primo navigacionim softverom:

1Albanija

2Andora

3Austrija

4Belgija

5Belorusija

6Bosna

7Bugarska

8Česka

9Crna Gora

10Finska

11Francuska

12Gibraltar

13Grčka

14Hrvatska

15Holandia

16Italija

17Island

18Irska

19Kipar

20Kazahstan

21Kosovo

22Krim

23Letonija

24Litvanija

25Lihtenštajn

26Luksemburg

27Makedonija

28Madjarska

29Moldavia

30Monako

31Nemačka

32Norveška

33Poljska

34Portugal

35Rusija

36Rumunija

37Srbija

38San Marino

39Slovenija

40Slovačka

41Španija

42San Marino

43Švedska

44Švajcarska

45Turska

46Ukraina

47Ujedinjeno kraljevstvo

48Vatikan

GPS Techno Team -Navigacija.net Kragujevac

GPS Techno Team i uslovi korišćenja softverski i hardverskih usluga

Sve softverske intervencije koje se na web portalu Navigacija.net promovišu i propagiraju, se izvode isključivo u testne svrhe i isključivo su informativno-edukativnog karaktera i izvode se uz apsolutnu i isključivu saglasnost vlasnika navigacionih uređaja. 

Portal Navigacija.net na ovaj način podržava kupovinu originalnih navigacionih softvera i navigacionih mapa od ovlašćenih distributera sa urednim licencama za sve vrste navigacionih uređaja.

Molimo korisnike da sve sadržaje uklone sa svojih navigacionih uređaja u što kraćem roku !!!

Slanjem uređaja WEB Portalu Navigacija automatski dajete saglasnost i odobravate izvođenje određenih edukativnih i informativnih softverskih operacija na memorijskoj kartici vašeg uređaja ili u ređim slučajevima na internoj memoriji vašeg uređaja o čemu se vlasnik uređaja pre slanja detaljno obavesti.

Slanjem uređaja automatski i neopozivo potvrđujete prihvatanje USLOVA KORIŠĆENJA WEB Portala Navigacija. Naknada koju vlasnik uređaja donira je na dobrovoljnoj bazi i smatra se donacijom i poklonom. 

Portal Navigacija se obavezuje da će uređaj biti uredno primljen i bezbedno poslat nazad vlasniku uređaja.

Portal Navigacija ni u kom slučaju ne odgovara za hardverske i softverske neispravnosti koji su nastali pre slanja uređaja i nakon prijema uređaja od strane vlasnika uređaja.

Hardverske intervencije (otvaranje, menjanje delova, rasklapanje, sklapanje, popravka) se ne rade i korisnici ih ne mogu zahtevati.

Garancija na softverske usluge se ne daje jer je vlasnik uređaja pre slanja upoznat sa intervencijom koja se izvodi i samim tim je saglasan sa njom.

Kontakt :

Stojković Milan

Ljubiše Bogdanovića 11 (zgrada preko puta servisa Fokus u Stanovu)

34113 Stanovo,  Kragujevac

Tel: 381 65 21 83 074

E-mail: navigacijanet@gmail.com

6 KOMENTARA

 1. Zdravo,
  Potrebna mi je baterija za xDrive GPS43B, može li da se nabavi i po kojoj ceni. Menja se vrlo lako na konektoru je.

  Hvala.

  Marjan iz K. Mitrovice.

 2. zemljace ajde pomozi mi greskom sam uradio fat 32 na garminu 1350 ,kako da ponovo pokrenem navigator … probao sam i da ga resetujem i nista kad se upali na ekranu se pojavljuje natpis garmin i ni makac dalje. unapred hvala

  • Probajte da ga ponovo preinstalirate uz pomoć Garmin Web Updater aplikacije. Ukoliko to ne pomogne pronađite servisni firmware za vašu Garmin navigaciju i prefleširajte ga.

Comments are closed.