Koje karakteristike Auto Navigacija su najbolje za vas ?

Prodaja rezervnih delova za sve modele Auto navigacija se udvostručila u poslednje dve godine i upravo je to segment tržišta GPS Navigacija koji ima najbrži rast. Zašto je to tako?

Bolji i kvalitetniji ekrani osetljivi na dodir, poboljšana preciznost i upotrebljivost GPS Mapa, kvalitetnija uputstva za korišćenje, dodatne funkcije kao što je “traffic alerts“, mogućnost bežičnog povezivanja Auto Navigacija sa mobilnim telefonom i dobijanje kvalitetnog handsfree uređaja.

Sve su ovo razlozi izuzetno velike popularnosti navigacionih uređaja.

Navigator se izuzetno lako montira na vetrobransko staklo automobila pomoću posebnih držača koje svaki proizvođač obezbeđuje kupcima kao deo osnovne opreme.

Za samu instalaciju držača automobilskih navigacionih uređaja nije potreban nikakav alat ili specijalna veština.

Auto punjač je takođe deo standardne opreme svakog modela Auto Navigatora i njegovim priključivanjem na automobilski upaljač vaš model GPS navigacije je spreman za upotrebu.

Pored auto punjača veliki broj proizvođača Auto Navigacija obezbeđuje kao deo standardne opreme i kućni punjač za auto navigacije.

Kada konačno završite sa instalacijom i pripremom vašeg navigacionog uređaja sigurno će te uživati u funkcijama i servisima koje vaš uređaj, u zavisnosti od modela koji ste izabrali, ima i poseduje.

Magellan RoadMate 5045 lm Auto Navigacija
Magellan RoadMate 5045 LM

Najkorisnije funkcije

  • Otkucajte vaše odredište i prepustite se vašoj auto navigaciji koja će vas do odredišta dovesti nizom glasovnih i vizuelnih komandi
  • Pritisnite taster “KUĆA” sa bilo koje lokacije i navigator će vam dati direktna uputstva kako da krenete ka vašem domu
  • U toku puta navigacioni uređaj će vam obezbediti sve potrebne informacije o vašoj ruti kao što su vreme dolaska, trenutna brzina, nadmorska visina, najbliža odmorišta i mnogo drugih korisnih stvari za putnika
  • Handsfree pozivanje i bežično povezivanje sa vašim mobilnim telefonom i sve to na jednom mestu na ekranu vašeg GPS-a je komfor koji imaju korisnici GPS uređaja
  • Stanje u saobraćaju u realnom vremenu i predlozi za izbegavanje gužvi u saobraćajnim špicevima su jo jedna od briljantnijih funkcija auto navigatora
  • Automobilska GPS Navigacija vam može poslužiti i kao multimedijalni uređaj koji će vam u mučnim trenutcima čekanja upotpuniti i skratiti vreme zabavljajući vas sa najnovijom MP3 muzikom, DivX filmovima, igricama i drugim zabavnim sadržajima po vašoj želji.
  • POI tačke su funkcija koja je sve ljubitelje i korisnike navigacionih uređaja potpuno očarala intuitivnim korišćenjem i lakoćom pronalaženja mesta za koje neznamo tačnu adresu.
  • Pojedini modeli Automobilskih navigacionih uređaja imaju mogućnost povezivanja na internet i odabira benzinskih pumpi sa najpovoljnijom cenom naftnih derivata

Ovo su samo od neke od velikog broja izuzetno korisnih funkcija koje veliki broj najnovijih modela Auto Navigacija poseduje. Veći broj ovih funkcija je besplatan za upotrebu, a neke dodatne funkcije se naplaćuju.

U poslednjih par godina pored portabl navigacionih uređaja veliku popularnost su stekle i fabričke gps navigacije. Ovi uređaji se fabrički ugrađuju u automobile i ne zahtevaju posebno instaliranje.

Popularnost ovih uređaja je sve veća, posebno nakon pojave najnovijih navigacionih mapa Srbije i regiona za sve veći broj automobila. Najbolju podršku i najnovije detaljne mape Evrope, Srbije i Balkana imaju najnoviji modeli Peugeot, Citroen i Renault vozila.

Ako uzmemo u obzir cene Automobilskih Navigatora, koje se na srpskom tržištu kreću od 80e-500e u zavisnosti od modela gps uređaja, smatramo da će vam ukoliko se odlučite za kupovinu, vaš navigator biti odličan,  veran i koristan saputnik.

3 KOMENTARA

  1. […] proizvođači gps navigacionih uređaja ili konkretno auto navigacija danas se utrkuju sa što većim brojem potrebnih i korisnih funkcija u svojim GPS uređajima. […]

  2. […] pronalazite put do vašeg kampa. Ove situacije i mnoge druge su zaista i realnost za sve korisnike GPS navigacija. U daljem tekstu napravićemo kratku podelu tipova GPS Navigacija i svrhe u koju se […]

POSTAVI ODGOVOR

Unesite komentar!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.